Miladent

Stomatolodzy Protetycy

Gdańsk, Garncarska 10/16

beznadzieja (1) pan D.K. (obwieszony dyplomami) zacerował mi jedną dziurę (o ile to była... Izka Mily - opinia (1) Pytam przez telefon jaki jest koszt założenia korony - słyszę \"700 zł total... Mily naprawde polecam! jestem zachwycona (1) Trafiłam do gabinetu około miesiąc temu całkiem przypadkiem i naprawde nie... dzieczna pacjentka
Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona, super podejscie do dorosłego jaki dziecka, bardzo... Ania P.OLA ZARĘBSKA (1) jest to wspaniała kobieta TAK pani dała mi to że dzis moge I potrafie sie... Beata S(DOM.D) Dłutowanie... (1) hehe nie taki diabel straszny jak go maluja. mialem dlutowanie.. 2 razy..... Zadowolony pacjent Polecam (1) Pierwszy raz znalazlam dentyste, do ktorego ide bez strachu i stresu.... MM Komentarz do Oli (1) Niestety po dziś dzień nie mogę zapomnieć o dr. Danielu ponieważ po kilku... Beti komentarz do opinii Betti (1) Betti - w nowoczesnych gabinetach norma sa fotele, na ktorych pacjent lezy -... ola po resekcji (1) Miałam sporą torbiel za którą nikt nie bardzo chciał się zabrać a wszyscy... Agnes