Świetna, miła i fachowa obsługa (1) Czegoś takiego szukałam! Miła obsługa, dobranie odpowiedniego stanika już nie... Magda to się chwali :) (1) Co będę się rozpisywała - widać po poniższych komentarzach jaki ten sklep i... Ola tego szukałam :) (1) Nie jest łatwo dobrze dobrać bieliznę. Kiedy znalazłam firmę, która szyje... marta
Sandra - opinia (1) Trafiłam przez przypadek i oczywiscie od razu zachęciła mnie rozmiarówka ;)... Sandra 100% ZADOWOLENIA - sklep z bielizną MILADY (1) Chciałabym wyrazić swoją opinię dotyczącą sklepu z bielizną MILADY, trafiłam... Monika Edyta - opinia (1) Polecam sklep Milady wszystkim kobietom kochającym piękną bieliznę. Osobiście... Edyta pierwszy sklep bieliźniarki i od razu strzał w 10 (1) od jakiegoś czasu nosiłam się z zamiarem kupienia bielizny w prawdziwym... AiWoods M.H. - opinia (1) Obsługa jak najbardziej kompetentna i sympatyczna. Bielizna dobrana idealnie... M.H. Gorąco polecam :) (1) Super obsługa, szeroka rozmiarówka biustonoszy, więc nie ma problemu ze... Ola profesjonalna obsługa (1) sklepie Milady można liczyć na profesjonalną obsługę, doradztwo przy wyborze... Dagmara Bardzo fajny sklep (1) Namiar na sklep otrzymałam od znajomej, ale nie sądziłam, że będę tak... Ania Serdecznie polecam! (1) Wraz z rosnącą świadomością kobiet na temat biustonoszy zwiększa się popyt na... Alicja petrap - opinia (1) Bardzo profesjonalna i życzliwa obsługa. Sklep ma stronę internetową, gdzie... petrap TAKIEGO SKLEPU SZUKAŁAM :) (1) Do sklepu Milady trafiłam przez przypadek i już nie zamienię go na żaden... Anna K.