Polecam (1) Jestem klientką w salonie Milagro,polecam- dziewczyny jeśli macie ochotę się... Izabela niezmiennie NAJLEPIEJ w Trójmieście (1) Korzystam niezmiennie od kilku lat i poziom wykonywanej usługi jest na... Kora Bardzo polecam Panią Agnieszkę (1) U Pani Agnieszki robię rzęsy. Bardzo jestem zadowolona, polecam innym panią,... Iza
Najlepsze rzesy w Trojmiescie (1) Najlepsze, najtrwalsze, najwyzszej jakosci rzesy w Trojmiescie. Podczas mojej... Monika Witam (1) Pracuje fizycznie i przynajmniej raz w miesiacu umawiam sie na masaz. Tydzien... Sebastian REWELACJA! (1) Piękny, nowoczesny gabinet urody!!! Polecam każdej kobiecie, która chce o... Monika Rewelacja polecam ! (1) Polecam ten salon kosmetyczny! Niezwykle miłe Panie, zwłaszcza Pani... Monika Super relaks polecam!! (1) Korzystam z usług gabinetu od jakiegoś czasu ... rewelacyjne miejsce i... Sylwia Fantastyczny salon, idealne miejsce na relaks! (1) Od kilki miesięcy korzystam z usług gabinetu Milagro, a konkretnie z usług... Kasia Hania - opinia (1) Z gabinetu Milagro korzystam od samego poczatku,ponieważ jest to w pełni... Hania Polecam :) (1) 16 września odwiedziłam po raz pierwszy Gabinet Milagro. Wybrałam masaż... Natalia przeciętny gabinet urody (1) spodziewałam się więcej po gabinecie Milagro ale się zawiodłam , na stronce... anita Profesjonalizm w 100%! (1) Szczerze polecam wizytę w tym gabinecie, jest tam świetna atmosfera, ale... Hanna POLECAM POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM!!!!!!! (1) W 100% polecam właśnie ten gabinet urody dla kogoś kto chce się... Natalia Fantastyczny gabinet! (1) Korzystam z usług gabinetu Milagro od roku i szczerze polecam każdej osobie,... Violetta Polecam masaż w wykonaniu pani Agnieszki (1) Korzystałem już z wielu ofert masażu relaksacyjnego w Trójmieście - wybrałem... Mateusz perfekcjonizm w każdym calu :) (1) Korzystam z usług gabinetu Milagro od samego początku. Obydwie Panie są... Kamila Sama przyjemność (1) Od niedawno mam ogromną przyjemność korzystania z usług Salonu kosmetycznego... Asia Regina - opinia (1) Gabinet kosmetyczny MILAGRO - Przemiła i profesjonalna obsługa - Estetyczny... Regina Gorąco polecam (1) Bardzo miła, kameralna atmosfera i profesjonalne podejście. Polecam masaż... Bogna