Miłe zaskoczenie!
Poznałam to miejsce przez czysty przypadek - z polecenia, nagła sytuacja. Mój pies już nie raz zostawał w różnych hotelikach i byłam zadowolona. Ale po tym, co przeżyłam z p. Kamilą, nie oddam psa nikomu innemu! Ciepła, bezproblemowa osoba. Radosna, uśmiechnięta, skupiająca się na każdym psie. Spóźnienie? Żaden problem! Dodatkowa zapłata? Kategorycznie odmówiona! Zaproponowany transport, ciągłe informacje o psie. Zapłata po odbiorze psa, bo cytuję (po naszym przyjeździe) "Teraz psiak jest ważniejszy, a nie liczenie pieniędzy". Rozczuliło mnie to ogromnie! Pani Kamila od razu zaczęła obserwować psiaka, pomogła mu wejść w obecne stadko, cała akcje przeprowadziła tak zwinnie, że moja sunia nawet nie zauważyła, że wyszłam z podwórka i bez żadnego zastanowienia poszła za Panią Kamilą i jej psami do domu! Jeszcze nigdy nie spotkałam się tak cudownym podejściem do tematu. Już po kilku chwilach rozmowy, człowiek wie, że pies trafił do odpowiedniej osoby! Co ważniejsze, otrzymałam mnóstwo rad, uwag i spostrzeżeń po pobycie mojego psiaka. Jestem zachwycona i wzruszona, że na stare lata, udało mi się znaleźć tak ciepłą, młodą osobę :)