Dogoterapia 'Szczęśliwy Koniec Smyczy'

Dogoterapia

Pruszcz Gdański, Żeromskiego 2

Najlepsze zajęcia dogoterapii (1) Pani Kamila to młoda, ambitna, ale przede wszystkim profesjonalna osoba z... Alicja Płatek szczerze polecam (1) Z całego serca mogę polecić ten hotel. Psiakami zajmują się super osoby. Pies... Kasia i Kapsel Polecam :) (1) Pierwszy raz zostawiłam moje psiaki w hotelu. Mimo najgorszych obaw obyło się... Kasia
100% zaufania! (1) Nasz buldog uwielbia to miejsce! Nie dość, że w Hotelu ma najlepszą pod... Ola Psi raj :) (1) Długo szukaliśmy miejsca, w ktorym nasz czworonozny przyjaciel będzie czuł... AGA Świetne miejsce dla czworonoga ! (1) Wspaniała, fachowa opieka, zaangażowanie, stały kontakt w postaci wiadomości... Ewa Polecam (1) Bardzo obawiałam się oddać psa do hotelu, ze względu na to, że niedawno... B Rewelacja (1) Hotelik bardzo, bardzo przyjazny, i dla piesełów i dla ich właścicieli. O... DaveKK Genialne miejsce (1) Tak! To hotel domowy. I to bardzo domowy. Psiaki otoczone są tak wielką... Piotr Odmieniona Happy (1) Oddaliśmy pod opiekę Pani Kamili niesforną, totalnie rozbrykaną 10 miesięczną... Agnieszka Wakacje Ory (1) Poszukiwaliśmy pilnie opieki nad niemłodą, nieufną suczką rasy gończy polski.... Małgorzata Pełen profesjonalizm! (1) Psiaka którego musiałam oddać do hotelu wzięłam miesiąc wcześniej ze... Kasia udany pobyt - pełen zabaw i atrakcji (1) Miałam obawy zostawiając swoją suczkę po raz pierwszy i to aż na 2 tyg. w... Melka :) Polecam (1) Hotelik pierwsza klasa. Opieka profesjonalna, warunki domowe. Moja sunia... Lidia Miłe zaskoczenie! (1) Poznałam to miejsce przez czysty przypadek - z polecenia, nagła sytuacja. Mój... Urszula Drugi dom mojego psa:) (1) To nie hotel tylko drugi dom dla psa. Dałabym w każdej kategorii nawet 7 na... Klaudia Kopiec Magiczne miejsce! (1) Cudowne miejsce. Moje psy mają tam swój drugi dom.Pani Kamila prowadzi... Agnieszka Najlepszy psi hotel w 3mieście! (1) Ze strachem pierwszy raz oddawałam moją suczkę komuś obcemu pod opiekę, ale... Zuza Polecam (1) Moja sunia była fantastycznie traktowana i w pelni zaopiekowana. Jak na... Sylwia