Mile zaskoczony
Jestem osobą która bardzo mocno weryfikuję komentarze na temat miejsca do którego ma się udać i powiem szczerze po opisach jakie tu widnieją omijałem tą Restaurację wielkim łukiem. Dziwnym trafem stało się tak, iż znajomi obchodzili rocznicę ślubu, zostałem zaproszony na kolację właśnie do Tivoli. Z reguły jest tak, iż komentarz o danym obiekcie pojawia się pod wpływem chwili, mało kto tak naprawdę dodaje te pozytywne. Jeśli chodzi o moją osobę to byłem zachwycony tym obiektem, pomimo poprzednich komentarzy. Nie wiem, jak ktoś mógł napisać, iż jest tam szaro od dymu papierosowego gdy tak naprawdę jest tam całkowity zakaz palenia.
Jeśli chodzi o zdolności kulinarne kucharzy to naprawdę są na wysokim poziomie. Wszystko bardzo smaczne a nawet powiedziałbym bardziej niż bardzo. Obsługa – 100% profesjonalizmu, no może pomimo małej wpadki kelnera który stłukł dwie lampki od wina, aczkolwiek puste ;]
Uważam, że jest to miejsce godne polecenia, a ja od zeszłej Soboty stałem się ich stałym gościem.
Jeśli chodzi o zdolności kulinarne kucharzy to naprawdę są na wysokim poziomie. Wszystko bardzo smaczne a nawet powiedziałbym bardziej niż bardzo. Obsługa – 100% profesjonalizmu, no może pomimo małej wpadki kelnera który stłukł dwie lampki od wina, aczkolwiek puste ;]
Uważam, że jest to miejsce godne polecenia, a ja od zeszłej Soboty stałem się ich stałym gościem.