baskilia - ocena (1) Zamówilem towar i opłaciłem .Towar nie wysłano i nikt nie odpowiada na... baskilia Filip - opinia (1) Jak najbardziej polecam. Sklep bogato wyposażony, obsługa miła, pomocna i... Filip Hubert Wypych - opinia (1) Polecam w 100%. Chłopaki znają się na rzeczy. Hubert Wypych
Gniewko - opinia (1) Bogaty asortyment dla małych i dużych miłośników militariów. Polecam Gniewko Hubert - opinia (1) Polecam! Duży zakres rozmiarówki mundurów policyjnych Hubert Patryk - opinia (1) Dobrze wyposażony sklep, z miłą obsługą. Wszystko co potrzeba do ASG tam... Patryk Bulli - opinia (1) Profesjonalna, miła i niezwykle pomocna obsługa. Wracam tam z przyjemnością. Bulli Niekompetencja (1) Zamówiłem torbę Direct Action w sklepie militaria.pl w Gdyni, po insynuacji... Michał szczerze polecam (1) jeden z najlepszych sklepów militarnych na wybrzeżu wojak :) (1) Mundurki borowików jak za darmo, do tego nowy śpiwór trochę garów i wakacje... jan Całkiem fajnie (2) dużo, dużo wszystkiego fajny wystrój, grochówka była bardzo smaczna, niezły... samir Dobra i fachowa obsługa. POLECAM (1) Spotkałam się w tym sklepie z wyjątkowo fachową obsługą. Sprzedawca sam z... Anula Niesympatyczna obsługa (1) Odniosłem wrażenie,że sprzedawca chce wcisnąć mi droższy towar a nie ten... Felicjan