Miło i profesjonalnie
Oprócz odpowiedniego przygotowania specjalnie pod egzamin nabyłem z instruktorem Michałem Cieplińskim (oraz drugim instruktorem Bogdanem Hildebrandt) pełen pakiet umiejętności potrzebnych do codziennej przyjemnej, bezpiecznej i ekonomicznej jazdy. Dodatkowo wrzucony grosz naprawdę zwróci się w paliwie i częściach.
Szkoła dość uczęszczana (nie bez powodu!) również przez moich rówieśników, którzy mi ją polecili, mimo takiego oblężenia administracja nadąża z umawianiem terminów szybko i sprawnie.
Atmosfera? Z instruktorami rozmawia się luźno i przyjemnie podczas jazdy. Gdy popełnisz błąd, żądlą jak osa konstruktywną krytyką i na miejscu błąd korygujecie, po czym wracacie do rozmowy. Nigdzie nie ma lepszej relacji uczeń-nauczyciel.
Ćwiczyłem na Toyocie, zdałem na Kii, jeżdżę Audi, nauczyli raz ,a dobrze.
Gorąco polecam.
Szkoła dość uczęszczana (nie bez powodu!) również przez moich rówieśników, którzy mi ją polecili, mimo takiego oblężenia administracja nadąża z umawianiem terminów szybko i sprawnie.
Atmosfera? Z instruktorami rozmawia się luźno i przyjemnie podczas jazdy. Gdy popełnisz błąd, żądlą jak osa konstruktywną krytyką i na miejscu błąd korygujecie, po czym wracacie do rozmowy. Nigdzie nie ma lepszej relacji uczeń-nauczyciel.
Ćwiczyłem na Toyocie, zdałem na Kii, jeżdżę Audi, nauczyli raz ,a dobrze.
Gorąco polecam.