Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Maksymilian - ocena (1) Kurs prawa jazdy przebiegł naprawdę szybko i bardzo sprawnie. Od początku... Maksymilian Weronika - ocena (1) Polecam serdecznie Akademię Prawa Jazdy! Z całego serca dziękuję instruktorce... Weronika Krzysztof - ocena (1) Polecam. Pan instruktor Michał Ciepliński świetnie mnie wyszkolił do egzaminu. Krzysztof
Martyna Wild - ocena (1) Bardzo polecam. Uczyłam z p. Jakubem, który naprawdę zna się na rzeczy +wie... Martyna Wild Nikodem - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę oraz instruktora Michala Cieplinskiego. Pan Michal... Nikodem Michał F - ocena (1) Gorąco polecammm! Państwowy zdany za pierwszym razem. Super wykłady teorii i... Michał F Julia Guminska - ocena (1) Bardzo polecam akademię prawa jazdy Pan Michał Ciepliński bardzo dobrze... Julia Guminska Nikola Trawińska - ocena (1) Bardzo polecam Akademię :) Zostałam dobrze przygotowana do egzaminów, a... Nikola Trawińska Amelia Witen - ocena (1) Zapisałam się z polecenia brata i bardzo dobrze wspominam . Jeździłam z Panem... Amelia Witen Dorota - ocena (1) Mialam wielu instruktorow jazdy ale jak ktoś chce nauczyć sie naprawdę... Dorota Jan - ocena (1) Super szkółka. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Instruktor Jakub... Jan Daria - ocena (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy. To miejsce gdzie profesjonalizm... Daria A - ocena (1) Jazdy przebiegały w bardzo sympatycznej atmosferze, a z każdej lekcji... A Kamil M - ocena (1) Zrobienie prawa jazdy w Akademii Prawa Jazdy było bardzo dobrą decyzją.... Kamil M Maja - ocena (1) Serdecznie polecam. Miałam dodatkowe jazdy z Panem Patrykiem i po ostatniej... Maja Marysia - ocena (1) Przejście kursu prawa jazdy w Akademii było naprawdę przyjemnym... Marysia Emilka Skólska - ocena (1) Z całego serca polecam instruktora Patryka Michnę. Ogromna cierpliwość,... Emilka Skólska Wojciech Rossa - ocena (1) Bardzo dobra szkółka a przede wszytkim polecam instruktora Janusza... Wojciech Rossa Julia - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam szkółkę oraz instruktora Pana Janusza... Julia Julia - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam szkółkę oraz instruktora Pana Janusza... Julia