Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Edyta W - ocena (1) Pan Grzegorz Formella, jest instruktorem z powołania, rewelacyjnie wszystko... Edyta W Antonina - ocena (1) Z całego serca polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Widać, że Pan... Antonina Marta - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego z Akademii Prawa Jazdy!... Marta
Walter - ocena (1) Great training center for future drivers. My only regret is that I found the... Walter Stanisław W - ocena (1) Polecam instruktora Michała Cieplińskiego i również dziękuję za... Stanisław W Marta Busz - ocena (1) Serdecznie polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Bardzo cierpliwe i... Marta Busz Agnieszka - ocena (1) Gorąco polecam tę szkołę jazdy, a przede wszystkim instruktora Michała... Agnieszka Bruno L - ocena (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy. Dzięki tej szkole, świetnym wykładom... Bruno L Antonina - ocena (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, w szczególności instruktorkę Panią... Antonina Marta B - ocena (1) Z całego serca chciałabym podziękować Akademi Prawa Jazdy a w szczególności... Marta B Sandra - ocena (1) Serdecznie polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności panią Kasię. Przemiła i... Sandra Maria - ocena (1) Zdane za pierwszym razem, Pani Kasia jest super. Maria Karolina - ocena (1) Polecam serdecznie instruktora Michała Cieplińskiego Karolina kursant Wiktor - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług instruktora Janusza Piotrowskiego.... kursant Wiktor Dawid Szulc - ocena (1) Zdobyłem prawko z Akademią Prawa Jazdy. Praktykę zacząłem w lipcu, pod okiem... Dawid Szulc Daria Kamińska - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Janusza Piotrowskiego jako instruktora nauki jazdy!... Daria Kamińska Oliwiq - ocena (1) Chciałabym polecić z całego serca instruktora Pana Pawła Krupę, jazdy były... Oliwiq Michalina - ocena (1) Polecam Pana Michała Cieplińskiego wszystko super tłumaczy, na spokojnie, bez... Michalina Kacper - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić instruktora Pana Łukasza Oleksiaka każdemu, kto... Kacper Mateusz K. - ocena (1) Kurs prawa jazdy kat. B kończyłem pod opieką Pana Marka Klimczaka. Egzamin... Mateusz K.