Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Maria - ocena (1) Zdane za pierwszym razem, Pani Kasia jest super. Maria Karolina - ocena (1) Polecam serdecznie instruktora Michała Cieplińskiego Karolina kursant Wiktor - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług instruktora Janusza Piotrowskiego.... kursant Wiktor
Dawid Szulc - ocena (1) Zdobyłem prawko z Akademią Prawa Jazdy. Praktykę zacząłem w lipcu, pod okiem... Dawid Szulc Daria Kamińska - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Janusza Piotrowskiego jako instruktora nauki jazdy!... Daria Kamińska Oliwiq - ocena (1) Chciałabym polecić z całego serca instruktora Pana Pawła Krupę, jazdy były... Oliwiq Michalina - ocena (1) Polecam Pana Michała Cieplińskiego wszystko super tłumaczy, na spokojnie, bez... Michalina Kacper - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić instruktora Pana Łukasza Oleksiaka każdemu, kto... Kacper Mateusz K. - ocena (1) Kurs prawa jazdy kat. B kończyłem pod opieką Pana Marka Klimczaka. Egzamin... Mateusz K. Mateusz K - ocena (1) Kurs prawa jazdy kat B kończyłem pod opieką Pana Marka K. Egzamin zdałem w... Mateusz K Michał B - ocena (1) Bardzo polecam:) Profesjonalni i przyjaźni instruktorzy wprowadzają świetną... Michał B Zuza - ocena (1) super komunikacja z instruktorem jazdy, bardzo miła atmosfera i świetne... Zuza Justyna - ocena (1) Gorąco polecam tę szkołę jazdy! Świetna organizacja, profesjonalne podejście... Justyna Maciej - ocena (1) Polecam panią Kasię, widać że robi to z pasją, dzięki jej wskazówkom egzamin... Maciej Matea - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego! Bardzo dobre przygotowanie... Matea Anita - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę a także instruktora Pana Krzysztofa Chejmanowskiego... Anita Emilia - ocena (1) Na początku trafiłam na instruktora, który utwierdzał mnie w przekonaniu, że... Emilia Nina - ocena (1) Bardzo polecam instruktora pana Michała Cieplińskiego, nikt mnie tyle nie... Nina Maciej - ocena (1) Bardzo dobra szkółka z profesjonalnym podejściem instruktor Michał bardzo... Maciej Artur - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a w szczególnlści instruktora Michała... Artur