Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Maciej - ocena (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy! Instruktor Marek spokojny, cierpliwy i... Maciej Zuzia - ocena (1) Miałam przyjemność uczyć się jazdy z panem Krzysztofem Chejmanowskim w... Zuzia Ola - ocena (1) Serdecznie polecam, jestem bardzo zadowolona zarówno z kursu teoretycznego... Ola
N - ocena (1) Moim instruktorem był bardzo kompetentny, doświadczony i wymagający Pan... N Bartosz W - ocena (1) Jazdy miałem z instruktorem Jakubem Kunowskim i był to najlepszy wybór. Super... Bartosz W Lena - ocena (1) Bardzo polecam akademię prawa jazdy, a w szczególności Pana Krzysztofa... Lena Amanda - ocena (1) Bardzo polecam, instruktorzy bardzo mili i wyrozumiali, żadnego stresu i... Amanda Julia - ocena (1) Naprawdę bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy w Gdyni a w szczególności... Julia Martyna - ocena (1) Instruktor Michał Cieplinski to najlepszy instruktor jazdy jakiego spotkałam,... Martyna Maliszewska Anna - ocena (1) Z całego serca polecam każdemu, kto zamierza jeździć i zastanawia się nad... Maliszewska Anna Krystian Kowalski - ocena (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy a w szczególności Panią instruktor Amande... Krystian Kowalski Patryk - ocena (1) Szkoła jazdy okazała się świetnym wyborem profesjonalna, dobrze zorganizowana... Patryk Dominika - ocena (1) Polecam!! Moim instruktorem był Kuba Kunowski - i dzięki jego pracy ,... Dominika Patrycja - ocena (1) Rewelacja Pani Amanda kompetentna znajaca swoj fach, potrafi dotrzeć fo... Patrycja Joanna - ocena (1) Bardzo polecam Akademię prawa jazdy w Gdyni. Jeździłam z panem instruktorem... Joanna Igor Wroński - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę Akademia Prawa Jazdy. Miałem jazdy z Panem Januszem... Igor Wroński Artur Brynski - ocena (2) Moim instruktorem był Krzysztof Chejmanowski. Punktualny, zawsze pełna klasa... Artur Brynski Kaszubowski - ocena (2) Najlepszy nauczyciel Łukasz Oleksiak. Bardzo przyjemnie wspominam czas... Kaszubowski Chiara - ocena (2) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy! ️ Szczególnie instruktora Pana... Chiara Hlib Pokhylyi - ocena (2) Drodzy kursanci, Gorąco polecam instruktora Pana Łukasza Oleksiaka. Pan... Hlib Pokhylyi