Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Daria Mąkos - ocena (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkoleniowy, nauczyciele bardzo rzetelnie... Daria Mąkos Gracjan - ocena (1) Po upływie czasu jestem w stanie stwierdzić że pan Grzegorz Formella to jeden... Gracjan Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Dariusza Chabrowskiego. Miła, bezstresowa... Patrycja
Emilia - ocena (1) Świetna szkoła jazdy! Od momentu zapisania się na kurs aż do zdania egzaminu... Emilia Amelia Matera - ocena (1) Z wielką przyjemnością chciałabym polecić szkółkę Akademia Prawo Jazdy oraz... Amelia Matera Oliwia - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy ale szczególne podziękowania kieruję do... Oliwia Marta - ocena (1) Chciałam polecić Akademię Prawa Jazdy jak i instruktora Michała... Marta Tomasz Kunc - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu Michałowi Cieplińskiemu za przygotowanie mojej córki... Tomasz Kunc Tomasz G. - ocena (1) Dzięki profesjonalnemu instruktażowi Pana Michała Cieplińskiego zdałem... Tomasz G. Martyna - ocena (1) Polecam w szczególności instruktora Michała Cieplińskiego. Niesamowicie... Martyna Patrycja Wójcik - ocena (1) Polecam instruktora Janusza, Piotrowskiego, z którym miałam przyjemność... Patrycja Wójcik Kalina - ocena (1) Z wielką satysfakcją mogę polecić państwu Akademię Prawa Jazdy, w... Kalina Ania T. - ocena (1) Bardzo polecam APJ a szczególnie instuktora Pana Wojciecha Szyszkowskiego,... Ania T. Mateusz Parulski - ocena (1) Polecam instruktora Michała Cieplińskiego, przygotował mnie idealnie do... Mateusz Parulski Zuzanna - ocena (1) Bardzo polecam Akademię prawa jazdy a w szczególności instruktora Krzysztofa... Zuzanna KI - ocena (1) Kurs pierwsza klasa. Polecam jazdy u p. Patryka Michna, spokojny, cierpliwy,... KI Bartek - ocena (1) Wczoraj zdałem egzamin, bardzo polecam miałem jazdy z Panem Januszem... Bartek Serhii - ocena (1) Super szkoła i bardzo dobry instruktor Pan Krzysztof. Polecam dla ukrańców,... Serhii Tomasz Żarnowski - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem :)) Bardzo dobrzy instruktorzy,... Tomasz Żarnowski Jan Scharmach - ocena (1) Pan instruktor Michał Ciepliński pomógł mi przebić się przez część... Jan Scharmach