Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Yana Zaitseva - ocena (1) Zdałam prawko za pierwszym razem dzięki najlepszej Pani instruktor Wioleta... Yana Zaitseva Zuzanna Malinowska - ocena (2) Bardzo polecam szkółkę. Instruktor Krzysztof Chejmanowski to najbardziej... Zuzanna Malinowska Marharyta - ocena (1) Чудовий інструктор Лукаш! Відняла 0,2 за жіночку що приймала плату, але... Marharyta
Karolina - ocena (1) Polecam z całego serca️Instruktor Krzysztof Chejmanowski profesjonalizm i... Karolina Joanna - ocena (1) Świetna szkoła jazdy, wszyscy zawsze są tam bardzo mili. Gorąco polecam... Joanna Alina - ocena (1) Naukę jazdy pobierałam u instruktorki Katarzyny Roman-Gańczak. Bardzo... Alina Jędrzej Padyjasek - ocena (1) Bardzo polecam Pana Janusza Piotrowskiego jako instruktora jazdy! Zawsze... Jędrzej Padyjasek M - ocena (1) Chciałabym bardzo podziękować Panu Januszowi Piotrowskiemu za przygotowanie... M Tymon K - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Pana Janusza Piotrowskiego, dzięki któremu zdałem... Tymon K Cyprian - ocena (1) Rewelacja, instruktor Michał Cieplinski na medaaal!!! Wszystko pozaliczane za... Cyprian Szymon B - ocena (1) Super szkółka , dobra organizacja, duża dostępność instruktorów. Osobiście... Szymon B Paweł - ocena (1) Chciał bym podziękować p. Michałowi Cieplińskiemu za poświęcony czas. Po... Paweł Mateusz - ocena (1) Gorąco polecam akademię prawa jazdy w Gdyni! Państwowy egzamin praktyczny... Mateusz Ivan Engels - ocena (1) Wysoki poziom nauki i miła atmosfera, dziękuję instruktorowi Krzysztofowi... Ivan Engels Jonatan Toczek - ocena (1) Dziękuję bardzo Instruktorowi Wojciechowi Szyszkowskiemu za genialne... Jonatan Toczek Bartłomiej Pulczyński - ocena (1) Po 5 latach i dwóch miernych kursach w końcu udało mi się zdać. Pan Michał... Bartłomiej Pulczyński Martyna - ocena (1) Serdecznie polecam szkole jazdy. Pani instruktor Wioletta Kwidzinska potrafi... Martyna Oksana - ocena (1) Wyrażam ogromną wdzięczność tej szkole, a szczególnie instrukoru P.... Oksana Helena Stępień - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy i instruktora Wojciecha... Helena Stępień Filip Ostrowski - ocena (1) Jeżeli chcesz zdać egzamin bez zbędnego stresu, z całego serca polecam... Filip Ostrowski