Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Mati - ocena (1) Zdałem bezbłędnie po jazdach z Panią Kasią. Polecam! Mati Sebastian - ocena (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, a w szczególności instruktora Michała... Sebastian Pawel - ocena (1) Bardzo dobra i porządna szkoła na prawo jazdy, najlepsi instruktorzy, polecam Pawel
Nadia - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności Pana Michała... Nadia Angelika - ocena (1) Z całego serca polecam instruktora Janusza Piotrowskiego. Bardzo kąkretny... Angelika Mikołaj Kozel - ocena (1) Zarówno teoretyczne jak i praktyczne przygotowania do egzaminu na... Mikołaj Kozel Konstanty - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy jak i Pana instruktora Krzysztofa... Konstanty Janek - ocena (1) Dziękuje Panu Michałowi Cieplińskiemu za cierpliwość oraz poświęcony czas.... Janek Nikodem Adamczyk - ocena (1) Polecam z całego serca zapisałem się na dodatkowe godziny żeby sobie... Nikodem Adamczyk Marta - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy - to miejsce, dzięki któremu... Marta Mykola Dymchenko - ocena (1) Miałem jazdy z Januszem Piotrowskim. Zawsze był cierpliwy, spokojny i... Mykola Dymchenko Nikodem - ocena (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy. Dobry wybór. Super przygotowanie do... Nikodem Ania - ocena (1) Serdecznie każdemu polecam Akademie Prawa Jazdy. Najlepszy wybór. Super... Ania Filip janik - ocena (1) Super wykłady. Instruktor Sebastian wyjaśnił mi wszystko zdane wszystko za 1... Filip janik Igor - ocena (1) Zdecydowanie polecam szkołę nauki jazdy. Mają miłych i cierpliwych... Igor Fabian - ocena (1) Dziękuję bardzo panu Michałowi Cieplińskiemu za przygotowanie do egzaminu,... Fabian Oskar - ocena (1) Polecam bardzo Akademie Prawa Jazdy, wszystkie egzaminy zdałem za pierwszym... Oskar Maciek Winiarczyk - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności panią Katarzynę... Maciek Winiarczyk Nieznany - ocena (1) Pamiętam, że na początku czułem się nieco nerwowo, ale instruktora Katarzyna,... Nieznany Agnieszka - ocena (1) Po nieudanym kursie w innej szkole jazdy i niesmaku pozostawionym po tym... Agnieszka