Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Michał - ocena (1) Wszystko idealnie, prawko zdane za pierwszym razem. Serdecznie polecam... Michał Oleksii - ocena (1) Dzień dobry! Chciałbym podziękować szkole jazdy za miłą atmosferę, a w... Oleksii Piotr Rokosz - ocena (1) Świetne przygotowanie do egzaminów. Obydwa zdałem za pierwszym razem,... Piotr Rokosz
Krzysztof - ocena (1) Polecam instruktora Michała Cieplińskiego, cały kurs przebiegł w miłej... Krzysztof Filip - ocena (1) egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem, serdecznie polecam... Filip Magda - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę Akademia Prawa Jazdy, a w szczególności instruktora... Magda Amelia - ocena (1) Polecam! Pan Michał Ciepliński ma super podejście. Amelia Maja - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a szczególnie instruktora Pana Janusza... Maja Vincent - ocena (1) Zdane wszystko z pierwszej próby! Pan Krzysztof Chejmanowski stara się aby... Vincent Alicja - ocena (1) Polecam z całego serca instruktora Michała Cieplińskiego. Świetnie tłumaczy... Alicja Yana Zaitseva - ocena (1) Zdałam prawko za pierwszym razem dzięki najlepszej Pani instruktor Wioleta... Yana Zaitseva Zuzanna Malinowska - ocena (2) Bardzo polecam szkółkę. Instruktor Krzysztof Chejmanowski to najbardziej... Zuzanna Malinowska Marharyta - ocena (1) Чудовий інструктор Лукаш! Відняла 0,2 за жіночку що приймала плату, але... Marharyta Karolina - ocena (1) Polecam z całego serca️Instruktor Krzysztof Chejmanowski profesjonalizm i... Karolina Joanna - ocena (1) Świetna szkoła jazdy, wszyscy zawsze są tam bardzo mili. Gorąco polecam... Joanna Alina - ocena (1) Naukę jazdy pobierałam u instruktorki Katarzyny Roman-Gańczak. Bardzo... Alina Jędrzej Padyjasek - ocena (1) Bardzo polecam Pana Janusza Piotrowskiego jako instruktora jazdy! Zawsze... Jędrzej Padyjasek M - ocena (1) Chciałabym bardzo podziękować Panu Januszowi Piotrowskiemu za przygotowanie... M Tymon K - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Pana Janusza Piotrowskiego, dzięki któremu zdałem... Tymon K Cyprian - ocena (1) Rewelacja, instruktor Michał Cieplinski na medaaal!!! Wszystko pozaliczane za... Cyprian