Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Mykola Dymchenko - ocena (1) Miałem jazdy z Januszem Piotrowskim. Zawsze był cierpliwy, spokojny i... Mykola Dymchenko Nikodem - ocena (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy. Dobry wybór. Super przygotowanie do... Nikodem Ania - ocena (1) Serdecznie każdemu polecam Akademie Prawa Jazdy. Najlepszy wybór. Super... Ania
Filip janik - ocena (1) Super wykłady. Instruktor Sebastian wyjaśnił mi wszystko zdane wszystko za 1... Filip janik Igor - ocena (1) Zdecydowanie polecam szkołę nauki jazdy. Mają miłych i cierpliwych... Igor Fabian - ocena (1) Dziękuję bardzo panu Michałowi Cieplińskiemu za przygotowanie do egzaminu,... Fabian Oskar - ocena (1) Polecam bardzo Akademie Prawa Jazdy, wszystkie egzaminy zdałem za pierwszym... Oskar Maciek Winiarczyk - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności panią Katarzynę... Maciek Winiarczyk Nieznany - ocena (1) Pamiętam, że na początku czułem się nieco nerwowo, ale instruktora Katarzyna,... Nieznany Agnieszka - ocena (1) Po nieudanym kursie w innej szkole jazdy i niesmaku pozostawionym po tym... Agnieszka Ola - ocena (1) Szczerze polecam! Po nieudanym kursie w innej szkole jazdy powrót do tematu... Ola Anastasiya - ocena (1) Z entuzjazmem i wdzięcznością piszę tę opinię o wyjątkowych kursach jazdy,... Anastasiya Oleksandra - ocena (1) Najlepsza szkółka a szczególnie instruktor Patryk Michna Zdałam egzamin za... Oleksandra Filip - ocena (1) Szkółkę poleciło mi dwóch znajomych którzy uczyli się w niej i zdali egzamin... Filip Natasza Sztormowska - ocena (1) Super szkółka a zwłaszcza Pan instruktor Michna Patryk bardzo cierpliwy... Natasza Sztormowska Maja - ocena (1) Do Akademii Prawa Jazdy trafiłam z polecenia. Po skończonym kursie i zdanym... Maja Agata - ocena (1) Po kursie na kategorię B w Akademii Prawa Jazdy zdałam za pierwszym razem... Agata Łukasz - ocena (1) Bardzo dobra szkoła do nauki jazdy. Byłem przygotowywany przez instruktora... Łukasz Agnieszka - ocena (1) Wszystko wspaniale! Najlepszy instruktor to Michał Ciepliński polecam w 100%!... Agnieszka Klaudia - ocena (1) Wszystko super! Jazdy odbywałam z Michałem Cieplińskim. Wszystkie zasady... Klaudia