Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Szymon B - ocena (1) Super szkółka , dobra organizacja, duża dostępność instruktorów. Osobiście... Szymon B Paweł - ocena (1) Chciał bym podziękować p. Michałowi Cieplińskiemu za poświęcony czas. Po... Paweł Mateusz - ocena (1) Gorąco polecam akademię prawa jazdy w Gdyni! Państwowy egzamin praktyczny... Mateusz
Ivan Engels - ocena (1) Wysoki poziom nauki i miła atmosfera, dziękuję instruktorowi Krzysztofowi... Ivan Engels Jonatan Toczek - ocena (1) Dziękuję bardzo Instruktorowi Wojciechowi Szyszkowskiemu za genialne... Jonatan Toczek Bartłomiej Pulczyński - ocena (1) Po 5 latach i dwóch miernych kursach w końcu udało mi się zdać. Pan Michał... Bartłomiej Pulczyński Martyna - ocena (1) Serdecznie polecam szkole jazdy. Pani instruktor Wioletta Kwidzinska potrafi... Martyna Oksana - ocena (1) Wyrażam ogromną wdzięczność tej szkole, a szczególnie instrukoru P.... Oksana Helena Stępień - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy i instruktora Wojciecha... Helena Stępień Filip Ostrowski - ocena (1) Jeżeli chcesz zdać egzamin bez zbędnego stresu, z całego serca polecam... Filip Ostrowski Iwona - ocena (1) Jak uczyć się jeździć to tylko tu i tylko z p. Wojtkiem Szyszkowskim. To... Iwona Irena - ocena (1) Waleczny instruktor pan Wojciech Szyszkowski, walczy o kursanta do końca,... Irena Oliwia - ocena (1) Bardzo polecam, od chwili zapisania cały proces przebiegał gładko, w razie... Oliwia Monia - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy Szczególne podziękowania dla p.Kasi... Monia Natalia - ocena (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy jak i instruktora Pana Wojciecha Szyszkowskiego... Natalia Agnieszka M. - ocena (1) Akademia Prawa Jazdy to bardzo przyjazne miejsce. Panie pracujące w biurze są... Agnieszka M. Kateryna - ocena (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy  jak i instruktora Pana Wojciecha... Kateryna Helena - ocena (1) Bardzo dobra szkoła jazdy! Bardzo miła i kulturalna obsługa. Przyjemne... Helena Katarzyna - ocena (1) Jestem bardzo szczęśliwa ,że trafiłam do tej szkoły . Dzięki naukom w... Katarzyna Marcin Bąkowski - ocena (1) Zdecydowanie polecam tą szkółkę nauki jazdy. Pan instruktor Krzysztof... Marcin Bąkowski