Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

T.Z. - ocena (1) Serdecznie polecam Panią instruktor Katarzynę Roman-Gańczak. Najlepszy... T.Z. Ola - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy zarówno pod względem merytorycznym jak i... Ola madzia - ocena (1) Z calego serca polecam Akademie Prawa Jazdy, wszystkie kursy odbywaly sie w... madzia
Katarzyna Kol. - ocena (1) Bardzo dziękuję instruktorowi Januszowi Piotrowskiemu za profesjonalne i... Katarzyna Kol. Liliana - ocena (1) Pan instruktor Łukasz Oleksiak przygotował mnie bardzo dobrze do egzaminu,... Liliana Paweł - ocena (1) Polecam z całego serca! Nauka jazdy z Krzysztofem Chejmanowskim to czysta... Paweł Dominika M - ocena (1) Polecam serdecznie! Po ośmiu latach i braku prób podejścia do egzaminu... Dominika M Stanisław Szerszeń - ocena (1) Polecam bardzo, świetna szkółka jazdy! Serdecznie rekomenduje instruktora... Stanisław Szerszeń Agata - ocena (1) Miałam do czynienia z trzema instruktorami z różnych szkół. Dopóki nie... Agata Łukasz P - ocena (1) Od samego początku miła atmosfera, wykłady teoretyczne były proste w... Łukasz P MM - ocena (1) Mój kurs przeprowadzony przez Pana Janusza Piotrowskiego przebiegł bardzo... MM XYZ - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić instruktora Michała Cieplińskiego, z którym... XYZ Gabriel - ocena (1) Zdane za pierwszym razem i teoria i praktyka. Bardzo polecam Panią Kasie,... Gabriel Julia - ocena (1) Bardzo polecam Panią Kasie Cudowna osoba Kilka jazd i zdane Julia Kacper - ocena (1) Swój kurs odbyłem z Panem Krzysztofem Chejmanowskim i mogę szczerze... Kacper Uczeń akademia prawa jazdy - ocena (1) Polecam gorąco instruktora pana Michała Cieplinskiego ,szeroka wiedza , super... Uczeń akademia prawa jazdy Kamil Kuc - ocena (1) Polecam każdemu Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności panią instruktorkę... Kamil Kuc Antoni - ocena (1) Uważam że Pan Krzysztof Chejmanowski jest profesjonalistą w swoim zawodzie.... Antoni Ania - ocena (1) Mogę z całego serca polecić każdemu Akademie Prawa Jazdy. Pan Krzysztof... Ania Majkel Kwietniewski Kwiek - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Krzysztofa Chejmanowskiego. Cierpliwy instruktor,... Majkel Kwietniewski Kwiek