Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Martyna - ocena (1) Polecam w szczególności instruktora Michała Cieplińskiego. Niesamowicie... Martyna Patrycja Wójcik - ocena (1) Polecam instruktora Janusza, Piotrowskiego, z którym miałam przyjemność... Patrycja Wójcik Kalina - ocena (1) Z wielką satysfakcją mogę polecić państwu Akademię Prawa Jazdy, w... Kalina
Ania T. - ocena (1) Bardzo polecam APJ a szczególnie instuktora Pana Wojciecha Szyszkowskiego,... Ania T. Mateusz Parulski - ocena (1) Polecam instruktora Michała Cieplińskiego, przygotował mnie idealnie do... Mateusz Parulski Zuzanna - ocena (1) Bardzo polecam Akademię prawa jazdy a w szczególności instruktora Krzysztofa... Zuzanna KI - ocena (1) Kurs pierwsza klasa. Polecam jazdy u p. Patryka Michna, spokojny, cierpliwy,... KI Bartek - ocena (1) Wczoraj zdałem egzamin, bardzo polecam miałem jazdy z Panem Januszem... Bartek Serhii - ocena (1) Super szkoła i bardzo dobry instruktor Pan Krzysztof. Polecam dla ukrańców,... Serhii Tomasz Żarnowski - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem :)) Bardzo dobrzy instruktorzy,... Tomasz Żarnowski Jan Scharmach - ocena (1) Pan instruktor Michał Ciepliński pomógł mi przebić się przez część... Jan Scharmach Bartłomiej Szpura - ocena (1) Bardzo polecam, ten OSK ma świetnych instruktorów, którzy nawet najbardziej... Bartłomiej Szpura Robert - ocena (1) Zdecydowanie mogę polecić Akademię Prawa Jazdy. Moim instruktorem był Pan... Robert Tomek - ocena (1) Bez cukru i słodzenia. Polecam Akademię Prawa Jazdy, wykładowcy fachowcy... Tomek Łukasz - ocena (1) Bardzo polecam pana Michała Cieplińskiego: pełen profesjonalizm, merytoryka... Łukasz Weronika - ocena (1) Serdecznie polecam pana Krzysztofa Chejmanowskiego. Przeszłam z innej szkółki... Weronika Adam - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Profesjonalista który... Adam Karolina - ocena (1) Polecam serdecznie Panią instruktor Katarzynę Roman-Gańczak. Rzetelne... Karolina Olga - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Po dość długiej przerwie... Olga Jakub Wojewódka - ocena (1) Wszystkim szukającym swojej szkoły nauki jazdy mogę gorąco polecić Akademię... Jakub Wojewódka