Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Julia - ocena (1) Bardzo dobrze oceniam lekcje nauki jazdy z p. Grzegorzem Formellą. Przyjemna... Julia Borys Krajewski - ocena (1) Bardzo przyjemna atmosfera , mili ludzie. Dzięki poradom Pana Michała zdane... Borys Krajewski Wiola - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy a w szczególności instruktorkę Panią... Wiola
Katarzyna - ocena (1) Polecam wszystkim z całego serca. Szczególnie instruktorów Wojciecha... Katarzyna Maria Jankowska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły jazdy. Jeździłam z p. Katarzyną Roman-... Maria Jankowska Bartłomiej - ocena (1) Jazdy z Panem Michałem Cieplińskim pokazały mi ile jeszcze się muszę nauczyć.... Bartłomiej Anna - ocena (1) Szkoła na bardzo wysokim poziomie , polecam . Miałam tą przyjemność trafić na... Anna Seba S - ocena (1) Polecam z całego serca tę szkołę, a w szczególności instruktora Michała... Seba S Szymon - ocena (1) Super szkółka, egzamin zdany za pierwszym razem, dzięki panu Michałowi... Szymon Anka - ocena (1) Bardzo polecam miałam jazdy z Panem Wojciechem Szyszkowskim bardzo cierpliwy... Anka Estera :) - ocena (1) Gorąco polecam Akademie Prawa Jazdy!!! Najlepsza szkółka w Trójmieście!!!... Estera :) Natalia - ocena (1) Z tego miejsca chciała bym bardzo podziękować całemu zespołowi Akademii Prawa... Natalia Roksana - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Pani Kasia instruktorka cudowna kobieta,... Roksana Dominika - ocena (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, robilam kurs w innej szkółce, ale... Dominika Monika - ocena (1) W skrócie bo moja historia ze zdawaniem sięga od 2010r. 14 lat temu miałam... Monika Zuzanna S - ocena (1) Polecam Pana Krzysztofa Chejmanowskiego, super instruktor, dzięki któremu... Zuzanna S Malwina - ocena (1) Dobrzy instruktorzy i solidne przygotowanie do egzaminu. Bardzo polecam! Malwina Julia Poliarus - ocena (1) Od całego serca polecam wszystkim Akademia. Instruktorzy fachowcy wysczej... Julia Poliarus Paulina - ocena (1) Z całego serca polecam akademie prawa jazdy!! Pan Krzysztof Chejmanowski... Paulina Kasjan Semmerling - ocena (1) zdałem za pierwszym razem dzięki panu Michałowi Cieplińskiemu Kasjan Semmerling