Miło mi

Miło mi poinformować drogich forumowiaczów, że od dziś zmieniłem nicka z Tekwar na Zeratull i od teraz będę pisał pod nowym nickiem.
Chciałem powtórnie zarejestrować się jako Tekwar po ostatnim usunięciu konta, ale nie wiem dlaczego nie dało się. Więc postanowiłem zarejestrować się teraz jako Zeratull. Informuję dlatego, aby nie było niedomówień i nieciekawych domysłów. Dziękuję za chwilę uwagi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Miło mi

Miło że poinformowałeś:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Graszko ,Bo uznałem, że tak należy traktować wszystkich, wszędzie i na formu też.
Cieszę się, że równie miło przyjęłaś tą informację :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widziałam już gdzieś ten avatar :)

Witamy ponownie na Forum :)

Vi, mnie również bardzo miło cie widzieć i cieszę się, że jesteś. :DD

Ano jestem :) W porywach ;)

Vi, po powrocie ze szpitala i sanatorium, powinienem mieć więcej czasu by być na forum, ale też nie obiecuję, bo może nie będzie mi się chciało, albo będę miał kiepski humor:)) Piszesz, w porywach - to nic, najważniejsze, że jesteś :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Więcej czasu i sił :) Każdy ma lepsze i gorsze dni, no i humory :) I nie zawsze ochotę by pisać, dobrze to rozumiem :)

Gratuluję odważnej decyzji, jesem pełen podziwu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję. I fajnie, że równie miło to przyjmujesz. :))

@Zeratull
'... zarejestrować się teraz ...' - niektorym to czas rzeczywiscie szybko leci :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@mmm - No, rzeczywiście masz rację. Bo odkąd usunąłem konto na koniec stycznia to teraz po tych wszystkich swoich problemach zobaczyłem, że czas przeleciał jak z bicza strzelił. :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Zeratull
nawiazywalem do pary 'teraz' i '2013-12-04'... ;)

@mmm - no, ok. ,teraz', ale co było pod tą datą jaką podałeś, bo za nic nie kojarzę :))

Z tą datą jest zarejestrowany nick Zeratull
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ sadyl - no oświeć głupiego gdzie to znalazłeś, bo byłem święcie przekonany, że to pierwszy taki nick, a przy rejestracji nie było komunikatu o zajętości nazwy nicku. Mówię powaznie - jestem zaskoczony.:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kliknij na swój nick - wyświetlą się informacje o użytkowniku.
Jeśli dopiero co go zarejestrowałeś, to wyjaśnij temat z Adminem, skąd się wzięła data sprzed półtora roku ;)
Przez Admina możesz także wrócić do swego pierwotnego nicka. Nie mogłeś go zarejestrować ponownie, bo raz wykorzystane nicki są "zahibernowane" - właśnie na wypadek, gdyby komuś się odwidziało z usunięciem konta (z czego skwapliwie korzystał np. Hydrant;)

@ sadyl - no rzeczywiście masz racje. Jest ta data rejestracji. Zastanawiam się tylko dlaczego wpuściło mnie z tym nickiem teraz, a nie chciało wpuścić mnie do nicka Tekwar. No jeśli tak jest jak piszesz, to też nie powinien mnie wpuścić w ten nick - skoro są zahibernowane.
Troche to dziwne, ale nie będę zawracał głowy adminowi. Niech zostanie tak jak jest. Dziwi mnie tylko dlatego, że w tym czasie nie miałem dostepu do netu. A może ktoś inny uzywał tego nicka? No nie wiem co o tym myśleć. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Admin zapewne rozwiałby Twe wątpliwości. Wszyscy inni mogą jedynie gdybać, co sensu większego raczej nie ma ;)

@sadyl
a po co od razu z takim bzdetem do admina? :DDD jeszcze by sie wydalo... :DDD

> jeszcze by sie wydalo...

Czyżby dzisiaj jakiś Dzień Kłamczuszka był? ;>

@mmm - no właśnie, po co. Lepiej niech jest jak jest. trochę tajemnicy nie zaszkodzi :DD. Bo jakby się wydało, to nie wiadamo gdzie spojrzeć :DDDD

"Bo jakby się wydało..."
Chyba już za późno ;-)

@Majka - a gdyby tak traktować ludzi dobrze i z wzajemnością (taki sympatyczny mix), byłoby ciekawiej :)))

@Zeratull
'...z wzajemnością...' - sugerujesz ze tez mamy cie oklamywac? :DDD
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Zeratull - "@Majka - a gdyby tak traktować ludzi dobrze i z wzajemnością (taki sympatyczny mix), byłoby ciekawiej :)))"
Ależ tak jest... jeśli ktoś mnie traktuje dobrze ;-)

@mmm - a czemu tak to odebrałeś? :DDD. Aczkolwiek, od czasu do czasu, odrobinka kłamstewka jest jak przyprawka do potrawy. Czasami lepiej smakuje :DDDDD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak przyszło mi na myśl to, co już wiemy. Nawet człowiek o złej reputacji też chce być dobrze traktowany mimo iż sam tego nie robi. Wogóle to oczekujemy by nas traktowano dobrze, choć sami z siebie niewiele dajemy. Stawiamy sobie czasem trudne zadania. :)))

@Zeratull
w ogole (Cross, gdzie sie podziales? :D), to w pierwszej kolejnosci ludzie raczej, niezaleznie czego ona dotyczy, oczekuja szczerosci...

@mmm
,,oczekują szczerości''

myślsz, że w moich komentach tego zabrakło?
Staram się być szczery, choć niektóre mogą wydawać się być sprzeczne, ale w rzeczywistości tak nie jest. Pozory czasami mylą. :))

Wróciłem do swojego dawnego awatara, bo właśnie dowiedziałem się, że freewolny używał tamtego kota. Dlatego Vilette napisała, że już widziała owego awatara. Myślę, że teraz jest już wszystko naprawione.

Ale Freewolny już zniknął a z nim i Jego avatar ;)

Zupełnie off topic, przepraszam ;)

Zeratull, Twój nick kojarzy mi się z Jethro Tull i po porostu muszę coś wrzucić, choć to nie wątek muzyczny ;) Wybacz ;)

http://www.youtube.com/watch?v=M7jLiXeFm_E
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Oczywiście nie przeżyłabyś do końca dnia gdybyś nie uszczęśliwiła nas tą informacją. Parcie musiało być nie do zniesienia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Drogi Crossie, nie wiesz wszystkiego. Skojarzenie miałam już wczoraj. Parcie, rzecz jasna, też. Nawet nie wiesz, ile mnie kosztowało, żeby nie podzielić się tą informacją już wczoraj. Nie życzę nikomu takiej nocy z takim parciem, naprawdę. Ale jakoś dałam radę. Chciałam wytrzymać do popołudnia, ale przypomniałam sobie, że do kina jadę, nie mogłabym seansu spokojnie obejrzeć dusząc w sobie tę informację. Zatem napisałam rano. I mogłam już spokojnie przeżyć dzień...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Droga Vilette.
Większości forumowiczów nie interesuje którą ręką wolisz głaskać kota lub jaki wczoraj oglądałaś film ale ponieważ parcie na rozpowszechnianie tych jakże banalnych informacji masz aż tak ogromne to koniecznie musisz dawać mu ujście boś jeszcze gotowa pęknąć a wtedy strata byłaby niepowetowana.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co interesuje większość forumowiczów zaglądających w dziale HP do wątku "Miło mi" ?

Cross, złośliwość to też parcie, szkoda tylko, że wtedy nie zastanawiamy się nad tym, iż można komuś tym sprawić przykrość :(
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Don Kichot ;)

@ilona A co interesuje większość forumowiczów zaglądających w dziale HP do wątku "Miło mi" ?

Sądząc po ilości łapek pod komentarzami ...... nie jest to zeratull ;P

Genezę proszę... by nie było niedomówień i bla bla
Mroczny templariusz? Protos?... Więcej chleba. Okruszkami to wróblowi zatkasz dziób...

Inne tematy z forum

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...