Miło, profesjonalnie , nie drogo.
W salonie She Line robiłam przedłużanie rzęs przed moim ślubem. Nie mogę powiedziec ani jednego złego słowa na temat tego salonu i Pani Ani. Przede wszystkim w She Line panuje bardzo miła atmosfera. Zarówno wyglad studia jak i bardzo miła Pani Ania sprawiły, że czułam się tam zrelaksowana. Warto też dodać, że zostałam poinformowana o wszystkich szczegółach wykonywanego zabiegu, wiedziałam dokładnie co mnie czeka, jak równiez zostałam poinformowana o tym jak dbać o rzęsy i dostałam szczoteczkę do ich rozczesywania.
Co jednak najwazniejsze moje nowe rzęsy (wybrałam grube i długie bo to w końcu ślub) wyglądały pięknie, gęsto, równo i dośc naturalnie jak na sztuczne rzęsy:) Nie mogfłam oderwac oczu od lusterka. Rzęsy trzymały się kilka tygodni i przetrwały kilka wizyt na basenie, jezioro itp.
Serdecznie polecam She Line.
Co jednak najwazniejsze moje nowe rzęsy (wybrałam grube i długie bo to w końcu ślub) wyglądały pięknie, gęsto, równo i dośc naturalnie jak na sztuczne rzęsy:) Nie mogfłam oderwac oczu od lusterka. Rzęsy trzymały się kilka tygodni i przetrwały kilka wizyt na basenie, jezioro itp.
Serdecznie polecam She Line.