Kurs przedluzania rzes (1) Serdecznie polecam kurs przedluzania rzes w She Line Beauty Clinic.Szkolila... Paulina Polecam (1) Z usług gabinetu skorzystałam 2 tygodnie temu o dziwo do dnia dzisiejszego... Ola GOSIA - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Jestem zachwycona. Ponad rok od makijażu permanentnego... GOSIA
Pazurki (1) Uważam, że obsługa oraz wykonanie zabiegu manicure hybrydowego jest na bardzo... Zofia gorąco polecam (1) Witam serdecznie, Dwa tygodnie temu miałam wykonany makijaż permanentny brwi... Edyta-prawnik Polecam (1) Byłam niedawno na makijażu permanentnym ust u Pani Ani. Jestem zachwycona... Aneta Makijaż permanentny- kreska górna (1) Długo się wahałam zanim zdecydowałam się na ten zabieg. Jednak po wizycie w... Karolina Makijaż parametry - Brwi (1) Witam. Chciałam się podzielić informacja na temat salonu SHEline maquillage.... Goska Spędzenie (tego niby bolesnego) czasu z Panią Anią... (1) Jest najprzyjemniejszym czasem jaki ostatnio przeżyłam. Co do jakości usługi... Anna Brwi - makijaż permanentny (1) Brwi robię o paru ładnych lat, ale dopiero 6 lat po przeprowadzce do... Violetta Ania jest znakomita! (1) Serdecznie polecam Anie! W grudniu 2013r. trafilam do niej z groupon'u na... Natalia zdolna z wyobraźnią i wyczuciem -osoba- wizażystka- kosmetyczka (1) trafiłam do P.Ani dzięki reklamie i opiniom na forum trójmiasta ,więc czuję... anka ZADOWOLONA KLIENTKA (1) Profesjonalnie, czysto, estetycznie i z efektem. Polecam przedłużanie i... Aleksandra rzęski u Pani Ani (1) Pani Ania profesjonalnie i bardzo precyzyjnie dobrała dla mojego trudnego oka... Danka Polecam rzęski z She Line (1) Rzęski super, oczko zachwycające i to seksowne spojrzenie ;-) POLECAM W 100% Ola magda-opinia (1) Chciałam pochwalić makijażystkę z Gdańska, panią Anię z firmy She... magda l. (33 lata) Jedyna PANI ANIA-sheline w Gdańsku: (1) Kobietki, śmiało róbcie sobie makijaż u pani Ani z She Line. To osóbka... Martyna Super (1) super, super, super! u pani Ani zrobiło sobie brwi, usta i kreski co... anna ewcia - opinia (1) profesjonalistka w 100%, perfekcjonistka w 101%, pedantyczna w 102% pani... ewcia Dziękuję (1) 3 tygodnie temu robiłam brwi w gabinecie She Line. Jestem przeszczęśliwa. Tak... Anna