Drogie Panie - usta jedynie w SHE LINE (1) Ostatnio robiłam makijaż ust z całkowitym wypełnieniem oraz kreski górne typu... Krystyna Polecam (1) Kiedyś miałam zrobiony makijaż permanentny .Brwi,kreska :( Wyglądałam jak... Emilia makijaż tylko u p.Ani (1) Super oferta mogłam zrobić całą twarz.Jakość warto podkreślić na 6,wszystko... BOGUSIA-KALISZ
Jeśli makijaż permanentny to tylko u Pani Ani z Gdańska, z She Line: (1) Jetem 3 tygodnie po zabiegu i gorąco polecam. Wszystko wspaniale!Pozdrawiam... Marcysia Kochana Pani ANIa :)))))) (1) Ta kobieta uratowała mój związek. Byłam zamknięta w sobie i... Joaśka MAKIJAŻ NA SZÓSTKĘ!!!!!! SHE LINE (1) Dla mnie ten makijaż to chyba było jedyne rozwiązanie, bo nie dość ,ze mam... Małgorzata Brwi bardzo mi się podobają. POLECAM SHE LINE. (1) Jestem 56 letnią kobietą i 3 tygodnie temu zrobiłam sobie makijaż permanentny... Janina Ewa (1) Mega profesjonalizm połączony z niesamowitym podejściem do klienta, mega dużą... Ewa Słaboszowska Miło, profesjonalnie , nie drogo. (1) W salonie She Line robiłam przedłużanie rzęs przed moim ślubem. Nie mogę... maryanne SHE LINE - BARDZO DZIĘKUJE ZA NOWE BRWI (1) Uważam, że przed pójściem na makijaż permanentny dobrze trzeba sprawdzić... Danuta Zrobiłam Usta i Bardzo Się Cieszę. (1) 2 dni temu byłam u pani Ani na makijażu pernamentnym na usta. Całe zycie... Kazia Górne kreski tylko w SHE LINE! POLECAM!!! (1) Ja zdecydowałam się na górne kreski u Pani Ani z She Line w Gdańsku. Jestem... Magdalena Perfekcja (1) Poszłam do Pani Ani na zagęszczenie rzęs, podejście i profesjonalizm Pani Ani... Edyta Makijaż wieczorowy (1) Przepiękny makijaż wieczorowy, który dzielnie trzymał się przez całą imprezę... Agata Polecam (1) serdecznie polecam wszystkim paniom, które chcą zafundować sobie makijaż... Ak Gorąco polecam!!! (1) Profesjonalne wykonanie makijażu permanentnego, polecam z czystym sumieniem.... Barbara Sto procent POLECAM SHE LINE! (1) Jestem niedowiarkiem, dlatego z obawami wybrałam się na makijaż permanentny... AgatKa Makijaż Permanentny Brwi (1) Szczerze polecam usługi pani Ani! Miałam ogromne obawy przed zabiegiem,... Małgorzata Miła, i przede wszystkim profesjonalna! (1) Skorzystałam z usługi makijażu permanentnego u Pani Ani za namową znajomej, i... Agnieszka Pełen profesjonalizm (1) Makijaż brwi mam już od ponad 7 lat. Pani Ania jest 4 osobą wykonującą... Anita_Rumia