Gorrąco polecam SHE LINE :) (1) Dziewczyny, kobiety, matki, żony i kochanki !!!Nie zwlekajcie długo -... Kasia She Line (1) Podpisuję się pod wszystkimi ocenami gabinetu She Lina.:) Nie jest to mój... Alicja Asia - opinia (1) Miałam już 2 makijaże permanentne oczu, z których nie byłam za bardzo... Asia
Polecam!!! (1) Ja też korzystałam z usług Pani Ani. Co prawda moje brwi wymagały 3 wizyt (a... Kasia Szczerze polececam ! (1) Pani Ani to sympatyczna i do perfekcji znająca się na tym co robi.oprócz... Dorota SUPER (1) Profesjonalna obsługa, Pani Ania jest perfekcjonistką, wszystko wykonuje z... Katarzyna K. Makijaż pernamentny (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Pani Ania jest perfekcjonistką, dokonała... Fatmamac polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanego makijażu , wykonanie jest... Iza W makijaż permanentny brwi (1) Bardzo polecam Anię, nie dość, że profesjonalne podejście do klienta, świetny... Żaneta m - opinia (1) Gorąco polecam usługi Pani Ani !!! Niesamowita kobietka z nieprzeciętnym... m Dzięki Aniu! (1) Polecam serdecznie usługi Ani, która swoim profesjonalnym okiem znakomicie... Kasia-braniewo :) (1) Po wizycie u Pani Ani mam przepiękne kreski na górnej powiece o których... Ania podziękowanie (1) Dziękuję Pani ANI za moje dobre samopoczucie i mój nowy wygląd. Makijaż... ALEKSANDRA Nie czekajcie! (1) Długo zwlekałam z trwałym upiększeniem, bo bałam się bólu i podrażnień, na... as She Line (1) Witam. Miałam przyjemność robienia u Pani Ani makijażu permanentnego brwi.... Magdalena Elbicka Makijaż permanentny brwi (1) Profesjonalne przygotowanie i zaangażowanie w wybór koloru barwnika i... Karolina