Miło, sympatycznie, ale...
zachęcony pochlebnymi opiniami zamieszczonymi na Trójmiasto.pl postanowiłem odświeżyć lakier na aucie żony. Rozmowa z właścicielem przebiegała w miłej atmosferze, wstępnie ustaliliśmy zakres usługi. Auto odstawiłem w umówionym terminie, ale informacje odnośnie zakresu prac w ramach wybranego pakietu, jakie przekazał mi pracownik, różniły się od tych zamieszczonych na stronie internetowej oraz od tego co usłyszałem wcześniej. Co więcej rozbieżność pojawiła się także w zakresie cen, które inaczej przedstawiają się w ofercie na stronach WWW, a całkiem inaczej na cennikach okazywanych w warsztacie.
Ogólnie jestem zadowolony z jakości prac, ale..
- nie wyczyszczono wnętrza, co jest wyraźnie wymienione jako część składowa pakietu "odświeżanie lakieru"
- nie odświeżono lakieru na progach, bo podobno usługa dotyczy tylko tych części, które są widoczne z zewnątrz (nie ma o tym nigdzie wzmianki)
Szkoda że o takich szczegółach nie informuje się klienta przed przyjęciem auta
Ogólnie jestem zadowolony z jakości prac, ale..
- nie wyczyszczono wnętrza, co jest wyraźnie wymienione jako część składowa pakietu "odświeżanie lakieru"
- nie odświeżono lakieru na progach, bo podobno usługa dotyczy tylko tych części, które są widoczne z zewnątrz (nie ma o tym nigdzie wzmianki)
Szkoda że o takich szczegółach nie informuje się klienta przed przyjęciem auta