Mimo,ze zajecia są bardzo dobrze zorganizowane

i prowadzone profesjonalnie sposób w jaki Pan Tomasz traktuje klientów jest conajmniej naganny. O samych zajęciach aquaerobicu nie można mieć złego zdania. Natomiast arogancja oraz brak szacunku do klientów okazywany przez Pana Tomasza daleki jest od kultury biznesu o kulturze osobistej nie wspominajac. Po tym jak we wtorek zostałam wręcz obrażona przez właścicela zostałam zmuszona do rezygnacji z zajęc i przejscia do konkurencji. Mimo złożenia reklamacji do dnia dzisiejszego nie doczekałam sie ani odniesienia do niej ani jakiejkolwiek próby porozumienia.Nie polecam mimo wszystko
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Mimo,ze zajecia są bardzo dobrze zorganizowane

:) 550 pozytywow powinno dac zastanowienia... Skoro konkurencja nie ma w ogole ocen...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bo ten typ spod ciemnej gwiazdy sam sobie pisze te "cudowne komentarze".
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam sie w 1000 kultura osobista i sposob traktowania klienta ekstremalnie naganny. Dzis zadzwonilam w zwiazku z grouponem i ma dzien dobry byl chamski,wulgarny i bez szacunku, moze i umia nauczyc plywac ale w taki sposob nie traktuje sie klienta i bezczelnie mowi ze on nie wie czy ja jestem czy tez bede jego klientka,czlowiek nie majac pojecia jak wyglada upominkowa wersja groupony zaczal na mnie krzyczec ze czytac nie umiem i bym laskawie zapoznala sie z warunkami rezerwacji ( ktore nie sa zamieszczone na podarunkowym grouponie) i nie marnowala jego czasu, dla mnie takie zachowanie jest nie do przyjecia i uwazam ze wszyscy ktorych w taki sposob traktowal powinni o tym napisac
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0