Natalia - ocena (1) Kaucja nie zostaje zablokowana na karcie, a zabrana z konta. 2 miesiące po... Natalia Klaudia - ocena (1) Nie raz korzystałam z wypożyczalni samochodów ale tutaj jest najlepiej Super... Klaudia Robert - ocena (1) Ponownie skorzystałem z wypożyczalni Minicity i po raz kolejny wszystko... Robert
Andrzej W. - opinia (1) Uproszczone formalności i procedura wynajmu Seata Leon. Szybka rezerwacja i... Andrzej W. Andrzej - opinia (1) Jedna gwiazdka to za dużo ,ludzie wg głusi na moje telefony i pisma w sprawie... Andrzej Patryk - opinia (1) Rewelacyjna obsługa. Stosunek ceny do jakości na 6. Auta na 6, nowe i... Patryk Klaudia - opinia (1) Polecam, indywidualne podejście do klienta, super kontakt wszystko jak... Klaudia Edyta - opinia (2) CwAniaki nie polecam , miało być z kwestia czasu taniej a było drożej . Liczą... Edyta Kamil - opinia (1) Jak dla mnie najlepsza wypożyczalnia samochodów przy lotnisku. Ceny jedne z... Kamil sylwia - opinia (1) Wszystko na 6+ polecam .. Autka nowe.. Sprawne sylwia polecam! (1) Przy lotnisku, nowe samochody, miła obsługa. Polecam! Klientka Wszystko na 6 ;) (1) Bardzo miło, punktualnie, nowe auto i w dodatku w bardzo przyjemnych cenach. Marek