Ministerstwo Magii Gdańsk

Restauracje

Gdańsk, Szeroka 52/54

Artur - ocena (1) Wpadłem do ministerstwa magii robi wrażenie, serio. Wszystko dopracowane,... Artur Selvaran Morthwyn - ocena (1) Wizyta w Ministerstwie Magii to spełnienie marzeń każdego fana Harryego... Selvaran Morthwyn Ola - ocena (1) Bylam przy okazji warsztatów z sowami - świetne miejsce, Dobre jedzonko -... Ola
Ola - ocena (1) Byliśmy przy okazji warsztatów z Sowami. Fantastyczne miejsce. Dobre jedzonko... Ola Ada - ocena (1) Świetna miejscówka, zabrałam przyjaciół przy okazji pobytu w Gdańsku -... Ada Marek - ocena (1) Magiczne miejsce z magiczną obsługą pani Uli. Fantastyczne świąteczne... Marek Polly - ocena (1) Świetne jedzenie! Zupa krem pomidorowa jest fantastyczna a kawa karmelowa... Polly Mariola - ocena (1) Super miejsce. Jesteśmy pod wrażeniem dekoracji, obsługii - bardzo miła... Mariola Przemek - ocena (1) Polecam z całego serducha, miejsce bardzo klimatyczne w iście magicznym... Przemek Paweł - ocena (1) Restauracja magiczna. Można poczuć się jak w świecie Harrego Pottera. Wystrój... Paweł Alicja - ocena (1) Magiczne miejsce, robi ogromne wrażenie! Obsługa bardzo uprzejma.... Alicja K.Stefanik - ocena (1) Niezwykły wystrój, klimat, uśmiechnięta obsługa, dania przepyszne, bezy i... K.Stefanik Werka - ocena (1) Niepowtarzalne miejsce, z mega tematem przewodnim jakim jest Harry Potter.... Werka Remik - ocena (1) Desery smakują tak jak wyglądają a może i lepiej. Wystrój, widać sporo... Remik Gdańszczanin - ocena (1) Cudowne miejsce, świetne jedzonko Gdańszczanin Czarodziejka - ocena (1) WOW, magiczne miejsce od wejścia miałam wrażenie, ze jestem w innym świecie.... Czarodziejka Pablo - ocena (1) Nie jest źle, ale jest niedosyt... Lokal póki co na 1 raz. Plusy: wystrój,... Pablo