Honda CR-V 3 - ocena (1) Szybko i profesjonalnie. Prawdziwy fachowiec. Honda CR-V 3 Damian - opinia (1) Polecam bardzo Pana Mirka. Zawsze znajduje najlepszy sposób naprawy. Nie... Damian Kamil Mekel - opinia (1) Najlepszy fachowiec jakiego spotkałem. W mojej okolicy jest kilka firm... Kamil Mekel
Paweł od Passata :) - opinia (1) Gorąco polecam pana Mirka. Konkretny facet, mówi co i jak, przez co nie owija... Paweł od Passata :) Rewelacja! (1) Pan Mirek to bardzo dobry fachowiec, ktory przyjal mnie, mimo iz czasu... Corolla CG Warto ;-) (1) Sto procent warto polecic , nie mam zastrzezen od kilku lat,tanio i dobrze! Krzychu Polecam (1) Czasem jest problem, ze na gazie już coś nie działa, a na benzynie jeszcze... Arek Jest dobry (1) Mir-Gaz P. Mirek jet dobry serwisuje u niego dwa auta. Faktycznie mógłby być... E Wymiana (1) Wymiana listwy i filtra 650zł Faktura? doliczam 23% zrozumiałbym jeszcze że... Sawa Nabijanie w butelke (1) Niejaki Mirek bez potrzeby potrzeby wymienił mi listwe wtryskowa gazu i... Sarenka Bmw e39 (1) Problem z moim samochodem zaczął się w innym warsztacie ponieważ człowiek nie... Bartek ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Zdecydowanie polecam warsztat, bardzo miła fachowa obsługa oraz chęć pomocy... Tomek Pełne zadowolenie. (1) Jestem wieloletnim klientem tej firmy, i szczerze to nie rozumiem ocen z... Marcin PROBLEM Z INSTALACJA (1) Mimo tego że instalacja gazowa w moim aucie pozostawia wiele do życzenia... NISSAN PRIMERA Świetny warsztat! (1) Pierwszy raz przyjechałem z dość osobliwą usterką instalacji gazowej. Pan... Julian Rzetelny warsztat (2) Przyjechałem z problem instalacji gazowej,w wielu warsztatach nie potrafili... bolek