polecam!!!!! (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku , bardzo dobrzy instruktorzy nauki jazdy,... Angelika Polecam (1) Ośrodek godny polecenia. Obsługa bardzo miła oraz nie brakuje nikomu zasobów... Kamila POLECAM GORĄCO!!!!!!!!!!!! (1) Pan Michał (kierownik) przykłada ogromną wagę do jakości szkolenia kursantów.... Marcin P.
Nie najlepiej i nie najgorzej (1) Poziom wykładów wysoki. Wiedza pana Michała jest imponująca, a do tego ma po... LG Super szkoła :) (1) Miła i przyjazna atmosfera, super instruktorzy, i co najważniejsze naprawdę... marikita Nie rozczarowałem sie :) POLECAM! (1) no i udało sie, zdałem za 1 razem a podziekowania naleza sie zwlaszcza panu... Raff POLECAM!!! (1) Jestem po kursie teoretycznym i zaczęłam już jazdy.Jestem w pełni zadowolona... Agata Polecam!!! (1) Mila i przyjazna atmosfera. Zdalam za 1 razem, polecam! xxx POLECAM!!! (1) Ośrodek ten polecili mi znajomi i w najmniejszym stopniu nie żałuje że ich... Michał Sz. Z czystym sumieniem mogę polecić :-) (1) Jestem bardzo zadowolona. Część teoretyczna przeprowadzona niemal... magda Rewelacja (1) Podobnie jak kilka osób niżej nie napisze nic nowego. Co z tego że jeździłem... Grzegorz TO BYŁA WIELKA POMYŁKA!!!!!!!!!!!!! (1) Zapisałam sie na kurs w tym ośrodku bo jak zapewniał mnie sam kierownik miał... KURSANT POLECAM! (1) Bardzo dziękuję za naukę na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm! Miła... Agnieszka Ł.-L. Polecam na kat.B!!! (1) Nie napisze chyba nic nowego,sądząc po opiniach wyżej...pan Michał jest... Kasia Bardzo przeciętnie... (1) Szukając ośrodka wybrałam ten, który zapewniał auta takie same jak na... Kursantka To rewelacyjny Ośrodek szolenia (1) Muszż prznać że jest to jak dla mnie najpelszy ośrodek szkolenia w... Ola