Zdjęcia do cv tylko w foto Miruś (1) Polecam w 100% Szybko i profesjonalnie. Kinia Sesja zdjęciowa do CV profesjonalnie i ze smakiem (1) Profesjonalne zdjęcie do CV, o jakim marzyłam. Z klasą. Obsługa "wyważona",... Marzena Szybko, miło, ładnie i sympatycznie (1) Polecam, byłam, zrobiłam ekspresowo zdjęcia do dokumentów, obsługa bardzo... ewa
Zdjęcie do CV- rewelacja! (1) Pani fotograf dobrała odpowiednią pozycję i udzieliła stosownych porad... Maciej Gacek Jola - opinia (1) Polecam, pełen profesjonalizm, miła obsługa, wysoka jakość produktu i szybka... Jola polecam do profesjonalnych wydruków (1) Wykonywałem w Foto Mirusiu sporo wydruków wielkoformatowych zarówno projektów... architekt Serdecznie wszystkim polecam! (1) Niezwykle miły Pan Fotograf o dużej cierpliwości do dzieci :))), zdjęcia... Gosia Gorąco polecam! (1) Zamówiłam 30 logotypów na canvasie o wielkości 20x20cm. Wyjątkowo szybka i... Kinga Robiłem sporo wydruków (1) Rewelacyjna jakość - chyba jedyny zakład który jedzie na oryginalnych... zibixxx1 Szczerze polecam (1) Wraz z moim mężem poszukiwalismy zakładu fotograficznego, w którym wykonamy... J+W Firma godna polecenia (1) Firma Miruś wykonywała dla nas bardzo trudną pracę - duży plakat, z... Polandia