pani dyrektor kłamie (4) nie dotrzymuje słowa kłamie w sprawie warunków lokalowych zajęcia dodatkowe... michał sencerz przedszkole pełne ciepła ! (1) Rewelacyjna opieka w przedszkolu. Rzadko się zdarza spotkać tak wspaniałe... mamusia rewelacyjne przedszkole - polecam! (1) wybraliśmy Bystrzaki ze względu na świetne referencje wśród znajomych i nie... ojciec sześciolatka
Świetne Przedszkole (1) Mój Syn chodzi do Bystrzaków odkąd ukończył 2,5 roku. Przedszkole jest... Kamila szczerze polecam (1) bystrzaki to wspaniele przedszkole , do ktorego moja pociecha trafila rok... mama Agatki Szczęśliwe przedszkolaki (1) Przedszkole Bystrzaki to miejsce gdzie można spotkać szczęśliwe dzieci !... KAROL Polecam! (1) Opieka w przedszkolu jest rewelacyjna. Jeśli chodzi o posiłki- codziennie... Mama M. Najlepsze przedszkole z miłością do dziecka! (1) polecam Bystrzaki wszystkim rodzicom i dzieciom. Moje dziecko chodzi tam... Mama Adasia Polecam goraco! (1) Przedszkole znalazłam przez przypadek, tuż po jego otwarciu - szukałam... Grażyna