Iza - opinia (1) Córka chodzi do przedszkola od roku. Jestem bardzo zadowolona. Panie są... Iza Super przedszkole (1) Miejsce w którym dzieci czują się bezpiecznie i są otoczone najlepszą opieką... Rodzic Fajne przedszkole (1) Jak najbardziej przedszkole na plus. Panie zaangażowane w swoją prace, dużo... Mama
Nie dla wrażliwych (1) Nie polecam przedszkola dzieciom idącym do grupy 3-4 latków, szczególnie... ksja Koszmarne miejsce (1) Co kilka tygodni zmieniają się panie. Nie przekazują sobie informacji o... Anna Bardzo fajne przedszkole (1) Mój synek uczęszcza do tego przedszkola od września. Jestem bardzo... Agata Super Przedszkole!!! (1) Moja córka chodziła tam przez rok bo wyprowadziliśmy się do Rumi. Byłam... e_lesna Bardzo dobre przedszkole! (1) Polecam wszystkim przedszkole Misie Tulisie. Corka chodzi bardzo chętnie,... aaa przyjazne miejsce (1) Z czystym sumieniem możemy polecić. Przerabialiśmy już 3 przedszkola i w... rodzice BRAK MI SŁÓW:( (7) POWIEM TAK PANIE MIŁE I USMIECHNIĘTE. MÓJ SYN WŁAŚNIE UCZĘSZCZA DO BYSTRZAKÓW... GIENIA NAUCZYCIELE BEZ DOŚWIADCZENIA (1) To nie przedszkole tylko PUNKT OPIEKI a to równoznaczne z tym co rządamy-... MARLENA przyzyjemnosc wnuka (1) Ponad 2 lata temu oddalismy wnuka do Bystrzaków. Chciałam podzielić się... halina fajne przedszkole (1) Przedszkole o rodzinnej atmosferze, bardzo miłe panie, małe grupy. Bogata... mama fajne przedszkole (1) Przedszkole o rodzinnej atmosferze, bardzo miłe panie, małe grupy. Bogata... mama zaskoczenie (1) Ponad rok temu oddaliśmy córkę do opieki w bystrzakach. Na poczatku byłam... Anna Zagorska Przenieśliśmy syna po 10 miesiącach (2) "Przymykaliśmy z żoną oko na wiele drobiazgów ze względu na wspaniałe Panie... Michał Orzechowski Bystre miejsce :) (1) W zeszłym miesiącu zapisałam synka do przedszkola na ulicy Żniwnej. Przyszedł... Ala Spokój i zrozumienie (1) Przedszkole Bystrzaki powitały nas pogodną i pełną ciepła atmosferą. Rozwój... Dębski Maurycy Przedszkole na 5 + (1) Moje dziecko chodzi do tego przedszkola od początku poprzedniego roku. Wybór... Klimkiewicz Mateusz Zielona Noc u Bystrzaków (1) Ostatnio u bystrzaków odbyła się zielona noc. Ciekawy pomysł i świetna... Anna Wawrzyńska