Misie szumisie - macie, używacie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny czy używacie może misia szumisie zastanawiam się nad kupnem może podzielcie się opiniami. Dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Misie szumisie macie używacie?

U nas sie sprawdził. Dziecko nie zaśnie oczywiście, gdy jest zdenerwowane, płacze itd, ale szumiś zdecydowanie je relaksuje i wydłuża sen. Dobra inwestycja, używamy do usypiania i w ciagu dnia rownież. 9 miesięcy szumu w brzuchu i kontynuacja w pierwszych miesiącach adaptacji - polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Misie szumisie macie używacie?

u nas w dalszym ciągu suszarka lepiej się sprawdza niż mis szumiś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Misie szumisie - macie, używacie?

u nas szumiś to największy skarb, mała nie akceptuje smoka a szumiś ładnie ją usypia i wydłuża czas snu
zaczęliśmy od 3 mca i żałuję że tak późno, teraz ma 4 miesiące i zasypia sama w łózeczku z szumisiem w 15min, wcześniej było bujanie od 1 do 3godz na rękach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziękuję :) może jeszcze jakaś opinia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

U nas też świetnie się sprawdza szumiś. Jednak wiem, że nie u każdego dziecka się sprawdza. Puść szumy z youtuba lub odkrzacz/suszarka i będziesz wiedzieć czy maluch to lubi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może ktoś jeszcze?

u nas niewypał :( jesli chodzi o szumy, mieliśmy od urodzenia ale nasz 8mc lubi się nim bawic :)

Inne tematy z forum

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...