Ewa - ocena (1) Polecam serdecznie! Ewa Janina - ocena (1) Świetnie wykonany tatuaż,atmosfera super . Bodek - polecam serdecznie. Janina Janina Maciek - ocena (1) Super studio. Mega klimat, profesjonalne podejście do klienta. Robiłem tam... Maciek
Nie pamiętam imienia, Nie był rodowitym Polakiem , bardziej Ukrainiec lub pobliskich Krajów - opinia (1) Miesiąc temu , dokładnie 15go października , zrobiłem mały wzorek na szyi.... Nie pamiętam imienia, Nie był ro Polecam (1) Super studio. Polecam naprawdę wszystkim. Owca wykonał mi naprawdę świetną... Marek Studio konkret (1) Odrazu tłumaczę 4 .Za jakość trzeba płacić i mimo, że ceny nie najniższe to... Piotr Polecam! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, wspaniali fachowcy. Miałam... Karolina Mistrzowie tattoo Rumia (1) Mega studio,zaje***ci ludzie,zadowolenie na 100% Andrzej Zachwycony wszystkim (1) To mój 4 tatuaż w życiu i pierwszy w Mistrzowie Tattoo. Jestem pod mega... Leszek Polecam Studio Mistrzowie tattoo Rumia (1) Nazwa godna - szacun ! Mega klimat, studio na rangę europejską. Prawdziwy... Robertos