Miyabi sushi (3) Niestey najgorsze sushi jakie do tej pory jadłam w Trójmieście. Porcje... Weronika Są najlepsi!!! (1) Witam. Zamówiłem zestaw do domu. Sushi już na sam widok wyglądało... GRZEGORZ Idealne i smaczne Sushi! (1) Byłem naprawde pod wrażeniem. Wydawało mi się, że dużo nie mogę oczekiwać od... Damian
Doskonałe! (1) Nowoczesne wnętrze w połączeniu z bogatym menu i i miłą obsługą tworzą lokal... Antek Sushi (1) Jadałam sushi w bardzo wielu miejscach na ziemi i wszędzie smakuje oczywiście... Smakoszka Świetna Restauracja (1) Restauracja w której panuje przyjemny, luźny klimat uzupełniony przemiłą... Rudax2 Wspaniałe sushi (1) Gorąco polecam. Wszystko na szóstkę z plusem. A smaki nie do opisania.... Gosia Smak prawdziwego sushi (1) Pomimo wielu możliwości zjedzenia sushi w Gdyni, to miejsce jest wyjątkowe,... Amelia Katarzyna - opinia (1) Krótko i na temat : Najlepsze sushi w 3miescie. Miejsce godne polecenia. w... Katarzyna Rewelacyjne Sushi! (1) Szczerze polecam Restauracje Miyabi Sushi! Bardzo smaczne i pięknie podane... Sebastian Polecam (1) Pierwsze spotkanie z restauracją mieliśmy po zakupie kuponu Grupon. Do lokalu... Magda