Mlekomat...

...w Gdańsku tylko jeden?
Dlaczego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: mlekomat...

-gdzie on jest usytułowany,jak można wiedzieć?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Go Ogle pokazuje ul. Subisława 30 (Żabianka) (???) ale nie wiem jak się ma sieciowe info do rzeczywistości.
Zakochałam się w Paczkomatach ha ha a dziś mleka zsiadłego mi się zachciało i tak jakoś dotarłam do mlekomatów :)

Do zakochanej w paczkomatach...

chyba wiem dlaczego - paczkomat jako jedyny po wymianie kilku zdań z tobą nadal jest miły. W sumie wasze IQ jest podobne to i temat do rozmów sobie znajdziecie ;) Miłego randkowania z paczkomatami :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Paczkomat... NIC nie muszę mówić a on wie czego chcę. Nie trzeba na niego czekać a odwrotnie. To on czeka aż przyjdę i wezmę dokładnie to co jest mi potrzebne. Prosto, uczciwie, bez komplikacji... Bez zbędnego gadania...

ps

wdr, że też ci się chce... (kiwanie głową)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Paczkomat w mojej okolicy wita i żegna serdecznie i dowcipnie a nawet flirtuje,bawi mnie tym niesamowicie;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Go Ogle pokazuje ul. Subisława 30 (Żabianka) (???) ale nie wiem jak się ma sieciowe info do rzeczywistości."

Info sieciowe jest bardzo precyzyjne. Mlekomat stoi przed pawilonem handlowym Gulden przy ul Subisława 30.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję Cross. Super!!! 🍫
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cross, brałeś stamtąd mleko?? bo to w sumie obok mnie ale nigdy się jeszcze nie odważyłam skorzystać z tego urządzonka ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie brałem. Ale dobrze znam miasto w którym mieszkam. :)

Dokładnie... Może za kilka lat wyprze skrzynki pocztowe.
Ustawię sobie głos Grzegorza Pawlaka do informowania o nadejściu przesyłki i głos Rafała Turowskiego do czytania bajek na dobranoc...
Życie jest cudowne!!! ;)

Ps
Parafrazując kawał o papudze... Na ch...j mi to IQ ha ha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

randall wyraźnie się zdenerwowała:) 5 postów, anonim tylko 1 post -
spokojnie:) zdenerwowanie nikomu nie będzie służyło w tej sytuacji a już na pewno nie czekającemu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rzadko się denerwuję... 🍸🍸🍸👓👓👓
... za co pewnie musiałabym tutaj przepraszać

Ps
Szczerze polubiłam Paczkomaty 💋💋💋

Strasznie mnie męczy ten wymuszony humor w paczkomatach. A teraz jeszcze dodali reklamę Allegro, która jest trzy razy głośniejsza niż cała reszta i zaczyna się od gromkiego TUDUDUM zupełnie znienacka, zawał serca w tym upale murowany. ;)

"Rzadko się denerwuję... 🍸🍸🍸👓👓👓
... za co pewnie musiałabym tutaj przepraszać "

...gdzie jesteś anonimie? Jak możesz pozwalać na to żeby randall sama musiała się bronić, to nie godne mężczyzny:(

Proszę mnie nie wciągać w swoje gry i zabawy.
Mam już swojego Rycerza

Randall...ależ któż by śmiał?;)

Inne tematy z forum

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...