Młode Pary 2012 (część 11)

STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 =>(Milena i Bartek) Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku, foto: Photowedding.pl - Krzysztof Morawski, kamera: Dariusz Markiewicz

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku, kościół Św Katarzyny szwedzkiej, Foto Katarzyna Puwalska, Autko Vips Stars
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
27 kwietnia - Joanna =>(Joanna i Wojtek) Kościół św. Krzyża w Rumi auto: brzydula- fiat Multipla
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => kościół ul. Mickiewicza we Wrzeszczu, foto - http://www.agamroz.pl
28 kwietnia - mannaznieba1 =>(Ania) kościół Św. Michała w Sopocie, sala Godding w Sopocie, dj Arek Socha, fotograf- Magda Kuśmirek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
19 maj - ilona22 =>(Ilona i Mariusz) Sala bankietowa Lublewo, kościół Św. Franciszka z Asyżu Gdańsk, zespół Akcent4U, kamerzysta Mirosław Szyca
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia sala Filip Osłonino
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik, foto Kacper Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda
26 maja - Ewcia => Kościół na Zielonym Trójkącie, wesele w Łapinie "ROMA", fotograf MK videofoto, DJ Dariusz

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
2 czerwca - wisienka125 => Dworek Oleńka, zespół Alaska, foto i video pan Tomasz Safian
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
15 czerwca - mrysq
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
16 czerwca - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/, zespół Blue Heaven
23 czerwca - Tymek200221 => Sala Filip w Osłonienie, zespół Samba, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
23 czerwca - mala_gdynia =>(Wioleta i Marcin) Wesele w Restauracji Kaszubska - Kosakow, Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia Obłuże
23 czerwca - Moira =>(Moira i Mateusz) kościół Matki Bożej Saletyńskiej w Gdańsku Sobieszewie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa, kamera videogroszek,
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) restauracja Biały Kruk w Starogardzie Gd, zespół Party, kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio
30 czerwca - gosiaaa =>(Małgorzata i Dawid) kościół św.Bernarda Sopot,wesele "Maciejka" Koleczkowo , zespół Malibu Latino

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa =>kościół pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs =>foto Fotogrupa, zespół Felling, duet do kościoła KrukDuo
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół Pickup, fotograf Fotogrupa
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
14 lipca - monika0305 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, kościół Św.Wawrzyńca w Gdyni, zespół Jaksband, fotograf z Grudziądza
21 lipca - karolina89 => Zielona Sala, fotograf- fotolinea, dj.piotr krumin, kościół Doroty z Mątów na Jasieniu
21 lipca - mojra => (Magda i Radek) Stara Cegielnia Rzucewo
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena,
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl, foto: jpj-media, video: 2 style
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert) Kościół św. Andrzeja Boboli w Gdyni, sala Maciejka w Koleczkowie, video-Studio Art-Video, foto- Marcin Rożak
4 sierpnia - niulek =>(Ania i Krzysiek) kościół NMP WW Rumia, sala Filip Osłonino, zespół Party, kamerzysta i fotograf: pan Tomek Safian
4 sierpnia - niki =>(Niki i T. )
4 sierpnia - asiulka90 =>(Asiulka i Adaś) Dwor kaszubski Magnat, Kosciolek w Czapielsku
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
11 sierpinia - anusiak =>(Ania i Marek)
11 sierpnia - gosulek =>(Gosia i Michał) Hotel Hotton w Gdyni, kościół Matki Boskiej Bolesnej w Gdyni Orłowie, zdjęcia- znajomy fotograf
17 sierpnia - optymistka121 =>(Monika i Tomek) sala Pod Lipami w Łęgowie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian, zespół: Quo Vadis, kościół: św. Brata Alberta w Gdańsku
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
18 sierpnia - jarzyna
18 sierpnia - marcia66 => (Marta i Łukasz) sala Orfeusz Mała Kłosowo, kościół św Maksimiliana Kolbe w Gdańsku,
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł =>parafia Podwyższenia krzyża sw.w Rumi,sala Agrotka Osłonino,foto fotoinlove, kamerzysta videogroszek, zespół Party.
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding, dj Lech Radziun

WRZESIEŃ

1 września - katelajda =>(Kasia i Sebastian) sala w Łęgowie pod Lipami, kościół w Straszynie
8 września - pinimini =>(Julia i Patryk) parafia p.w.Chrystusa Milosiernego w Gdyni, hotel Nadmorski
8 września - Agata85 =>(Agata i Tomek)
8 września - JMJ =>(Justyna i Bartek) Kościół św.Ignacego, wesele Hotel Gniecki
15 września - Puchatkowa =>(Madzia i Radzio) ślub w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, fotograf - Paprocki i Kosicki, wodzirej Szczepan Babiuch, sala - remiza w Bolszewie koło Wejherowa
22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)

PAŹDZIERNIK

6 października - marta => Sala Weselna Orfeusz w Kłosowie, Zespół Muzyczny Pulsar i fotograf Fotogrupa
19 października - go-gosia =>(Gosia i Michał)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2012 (część 11)

Melduję się w nowym wątku:)
My na razie cały czas czekamy na księgę gości:) Następną rzeczą, jaką chcemy się zająć będzie wizyta u księdza (w celu ustalenia wszystkiego co trzeba zrobić i w jakiej kolejności/terminie), a jakoś w styczniu/lutym po mału zaczniemy zamawiać zaproszenia (jedno muszę wysłać do Kanady, dlatego tyle wcześniej, a jednego się nie opłaca zamawiać). :)

witam dziewczyny w nowym wątku ,ale czas leci a było nas na samym początku garstka

Melduję się w kolejnym wątku :)

Madzik050642 :) ja też mam Jakubka, robicie sobie u niego prezentację?
mam pytanie czy masz do niego meila? bo jak zapisywaliśmy się na termin zagubiłam gdzies tą jego wizytówkę :)

Pozdrawiam gorąco

A my w sobote oglądalismy obroczki. W ogóle mieliśmy weekend spędzić nad ustalaniem szczegółów ślubnych i znów jakos się rozeszło po kościach :P

Witam Wszystkie przyszłe Panny Młode...
Widze ze u kazdej to sie zliza wielkimi krokami..;)

My niestety mamy tylko sale, kosciol i orkiestre... nie mamy kamerzysty i fotografa i tak wlasciwie niewiemy na co zwracac uwage szukajac ich...o co pytan.. wiadomo ze Oni na 1 rozmowie prezentuja sie jak najlepiej, a ptem wychodzi klops...
Podpowiecie albo polecicie Kogos??:)

zaaaaaaaazdroszczę :) ja muszę czekać :(

Racja wilczek... zbiża..
ja na lotnisko jade w środe albo w czwartek ;p czekam tylko na loty ;p

Pinimini Ja powiem krótko rozłąka zbliża jeszcze bardziej.
My jesteśmy ze sobą już 12lat a poznaliśmy się i razem zamieszkaliśmy po 3 tyg znajomości i na szybkiego po 3 m-cach wzielismy cywilny ( nie byłam w ciązy:D

dzień powrotu to normalnie czysta magia....biegam w kółko podniecona, tak samo się stroje ,włosy, paznokcie a ręce mi się trzęsą jak przed pierwszym spotkaniem :) Jadę na lotnisko i jestem tak szczęśliwa aż mnie bolą zawiasy w szczęce od uśmiechu.

Mimo tej rozłaki jesteśmy bardzo blisko siebie i wciaż mega w sobie zakochani stąd decyzja o ślubie kościelnym bo zawsze nam tego brakowało.

I co ważne Moja połowka tylko raz wypłynęła na pół roku to był nasz pierwszy kontrakt potem coraz krótsze a teraz było 4tyg /4tyg...
Nie wiem czy bym teraz dała radę wytrzymać pół roku ...chyba bym się zapłakała

Pinimini doskonale Cię rozumiem ale wieu ludziom cięzko jest zrozumieć ,że mimo odległości można być tak blisko siebie :) czy nie mam racji??

Witam Panie w nowym wątku
u mnie można dopisać - KRUKDUO - oprawa w kościele i DJ Jakubek na weselu.

więcej na razie nie ma

Olesia moj Tata tez pływa... taki model rodziny z domu znam wiec jest mi łatwiej... 3ba znaleźć dobre strony tego zawodu. Ja sporo pracuje i mam swoje ogromne pasje które rozwijam gdy moja poława jest w morzu... gdy wraca wszystko jest mniej wazne... a my tak za sobą stesknieni że drobne problemy nie sa dla nas istotne...teraz jest duzo łatwiej niż kiedyś są maile, telefony ;p
a jak wraca do domu to czeka sie na ten dzien jak na pierwsza randkę... Maluje paznokcie, farbuje włosy...gotuje pyszny obiad... celebruje sie ten dzien...
a spedzanie czasu samemu tez ma swoje dobre strony ... jak umie sie go dobrze zagospodarować ;p
Wileczek a jakie jest twoje zdanie ?

meldunek w nowym wątku.
od ostatniego razu zdążyliśmy zakupić sukienkę, obrączki, umówić wizytę u kosmetyczki i ukończyć kurs przedmałżeński.
Teraz myślami jestem w bukietach butach i zaproszeniach.

Olesiu a jak można wiedzieć jakie masz zaproszenia ?

Podeślij linka

Dziekuje

Tymek

melduję się i ja w nowym wątku ;)

Boże, to już 11 część, ciekawe ile się jeszcze wątków utworzy do Naszych ślubów ;)

pinimini - na pewno masz rację i życzę Wam aby tak było ;) a powiedz mi Kochana, jak Ty sobie z tym radzisz, że Twój Narzeczony pływa? Mój Bartek też wpadł ostatnio na ten pomysł, ale dostał ode mnie opr... i siedzi teraz cicho ;D kurczę, sama nie wiem - no jakoś za mną nie przemawia życie na odległość a zwłaszcza po ślubie :(

Dziś dostałam maila, że jutro zaproszenia będą wysłane - Jezusiu, ta Kobieta je tak szybko zrobiła, że nie mogę wyjść z podziwu!! W środę, dopiero zaczęła drukować - w szoku jestem ;)

melduje sie... ale nas duzo ;p
poprosze fotke kapelusza ...

Już 11 wątek - ale ten czas szybko leci...
U mnie z przygotowaniami kiepsko ostatnio, trochę czasu nie ma...
Ale mogę się wam pochwalić - kupiłam kapelusz :) strasznie mi się podobają zdjęcia ślubne w kapeluszu - chociaż na sesję, a później sprzedam.
Mogę wrzucić foto jak ktoś chce.

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!