Młode Pary 2012.

Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Młode Pary 2012.

Olesia86 my właśnie też na kwiecień się szykujemy ale jakoś ostatnio wszystko stanęło w miejscu :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Majowa para to my

a bierze ktos słub w 2012 w wrzesniu ?;)

Magda ceny są różne ale myślę ,że od 3 tyś w górę ,ale też znam zespoły które grają za 6 tyś i wcale nie odbiegają od tych za 3

Olesia powiedz mi a jaka jest cena za wystep tego zespolu, bo szukam jakiegos fajnego i nie drogiego. Czytalam pozytywne opinie wlasnie o Sami Swoi i o zespole Lotos z Kartuz.

Pozdrawiam

Olesia86 no my kochana mamy już zespół,sale, foto i na tym zakończyliśmy starania iiiiii dalej nie wiem ... pustka

Wydaje mi się, że przede wszystkim sala i orkiestra to jest podstawa!! A potem powolutku, na spokojnie cała reszta... ;)

Nie wiem Asiu, kiedy Ty masz ślub, My mamy w kwietniu i nic póki co nie mamy załatwione ;)

Ale jestem pozytywnie do tego wszystkiego nastawiona ;D

nowy rok się zaczął ,a ja nie wiem od czego zacząć ??

Witajcie, mam pytanie - czy kotś z Was albo Waszych znajomych był na weselu/przyjęciu/sylwestrze w Dworku Gościnnym Gdańsk Lipce? Zastanawiamy się nad tym miejscem, ale powneiważ nie jest to restauracja czy hotel dlatego zastanawiamy się jakie potwary tam serwują, tzn. nie jakie konkretnie ale czy smacznie i dużo:) Z góry dzięki za odpowiedź:)

Tymek, jeśli chodzi o SAMI SWOI, nie maj ą strony, ale mam do Nich kontakt - 507547551.

Na spotkaniu Pan pokazuje płytkę z wesela, mówi co i jak i na tej podstawie się decydujesz. Ja już praktycznie się zdecydowałam :)

Pozdrawiam!!

Jeśli chodzi o video-filmowanie, to bardzo polecam tych państwa http://slubnyreportaz.tv/ Nakręcili naszą uroczystość wraz z zaproszeniem. Film został profesjonalnie zmontowany z fajnymi efektami, a nie z jakimiś balonikami w tle itp. Na pewno tą firmę również zaprosimy na chrzciny naszego dziecka:)

http://www.zespol-ragtime.pl/dema-nagran/

podsyłam stronke Zespołu Ragtime ;)

Hej ja mam termin na czerwiec i powoli rozglądam się za orkistra jakies propozycje 3 osbowoej grupy ? takiej która zagra każdy rodzaj muzyki dla mlodych jak i starczysz macie jakąs taką ?

Pozdor

Tymek

szklaudia też właśnie patrze ,że tutaj huczy ,ale miło

Widzę że się forum po nowym roku rozkręciło :) cieszę się bo już jakoś nudą zaczynało wiać ostatnio :P

a SAMI SWOI maja stronke albo jakieś namiary na nich ?

Hej a macie str do zespołu Ragtime nie moge znaleść ;/

Witam nowe Pary na 2012

My mamy wesele w sali w Agrotce w osłoninie,zespoł Ragtime z bolszewa maja fajna a stronke tak ich znalezlismy 3 młodych chłopaków równiez sie tym kierowałam maja energie hihi wiec dadza rade.

Więc tak - jesteśmy z Sopotu, ślub bierzemy w Gdańsku w mojej parafii, zaś wesele będzie w Kielnie ;) Co do zespołu, zastanawiamy się nad Sami Swoi, Ciocia mi Ich poleciła - mówiła, że Panowie są rewelacyjni ;) Podobno potrafią rozkręcić każdego ponuraka - oby, bo właśnie na takim zespole Nam zależy ;P

A Ty, Soraya, gdzie masz wesele, masz już jakiś zespół wybrany? :)

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?