Młode Pary 2012.

Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Młode Pary 2012.

hej dziewczyny :)
mam do sprzedania moja suknie ślubna:) wesele odbyło się w sierpniu w 2010 r.gdyby któraś była chętna zapraszam na przymiarki :)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-suknie-slubna-ogl3329204.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam w mojej Parafii i wyraził zgodę,żeby moja niepełnoletnia siostra była świadkiem. warunek to być bierzmowanym i napisać oświadczenie ze się rozumie cała procedurę ślubna

A to 17 - latka może być świadkiem? Pytam, bo słyszałam, że świadkami mogą być tylko osoby pełnoletnie, posiadające dowód osobisty.

Co do Świadków, u mojego B, będzie mój Brat zaś u mnie Jego Siostra, jesteśmy w o tyle komfortowej sytuacji, że nie mamy z tym żadnych problemów ;)

U Nas kolejna rzecz do przodu, a mianowicie wybraliśmy już fotografa ;) W przyszłym tyg będę do Niego dzwonić i umawiać się na podpisanie umowy ;) Cieszę się niesamowicie... Niby nic, ale jednak wiele :D

Pozdrawiam serdecznie - Ola.

u mnie świadkiem będzie moją 17 letnia siostra bo tylko ja mam a u mojego PM będzie także jego jedyny brat.

Magda ja mam do wyboru 2 braci lub przyjaciółkę u mojego NT bedzie brat ,a jeśli chodzi o papiery to nie wiem do końca ,ale na pewno dowód osobisty

A powiedzcie mi jesli chodzi o swiadkow, bedziemy mialy kogos z rodziny czy moze znajomych. I jakie dokumenty musi miec swiadek jesli nie jest z tej samej parafii co ja.

Milena 86! no gratulacje ,że tak szybko ci to idzie ja to jestem na etapie szukania Foto i jak na razie nie wiem kogo bo ceny co nie których większe niż orkiestra mają no ,ale też zarobić chcą na życie )

Zaplanowalismy sobie w styczniu i lutym: nauki przedmałżeńskie, kupno garnituru, wyrobienie odpisów aktów urodzenia w urzędzie. Reszte załatwiać będziemy między czerwcem a październikiem czyli, rezerwaca terminu w kościele od 1 lipca można rezerwować, kupno mojej sukienki ślubnej i dodatków we wrześniu, obrączki latem a tak to mamy wszystko załatwione. No nie liczę ciasta, napoi i prezentów dla rodziców.

aneta jak czytałam tutaj to dziewczyny już co nie które mają zespół ,sale ruszyły z przygotowaniami ja sama też już trochę mam zostało mi foto i kościół

my jeszcze NIC:P dopiero w weekend idziemy na targi i może coś się ruszy.

widzę ,że każda szuka sukni ,foto i dlatego znalazłam nasz wątek na szarym końcu piszcie dziewczyny co już macie ??

Czarna, najserdeczniejsze gratulacje z racji ciąży:) Jak ja Ci zazdroszczę, też bym chciała nosić pod sercem już maluszka, ale na wszystko przyjdzie czas ;)

Co tam u Was drogie Pary Młode, jak przygotowania? :)
U Nas już powolutku się zaczęło, tzn. na wstępie zaznaczam, że termin jednak zmieniamy :( Ojczym jest marynarzem i termin trzeba pod Niego dostosować, tak więc ślub będzie 25.05 bądź 29.06 - prawdopodobnie będzie ta druga data, jest bliższa Naszemu sercu, rocznica ;P

I zespół też zmieniamy, stwierdziliśmy, że chcemy mieć damski głos - będzie to zespół BEST ;) Aha, i sala już jest pewna również... Także powolutku, wszystko fajnie się układa - myślę, że w przyszłym tyg to wszystko załatwimy i do października dajemy sobie spokój ;P

Pozdrawiam serdecznie!!

http://www.wytworniamgly.pl/index.php?k8,bizuteria-slubna

http://gruper.pl/polska

moze Wam sie przyda :)

ja idę na targi,najprawdopodobniej w sobotę w celach zawodowych a w niedziele ze znajomymi i z narzeczonym:) Wydaje mi się, że lepiej iść w sobotę. Bo byłam na wielu innych targach i przeważnie w niedziele nie było już co zbierać. W soboty jest dynamiczniej:)

Oczywiście to dla Ciebie czarna:))

I odemnie Gratulacje serdeczne:_) Dbaj o siebie i racja ciesz się i wyczekuj dzidziusia:_)))

*fajne

Znacie jakies gajne zespoły na wesele?prosze o pomoc ;)

czarna gratuluje

Witam dziewczyny po nowym roku i wszystkiego dobrego :).

Czarna84 gratulacje :)

I mam pytanie do wszystkich idziecie może na targi 15-16 stycznia? Bo ja planuje iść tylko się zastanawiam kiedy lepiej w sobote czy niedziele a może opłaca się na dwa dni? Wie ktoś może jak to wygląda?
Chciałabym iść jeszcze do róży wiatrów w niedzele i potem 22 do tczewa, ale niestety nie wiem jak damy rade bo mamy strasznie dużo nauki a tak bardzo chciałabym już coś dalej załatwić :( nie lubię jak tak stoi wszystko w miejscu ;)

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...