Młode Pary 2012.

Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Młode Pary 2012.

ogolnie mi sie podoba, ale ja mam male ale... nie znsoze sukienek, ktore nie maja chociaz cienkiego ramiączka.. uważam, że to nie ładnie wyglada, bo nawet u szczuplej dziewczyny wylewa sie cialo z tego.. no ale to moje zdanie :):) mi sie npo ta podoba http://www.lisaferrera-trojmiasto.pl/public/gown/3159/Demetrios_4275.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co wy na to dziewczyny też mi sie podoba ;-)http://allegro.pl/item1252138708.html

no dziewczęta ja jeszcze nie mam pomysłu na naklejki na wódkę chyba zostawimy orginalnie jakoś nie mam weny na to :-)

Madzia2012 my mamy na oku Dworek Oleńka w Tuchomiu ale zastanawiam się jeszcze nad Jantarem w Pucku bo śliczną salę tam mają, ale wiem np. że w Filipie w Osłoninie już brak miejsc...także musicie się wziąć do pracy :) ja co prawda też jeszcze konkretnie nic nie mam zamówione także spokojnie zdążymy :)

no jak ja zamawialam na poczatku pazdziernika sale to na czerwcie 2012 byly juz tylko dwa wolne terminy....

szklaudia no coś Ty??!!! myślałam,że jeszcze czas...a tu proszę chyba musimy się wziaść do roboty eh...nie,nie zaczeliśmy jeszcze...ale ja tu weszłam i tak zaczełam czytać,że niektóre dziewczyny już nie tylko sale mają zamówioną chociaż to sie przeraziłam;/a TY masz coś na oku?

ja nie mówię, że bym nie chciała ;), ale potem tak jak mówi czarna 84, goście będą patrzeć czy pełna a nie czy coś tam na niej wisi ;P

ja tam bym chciala aby byly caly czas :D:D no ale widocznie jakas dziwna jestem :P:P:P

Witajcie, nawiązując do tematu zawieszek to też uważam, że na początek mogą być nałożone na butelkę, a później i tak nikt na to nie będzie zwracał uwagi- ważne żeby była pełna hehe

madziu2012 a zaczęliście rozglądać się za salą?? bo ja sie przeraziłam jak już w niektórych mi mówili że na 2012 w ogóle miejsc nie mają

też sądze ,że zawieszki to raczej nie,już bardziej przemawiają za mną naklejki:) napewno fajniej będzie wódka wygladała z nimi niż takie "gołe" z samym napisem...

Witam szklaudia:) dokładnej daty nie znamy jeszcze ,ale na początku roku myśle bedziemy na nią intensywnie myśleć:)

a ja mam to szczescie ze kelner ktory bedzie mnie obslugiwal jest mistrzem polski w kelnerstwie i 4 w europie :D wiec mam nadzieje ze bedzie tego pilnowal:P

szklaudia masz racje, że potem wódka może być bez zawieszek bo kelnerom nie będzie się chciało tego zawieszać, ale z biegiem czasu i tak pewnie nikt na to uwagi nie zwróci, że ich nie ma. jak ja byłam na weselu to mieli zawieszki i fajne wierszyki i miło było sobie poczytać ;) a potem to już nawet nie wiem czy zawieszali czy nie, bo nie zwracałam na to uwagi. Dlatego ja planuje tylko na wejście zawieszki, na pierwsze butelki na stołach

no tak nie myslalam jeszcze o tym jak to bedzie po wlozeniu do zamrazalnika... hmm no to moze przejde na zawieszki:P

Po prostu byłam już na kilku weselach i jeżeli para młoda nałożyła te cudeńka na butelki a potem wstawiła to do chłodni to wyglądały nieestetycznie a z kolei jeżeli miało to być w kwestii obsługi żeby np nakładać zawieszki przy stawianiu na stół to i tak wychodziło na to że wódka była bez zawieszek....ja wiem że wszystko zależy od organizacji i pewnie też wykonania, ale jakoś to do mnie nie przemawia

a czemu tak myslisz?

Hej Dziewczyny :)
My jeżeli chodzi o naklejki czy zawieszki na alkohol to chyba w ogole sobie odpuścimy według mnie to nie zdaje egzaminu

no jasne ;d winietki na pewno, ale zawieszek na alk nie robie, prawdopodobnie kupimy naklejki na wodke :)

Ananao jak znajdziesz jakiś fajny projekt do zrobienia własnoręcznie to poproszę o linka ;). A winietki i zawieszki na alkohol też robicie same? Bo ja myslałam, żeby były w takim samym kolorze i stylu jak zaproszenia

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...