Młode Pary 2012.

Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Młode Pary 2012.

Witam dziewczęta co za temat macie na dziś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja narazie jestem na etapie posuzkiwan :D:D:D

Ja tez myślałam o własnoręcznie robionych zaproszeniach :). Nawet już się rozglądałam w internecie za różnymi półproduktami, ale jakoś póki co nie mam pomysłu. Macie już jakieś zaproszenia na których będziecie się wzorować, czy same wymyślacie?

nawet nie chodzi o to ze oszczednosc tylko o to by cos wlasnego wniesc do przygotowań :)

Ananao my też chcemy sami zaproszenia robić :) bo to będzie taka malutka oszczędność :)

hehe :):)... no nic zbliza sie styczen i wiekszossc z nas zacznie dzialac:) oby byly to owocne dzialania :D:D ja sie juz powoli rozgladalam za zaproszeniami, bo z TŻ chcemy ręcznie robić zaproszenia:D

Dziewczyny może kolejna częśc wątku bo coraz dłużej się ładuje ten.

Witam madzia2012 :)
znacie już datę, czy dopiero zaczynacie planować??

Witam:) No dokładnie niby odległy termin ten rok 2012,ale to strasznie szybko leci...my też planujemy w 2012 roku:_) wiec przyłaczam się do wątku i prosimy o porady już mężatek o rady dotyczące dat:))))

To masz chyba fajną teściową skoro ma takie podejście :D a ja już Ci Asia mówiła że nie ma się co zamartwiać na zapas bo przez to 1,5 roku na zawał byśmy padły :P

Tak jest Dziewczyny nasz Dzień tak będzie moja przyszła Teściowa mówi jejka mam 2 synów i będę miała za 1,5( 2 córki heheh )

oh kochane abyście wiedziały co jeszcze mnie trapi no ale jak ja to mówię damy radę i chodzby nie wiem co nikt tego dnia nie zniszczy he a co ;-)

ja też na początku się przejęła, że pewnie będzie tak, że gościom coś nie będzie odpowiadać, że będą marudzić, ale stwierdziłam, że to rzeczywiście nasz dzień jak mówi Ananao i my mamy być szczęśliwi i nam ma się wszystko podobać :)
A co do fotografa to ktoś ma jeszcze jakieś propozycje?? :)

niestety jeszcze sie taki nie urodzil co wszystkim dogodzil.. nie da sie tego po porstu zrobic.. wiec nie przejmuj sie. to ma byc wasz dzien, a nie gosci :)

dziewczyny boję się że goście będą narzekać ze coś im nie pasuje a bedą goście z różnych stron świata a wiadomo że wszystkim sie nie dogodzi

kamcia01 jeżeli chodzi o fotografów to ja najprawdopodobniej zdecyduję się na firmę Bugaryn http://bugi.pl/
moja przyjaciółka miała firmę http://www.hp.video-foto-studio.pl/ też ma niezłe zdjęcia

wydaje mi się, że dużo zależy od tego ile się jest razem, rok czy dwa to moim zdaniem nie jest na tyle długo żeby poznać kogoś tak naprawdę dlatego można się obawiać tego co będzie "po" ;). Ja jestem ze swoim narzeczonym już 5 lat, będziemy brać ślub to będzie ponad 6 więc nie mam żadnych wątpliwości.
Będzie dobrze nie ma się czego obawiać ;) w końcu bardzo kochamy swoich facetów a oni nas ;P a to najważniejsze :)

boje sie jasne, ale w sumie najbardziej chyba tego ze tez nie znajde pracy, ale nie to mialam na mysli piszac tego po.. chodzilo mi o bojazn dotyczaca zycia z wtedy juz przyszlym mezem :)

A jeśli chodzi o suknie to ja planuje skromną. Wczoraj przechodziłam we wrzeszczu obok salonu i ta mi wpadła w oko http://suknieangela.com.pl/files/Image/Verise 2011/ATHENAd.jpg ;)

Ananao a Ty niczego się nie boisz ani trochę? ;) Nie wiem czego się boi Asia**, ale ja np. tego, że coś nie wypali, nie będzie po mojej myśli jeśli chodzi o "ten" dzień, a jeśli chodzi o po to tego, że nie dostane pracy po studiach, a wtedy lekko nie będzie...ale ogólnie pewnie jak większość z Was nie mogę się już doczekać :D, ale szybciej nie dalibyśmy rady.
A tak z innej beczki, jakich macie fotografów na oku? Może macie jakiś poleconych, bo przyznam że zdjęcia są dla mnie bardzo ważne, a wiadomo, że z polecenia najlepiej ;)

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...