Młode Pary 2013 (część 10)

MARZEC
31.03. ~olusia3472, Agata, Ślub: ? , Wesele: ? , Orkiestra: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf i Kamerzysta: Avmedia, Fryzura: Ola Czerwińska, Makijaż: Ela Skoczeń, Bukiety i dekoracje kwiatowe: Centrum Ślubu i Dekoracji, Suknia Farage

KWIECIEŃ
06.04. ~ Tinker Bell, Kościół Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywie,
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, zespół: Avinion, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
13.04. ~RheaS - Rhea i DonIgi,
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół WNMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: Paweł Dmochewicz
27.04. ~karmin - Karola i Mario, ślub: Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku,
27.04. ~Ania - Ania i Darek, ślub: kościół św. Jakuba Gdańsk-Oliwa, wesele - Ośrodek Wypoczynkowy Gdynia
27.04. ~rdw, ślub poza Trójmiastem

MAJ
02.05. ~lulka157 - L&S, Kościół - Matemblewo, sala - Wyczechowo, zespół BEST, foto-video Studio BEST, makijaż Magda Purchla
03.05. ~Mariolka - Mariola i Grzegorz, ślub: Parafia Chrystusa Zbawiciela - Gdańsk Osowa, Wesele: Dwór Kaszubski Magnat - Bojano; Oprawa muzyczna: Brygada S - Tomasz Pawlak.
04.05. ~Olla1 Kościół Św. Mikołaj ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura przyjaciółka
18.05. ~ Susanna - A. & J. - Kościół: Matemblewo, Restauracja Eureka, Makijaż - Anna Kardzis, Fryzura - Aleksandra Czerwińska , Dekoracje i kwiaty - Monika Dybała
24.05. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek, Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie, Orkiestra Zespół Best, Fotograf Studio Best, Cukiernia Wenta z Wejherowa
25.05. ~Latte - Agnieszka i Maciek, Ślub: Klasztor Św.Anny Wejherowo, Wesele: Murat Reda, DJ Lech Radziun, fotograf:foto-off
25.05 ~k_karolina - Karolina i Piotr, Ślub: Kościół bł E. Bojanowskiego w Rumi, Wesele: Hotel Faltom,
25.05. ~Weronika,

CZERWIEC
01.06 ~Cheryl- A&K, Ślub: Kościół w Bolszewie, Wesele: sala "Amelia" w Zelewie, zespół "Odeon", fotograf: Radomir, kamerzysta: multimedia360
01.06. ~Dorota1985 Dorota + Michał, Ślub: Parafia Podwyższenia Krzyża Świętego w Gdańsku Chełmie, wesele: Lukullus
01.06. ~Tysia - Justyna i Piotr, ślub: USC Tczew, Wesele: Restauracja Hacjenda w Tczewie, DJ: DJ Siwwy, Fotograf: Foto Ars.
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa, fryzura, paznokcie, makijaż: koleżanka
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej (suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)
08.06. ~Bobikowa - Olka i Grzegorz, Kościół : Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Drywa Dworek, DJ: DJ Cozy, Foto: koleżanka,
08.06. ~viki27 - Joanna i Dawid, ślub: Kościół Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, oprawa muzyczna Pani Karolina z zespołu"na niby", wesele- Ośrodek wypoczynkowy "BAŁTYK" Stegna, fotograf - inre Żukowo
08.06 ~Ola - Ola i Piotrek, ślub: Kościół Św. Bernarda w Sopocie, wesele: Restauracja Riwiera w Gdyni
14.06. ~etusia, Aneta i Krzysztof Ślub: Kościółw Św. Rodziny na Stogach, Wesele: Gospoda Gdańska,
15.06. Kasia i Adaś, Ślub: Kościół Św. Brata Alberta w Gdańsku. Wesele: sala Orchidea, Zespół Party
15.06. ~olaaa - Ola i Adam, ślub: Kościół parafialny Świętego Andrzeja Apostoła w Garczynie, sala: dwór Bajbuza w Garczynie, orkiestra: RHO, Fotograf: Piotr Połoczański, suknia: Agora 12-28 z Langorii
15.06. ~MonisxD - Monika i Arek,Ślub: Kościół pw Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku Wrzeszczu, Wesele: Restauracja Hacjenda, Dj Fred, Fotograf P. Kamil Helmin z Koronowa, Suknia: salon "Beauty" w Gdańsku Wrzeszczu, Fryzura: ciocia
15.06. ~agulaaa - Aga i Marcin, ślub: parafia św.Józefa w Tczewie, wesele: restauracja "Piaskowa" Tczew, zespół: LEPSI, fotograf: fotogrupa, kamera: hp video studio,
22.06. ~Freya - Kamila i Olaf, Kościół św. Trójcy w Gdańsku, sala bankietowa Elipsa w Stężycy, film: Bergman Studio, fotograf: Krzysztof Ziętarski, wizaż: Anna Stykała, fryzura: Aleksandra Czerwińska, oprawa muzyczna: Tomasz Pawlak & Alan Pastewski
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
06.07. ~nela10 Nela i Mati, Ślub: ? , Wesele: Hotel Drywa w miejscowości Dworek, Zespół Tequila Band z Kwidzyna, Fotograf Fotogrupa, kamerzysta z Grupy Obiektywni
06.07. ~PatusiQ Patrycja i Mateusz, Ślub: Parafia św.Kazimierza Gdańsk, Wesele: Sala "Pod Łabędziem"w Gdańsku Kiełpinie
12.07. ~klaudia-cha Klaudia i Jan, Ślub: ?, Wesele: ?, Fotograf: ?, Dj: ?
13.07 ~11 - Karolina i Paweł, Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, fotograf: Fotoinlove
13.07. ~Madziaaa
20.07. ~Siulowa7 Joanna i Adam, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi, Wesele: Pod Lipami, sala zielona, Zespół megaphone, Kamerzysta: Mirosław Szyca, Fotografia: Meronk Studio Fotografia, oprawa muzyczna: Inspirum
20.07. ~margolcia24 - Karola i Paweł,ślub: kościół św. Stanisława i Małgorzaty, Wesel: Restauracja Kameralna, DJ Kris;
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea,
27.07. ~Marta, Marta i Jacek, Ślub: Kościół św Doroty z Mątów, Wesele: Sala w Wyczechowie, zespół Agat (p. Krzysztof Chyła), makijaż prawdopodobnie Dagmara Ś.
27.07. ~Alicja_Damian, Ślub: Kościół Chrystusa Króla w Wejherowie, Wesele: Oycowa Zagroda w Gowinie, Zespół "Damnio"

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi , sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
03.08. ~agadam Agata i Adam, Ślub w plenerze przy Sali weselnej Trzy Dęby , fotograf- fotoinlove, wodzirej Merlin
03.08. ~chaton - Asia i Piotr, Ślub: Kościół Św. Franciszka z Asyżu-Emaus Gdańsk; Wesele Wanoga Chwaszczyno, fotograf Fotoinlove, orkiestra: Fides z Żukowa
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
15.08. ~salabama - Ola i Paweł, ślub w WNMP w Żukowie, wesele w dworze Magnat w Bojanie, kapela: Jurek Band, fotograf i kamerzysta: studiogregor
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~ gabi1, Ślub w parafii Św. Jadwigi w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, foto-video StudioBest, makijaz Anna Kardzis, fryzjerka Aleksandra Czerwińska, dekoracje Glorioza, suknia ElizabethPassion.
17.08. ~kijanka - Kinga i Bartek, ślub: Gdynia; Babie Doły; Wesele: Restauracja GOSIA, Kielno; Zespół: Zespół muzyczny z Pucka (para z Programu w TVN "Droga do Gwiazd")
24.08. ~kruszynka24, Ślub: Kościól św. Maksymiliana na Wzgórzu, Wesele: Restauracja Rewa, Zespół: 5 przesympatycznych panów;) Foto i kamera: naszestudio.pl
24.08. ~annaoj Ślub: Kościół w Wąglikowicach, Wesele: sala Osada Grzybowski Młyn w Grzybowskim Młynie za Kościerzyną, dj Adam z Kartuz, kamerzysta Zbyszek Kowalke i fotograf Piotr Mielewczyk z Gda.
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni
31.08 ~darlonek - Daria i Karol, ślub: Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gdańskim, wesele: Zajazd Jawor, oprawa muzyczna: Dj Gucio

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: kościół parafialny św. Piotra i Pawła w Chmielnie . wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie,
07.09. ~madziafi - Magda i Maciek, ślub: Kościół Bożego Ciała, wesele: Złoty Staw, zespół: Concord
07.09. ~Ptaszonka Ślub: Kościół św. Józefa w Gdyni, Wesele: Sala Biancas w Kosakowie
13.09. ~kamira, Ślub: Kościół w Cedrach Wielkich, Wesele: Cedrowy Dworek, fotograf: Fotogrupa, Fryzjer, kwiaty: świadkowa
13.09. ~Oli_AG, Ola i Michał, Ślub: Św. Pawła Apostoła Gdynia Pogórze Górne, Wesele: BIANCAS Kamera: VideoLaser , Kosemtyka: YourHeven , Dj Pan Jacek,
14.09. ~Nikusia86 - Weronika i Adam, Ślub: Parafia Świętej Trójcy na Dąbrowie, wesele: Kas Catering, DJ i Wodzirej Fabryka uśmiechu, fotograf: FotoGrupa, makijaż Anna Kardzis, Sukienka: salon"Agnes"
14.09. ~kika_ja, Wesele: Dworek Gościnny, Dj Eros
14.09. ~Sylwu - Sylwia i Tomek, ślub: kościół parafialny NMP Królowej Polski (Kolegiata Gdyńska), sala weselna: dom bankietowy Grinholc (Rumia), zespół: Coemi, fotograf: Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl/index.php, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video
21.09. ~Mika008 Monika i Mariusz, Ślub: Kościół Św. Ap. Piotra i Pawła w Pucku, wesele: VIS Jastrzębia Góra, Zespół: Manijoce, Fotograf: Anna Kudra, Kamera: Kamil Olszowy - Grupa Obiektywni, Obrączki: Nord Gold Władysławowo
21.09. ~mala1987 - Małgorzata i Krzysztof: ślub kościół Chrystusa Króla, sala weselna w Nowym Dworze Wejherowskim, muzyka: Dj Eros, Fotograf: Aleksandra Kwidzińska http://www.ak-slubnie.blogspot.com
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo
28.09. ~Liliput - Lidka i Robert, Ślub: Kościół Św. Antoniego w Karwii, Wesele: "Marmas" Jastrzębia Góra, zespół: Zespół: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf: Tdc Photography, Fryzura: Ciocia(Fryzjerka)
28.09. ~madlen83 - Magda i Michał: Folwark Dajak
28.09. ~agat_120 - Agata i Damian, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, zespół Remanent +na poprawinach Allabama, fotograf i kamerzysta: J&R Foto-Video
28.09. ~Karola88 - Karolina i Radek, ślub: Kościół św. Krzyża (Gdańsk, ul. Mickiewicza), wesele: Pod Aniołem, zespół: Allabama, fotograf Fotodem
Wrzesień ~Indygo, ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl, makijaż: Różany Ogród http://rozany-ogrod.com/o-mnie.html , znajomy Dj
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
05.10. ~ BeataI-J Ślub: Kościół w Strzebielinie, Wesele w Hotelu Czardasz w Luzinie
12.10. ~ shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video http://www.sartv.com.pl/, makijaż: Dorota Lipińska http://studio-lipinska.pl/ , fotograf: Fotoinlove.pl
26.10. ~Martinka2013 - Martyna i Oliver, fotografia: http://www.fotoinlove.pl , wesele Hotel Atena
26.10. ~Czachulka - Natalia i Arek, ślub: kościół w Wiślinie, wesele Cedrowy Dworek, zespół Concord
26.10. ~maniek-ma ślub: w Parafii Św. Wojciecha i Brata Alberta w Miechucinie, wesele: w Żabim Dworze w Ostrzycach,

LISTOPAD
23.11 ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto, kamera: sharkfotostudio

JUŻ PO:

STYCZEŃ
12.01. ~ KiD - Ślub: Kościół - św Barbary Gdańsk, wesele- restauracja Ołowianka, Dj- Maciek Ostanówko, fotograf-Marcin Gadomski, Auto-americanoldcars, kwiaty i wszystkie dekoracje-Glorioza, koordynacja-Wytwórnia Ślubów Aga Kudela,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2013 (część 10)

Ja też będę pisała o wino. No ale z tym totolotkiem nie jest tak źle. Koleżanka trochę pieniędzy uzbierała ;-).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

~annaoj no ja też właśnie zawsze bawiłam się na poprawinach które najpóźniej rozpoczynały się ok południa, tym bardziej ze cała moja rodzina śpi w hotelu, bo robimy wesele w stronach Pana Młodego i tam wszyscy jada do domów, wprawdzie goście hotelowi mogą zjeść śniadanie a my mamy ciepłe danie na poprawiny zamówione, ale jak mówię Teściowej, żeby poprawiny byly od 12 to grzmi na mnie, ze na Kaszubach są popołudniu po 14 najwcześniej... a co ja zrobie z tymi goścmi którzy wstaną...

Wiecie w internecie można znaleźć dużo wierszyków, ja chciałabym dostać wino zamiast kwiatów, bo przynajmniej będziemy mieć z Mężem co próbować :D a z totolotkiem szczęście jest różne i jakoś to do mnie nie przemawia. Jedni znajomi zrobili liste książek inni listę filmów, które chcieli dostać zamiast kwiatów, w internecie była lista, na której mozna było zaklepac co się kupi, żeby Młodzi pięc razy nie dostali jednego filmu :)

ojj to macie mało czasu ;)
Ja to bym chciała może jakieś winko albo maskotki hehe:) może książki albo ramki na zdjęcia bądź albumy, kupony totka to jakoś mało do mnie przemawiają.. ;)

Kurde nie wiem czy w ogóle będę jakiś tego typu wierszyk pisała...
Jeszcze rodzina Bog wie co pomysli .. Że tu zamiast prezentu kase, zamiast kwiatow cos innego i w ogole.. ;D

My też...a zaproszenia mają iść do druku w tym tygodniu :))

No my byśmy chcieli cos w zamian... Tylko jeszcze nie wiemy co :D

Dziewczyny,

Z innej beczki - chcecie dostać kwiaty czy coś w zamian? Wino, totolotka, zabawki itp?

~beata ja chcialabym, zeby poprawiny byly jak najszybciej, bo mam jedna rodzine przyjezdna, nocuja w hotelu,gdzie mamy wesele. nie widze sensu, zeby robic sniadanie, a potem poprawiny na 15. sama bylam na weselu w lipcu 2012, nocowalismy i mimo,ze bylismy po hucznym weselu to o 10 wszyscy ubrani krazyli juz wokol sali w poszukiwaniu kawy. a masz na poprawinach jakies nowe dania, czy tylko te z wesela, bo ja sie zastanawiam, czy nie domowic jakiegos 1 dania cieplego. wkoncu trudno przewidziec, czy sporo jedzenia zostanie,a nie chcialabym, żeby na poprawinach ludzie glodni siedzieli (sama bylam kiedys na takim weselu, ze na poprawinach byly tylko zimne zakaski, bo devolaje ludzie wszystkie zjedli :) )

~gabi1 no wlaśnie co region to obyczaj :) moja przyjaciółka miała białą sukienkę na poprawinach, więc nie uwazam żeby to był zły pomysł. Jeśli chodzi o witanie Młodego to mamy ten problem z głowy, bo przebieramy się u Teściów w dwóch pokojach po prostu :) ale nie słyszałam, żeby na powitanie Pana Młodego Panna miała inną sukienkę...

Wiecie co ja mam z kolei pytanie jak wygląda sprawa z poprawinami na Kaszubach? To prawda ze powinny zaczynać się najwczesniej ok 15? I ze zaprasza się sąsiadów i znajomych, których nie zapraszało sie na wesele?

Kurcze tak pisałyście o tym że wam sie śni juz ślub że i mi sie wkońcu przyśniło wesele, ale to była jakaś masakra....zamiast dj była orkiestra która nie potrafiła zagrać naszej piosenki na pierwszy taniec, fotograf przyszła poinformować że nie może nam robić zdjęć bo ma inna sesje do zrobienia, kamerzysty wogóle nie było a na samym końcu sie skumałam że moja sukienka nie jest tą co miałam zamwione tylko czymś paskudnym w kwiaty....aż sie popłakałam i uciekłam z wesela.....oby już mi sie nic takiego nie przyśniło :/

Aga Kr co region to obyczaj :) jeszcze z ciekawszych obyczajów w moich stronach jest to ze w trakcie wesela goscie płci żenskiej przebieraja w kreacje nr 2 :)

ja uważam, że kolor biały jest zarezerwowany na uroczystość, gdybym robiła poprawiny ubrałabym się w suknię innego koloru (kobaltowy), ale to tylko moja osobista opinia. A że poprawin nie robimy nie mam tego zmartwienia.
Pierwsze słysze o przywitaniu Pana Młodego w innej sukience. Ja na pewno przywitam się z Panem Młodym i jego rodziną, ale ubrana już jak do wyjścia :)

ehh czas zasuwa, powiem wam, że gdy podejmowaliśmy decyzję o ślubie było 1,5 roku do wesela, a teraz już 9,5 miesiąca :)

ja mam do zgubienia cm nie kg (waga sama w sobie jest ok), na szczescie nie jest tego duzo chociaz i tak mozolnie mi to idzie... chyba trzeba przyspieszyc z tym co nieco bo zostalo "tylko"181 dni :)

Dziewczyny a tak z innej beczki: w moim regionie w dniu slubu jak mlody przyjedza do mlodej to ona wychodzi po niego przed dom w eleganckiej sukience wita sie z nim, wchodza do domu i mloda idzie sie przebrac w suknie. Jak to wyglada u was? Macie jakąs taka regionalna tradycję? Czy bedzie czekaly na swoich przyszlych juz ubrane w suknie itd? Bo nie wiem ile kreacji mam sobie szykowac czy tylko suknie slubna i cos na poprawiny czy jescze suknie na przywitanie mlodego...

drugie pytanie co sadzicie o bialej sukience na poprawiny? wypada na poprawinach byc w bialej sukience? znalazlam sukienke ktora mi sie strasznie podoba ale jest biala i troche mnie ten kolor zastanawia... Co wy o tym sadzicie?

dziewczyny tylko dieta.. i zero slodyczy do tego naszego dnia, to działa:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No ja się pochwalę - już się wzięłam za odchudzanie i od nowego roku schudłam 3kg. Chciałabym jeszcze 2 ale bez ciśnienia. Ogólnie nie należę do patyczaków takie 38 i 173cm czyli normalnie i dobrze mi z tym. Zimą najtrudniejsze będzie utrzymanie tej wagi, ale bateria w wadze łazienkowej jest więc straszy mnie co rano :) Na wiosnę zacznę znów biegać ale dla kondycji i utrzymania wagi raczej niż w celu chudnięcia. Sporty jakoś nigdy nie wywoływały u mnie efektu chudnięcia.

Ejj Dziewczyny a powiedzcie mi, chcecie coś zrzucić przed weselem??
Bo kurde ja bym chciała gdzieś tak z 10 kg.. Codziennie robie do tego jakieś "podchody" ale po 10 minutach rezygnuje hehee... :)
A chciałabym dobrze wyglądać...
Próbuje ćwiczyć z Chodakowską ale jej ćwiczenia najzwyczajniej mnie nudzą. .. ;/

Shanti dzięki wielkei za namiary na kamerzystów :)

Co do fotografa- Betrisa oraz Dj Irek mam nadzieję że postawiliśmy na dobre konie ;)
ja na pewno taką pamiątkę jaką jest film chcę mieć tylko niewiem czy z profesjonalnym filmem nie będzie tak samo jak z amatorskim-obejrzymy z dwa razy i do szafy :) a co do kręcenia przez znajomych to po prostu myślałam zaangażować do tego kogoś kogo bym nie zapraszała na wesele normalnie. Kurczę coś jest w tym co mówisz :P muszę to jeszcze przemyśleć.

Jun87 podziwiam Twoja pracowitosc ... :) brawo

mi rowniez podobaja sie sukienki z tego salonu .. oraz longoria ma ciekawe :)

AgaMalaCzarna - witam na forum i oczywiście dopisuje Was do listy :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

moja kumpela miala tort z czernisa i byla bardzo zadowolona . ja planuje tort zakupic z haffnera gdyz mam tam znizke i smak paru mnie poprostu rozwala ... natomiast ciasta bede zamawiala z czernisa

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Kasyno (6 odpowiedzi)

Verde Kasyno to platforma, która zapewnia bezpieczne i ekscytujące doświadczenie w grach...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...