Młode Pary 2013 (część 2)

Ciąg dalszy, na świeżutko...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Młode Pary 2013 (część 2)

Ja w dniu ślubu będę miała 25 lat, a Mój Luby 29 :) Będziemy wtedy ponad 4 lata razem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

image

image

image

shanti, jestem z was dumna :)

My mieszkaliśmy ze sobą tylko przez parę miesięcy (za granicą), i wiemy że początki (mieszkania na stałe) nie będą łatwe, ale potrafimy już wychodzić z kryzysowych sytuacji... Potrafimy się dopełnić i sobie pomagać.
Będzie wspaniale, ale jestem gotowa na ciężkie początki :) np. nie schowane wyprane ubrania ;P które kobietę w stanie PMS mogą doprowadzić do szału ;D.

Jeżeli chodzi o kolor przewodni wesela to jak juz wcześniej pisałam u mnie będzie to ciemny fiolet w połączeniu z bielą/srebrem :-)

:-) niezłe zróżnicowanie wiekowe ...... ale ciesze się bo już myślałam, że będziemy najstarsi :-)

ale szczerze mówiąc podziwiam Was Dziewczyny, że w tak młodym wieku decydujecie się na ślub .... jeszcze jak ktoś jest ze sobą dłuższy czas to mogę zrozumieć ale do 2 lat znajomości to bym się nie zdecydowała :-)

ale to już jest sprawa indywidualna i cieszę się, że jesteście bo można fanie pogawedzić na forum :-)

My zaręczyliśmy się po 5 latach i pomimo tego, że było nam ze sobą bardzo dobrze, byliśmy mega szczęśliwi i dogadywaliśmy się bez problemu postanowiliśmy najpierw ze sobą zamieszkać i sprawdzić jak to jest dzielić się typowymi rodzinnymi obowiązkami i to była bardzo dobra decyzja. Wzieliśmy wspólny kredyt i mieszkamy ze sobą juz od 2 lat. Początki nie były łatwe - dwoje ludzi z różnych domów, różne nawyki i przyzwyczajenia, różna kuchnia itd. itp. - ale teraz jest cudnie i stworzyliśmy swoj wlasny świat :-)

i teraz czas na ślub :-)

f i e - no fajnie że jesteś aktywny na forum , ale mógłbyś te swoje banery zwinąć, już na pewno wszyscy je widzieli
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś o tym wspólnym mieszkaniu już wiem ;) my jesteśmy razem 4 lata a znamy się od dawien dawna :) a po jakim czasie Ci się oświadczył?

Jesteśmy razem dwa lata ;-). Niby nie długo ale prawie rok mieszkamy ze sobą i myślę że po ślubie nic już mnie nie zaskoczy ;-).
Ciesze sie ze zamieszkaliśmy razem przed ;-). Bo pierwsze dwa tygodnie wspolnego mieszkania to byl jeden wielki kryzys.. Człowiek jest inny jak sie spedza zw soba 24 godziny na dobe. Przez pare dni... Potem było coraz lepiej :D! I wydaje mi sie ze juz umiemy zyc razem ;-)

Jeeśli chodzi o kolor przewodni, to jeszcze nie jesteśmy zdecydowani. Sala ma dodatki bordowe i jak kiedyś wspomniałam, panują tam też kaszubskie klimaty czyli dużo wzorów kaszubskich itd.

Mojemu B. podobają się bordowe dodatki do męskiego stroju, natomiast mnie średnio to odpowiada, ale napewno to wypośrodkujemy, (bo ja chciałam różowy ;)).

Nie wiem czy wogóle taki kolor wybierzemy, myślę, że możemy do siebie pasować bez 'koloru przewodniego' :)

znam małżeństwa które w minimalnym wymaganym do tego wieku brały ślub i są do dziś szczęśliwi.
Tak więc to chyba indywidualna sprawa pary.
Wiem że wiele osób w tym wieku nie zdecydowałoby się na ślub, ale to kwestia tego kto czego chce od życia. Poza tym, niektóre połówki na siebie szybko nie wpadają ;).
No i trzeba być gotowym nie tylko na pranie brudnych gatków chłopa :D, gotowanie i sprzątanie ;).
Będzie ciężej, ale problemy rozwiązujemy razem, możemy na sobie polegać, więc będzie dobrze :)).

karola70, zazdroszczę :) ja już mam 22 lata i dwa miesiące a nawet nie mam pierścionka na palcu :) ile czasu jesteście już ze sobą?

Ja też mam ślub w tym roku i w dniu ślubu będe mieć 22 lata i 2 miesiace ;-). Za to mój D. będzie miał 23,5 roku ;-).
Ja myślę, że wiek nie ma znaczenia takiego ;-). Ale jakby mi ktoś powiedzial jak miałam 20 lat że za dwa lata będę już mężatką to chyba bym się popukała w czoło i wyśmiała ;D. Chwilę później zmieniłam na ten temat zdanie i już się nie mogę doczekać zostania żoną ;-)..

Dziewczyny ja mam ślub w tym roku, ale w dniu ślubu będę mieć niecałe 24 lata (dokładnie 23 i 9 miesięcy) a mój narzeczony 27 lat :) Myślę, że to w sam raz, On ma już stałą pracę, a ja w tym roku kończę dzienne studia i będę już mogła pójść do pracy:)

Mika, oto chodzi, żeby to dla Was był odpowiedni moment :) chociaż ja nie zdecydowałabym się na ślub w wieku 21 lat :D

Ja nie mam koloru przewodniego :) no chociaż ta sala jest b.jasna , więc myśle że może kremowy (ecru) z różem :))

Jestem na etapie rozglądania się za suknią :)

a my:

w dniu ślubu ja 25 lat, mój P. 26 lat
urodziny oboje mamy 4-5 dni przed datą ślubu :) ja 27.08 a Paweł 26.08 :P

zaręczeni jesteśmy od 2 miesięcy i 12 dni :)
jesteśmy razem 1 rok, 3 miesiące i 27 dni :)

o a jednak nie jestem najmłodsza ;) Nie wiem czy szybko czy nie, dla mnie akurat :)

Jaki macie kolor przewodni sali i w ogóle? Wiem, ze już o tym pisałyśmy ale może coś się u Was zmieniło? Bo ja miałam wybrany zielony, no i do wczoraj byłam pewna, ze chce zielony ale teraz nie wiem. Może fioletowy albo czerwony?

Ja też będe miała 21 :) dokładnie 21 lat i 8 miesięcy :) a mój M : 25 lat i 1 miesiąc :))

jesteśmy ze sobą na dzień dzisiejszy 7 lat :)

Mika, ale młodzi będziecie! Szybko decydujecie się na ślub :D

Kurczę, to widzę, że na razie jesteśmy najmłodsi ... w dniu ślubu oboje będziemy przed 22 urodzinami (mamy je dzień po dniu) więc będziemy mieli 21 lat i 10 miesięcy!

Zgadzam się, że miłość nie zna wieku ;)

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...