Młode Pary 2013 (część 2)

Ciąg dalszy, na świeżutko...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Młode Pary 2013 (część 2)

To pocieszające, bo zaczynam myśleć, że zwariowałam z tym ślubem...
Powinnam się studiami zająć, a ja w kółko męczę temat ślubu i wesela
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bynajmniej póki co nikt nie ma takich obrączek ;) a firma będzie mogła chwalić się, że takie nietypowe wzory też potrafi zrobić :)

jak tak czytam Twoje wypowiedzi, to mi się przypomina jak ja rok temu tak powoli wszystko szukałam ;)

Masz rację, to nie drogo, poza tym na zamówienie (a za to wiele zakładów doliczyłoby sobie ekstra kaskę), więc wasz pomysł naprawdę super :).
Po pierwsze wyjątkowy wzór, ma swoje znaczenie, no i nie wyszło was to drogo (nie mówiąc o własnym zapasie złota)

1500, ale ze złota mieliśmy jakieś 1400, więc dopłaciliśmy tylko stówkę :)
myślę, że nie daliśmy dużo, bo w niektórych salonach za kwotę 1400 ze złota, to mielibyśmy jedną obrączkę, a za drugą trzeba było dopłacić ;/

Faktycznie, ciekawy pomysł.
Z ciekawości.. drogie były? Między jakim przedziałem cenowym, hmm?

> Nartu22, jak się przyjrzysz obrączkom, to w mojej zobaczysz 'S' z białego złota, a u mojego narzeczonego z białego złota jest literka "K" (ale to akurat widać) są to pierwsze litery naszych imion - ja mam inicjał od jego imienia, a on od mojego ;)
Kamila i Sławek :)

cieszę się, że się pomysł stronki podoba :) mam nadzieję, że z tego kiedyś da się wyżyć, bo póki co, to kiepsko ;/

> An. Mi się cienkie nie podobały ale co do obrączek, to dość długo szukaliśmy fajnych żadne gotowe wzory mnie nie przekonały i nie było takiego 'WOW', więc w końcu sami projektowaliśmy.
Ale podoba mi się w pokazanych przez Ciebie obrączkach ta klasyka. Ja też chciałam, żeby były klasyczne (bez jakiś nacięć na górze i falek czy krzyżyków, mam nadzieję, że wiecie co mam na myśli) i musiał być diamencik ;)

mamy też fajne napisy w środku :)

polecam swego bloga kolejnym Forumowiczkom ;)

a mój ideał to proste, o płaskim przekroju możliwie jak najcieńsze

http://www.google.com/imgres?start=270&um=1&hl=pl&sa=N&biw=953&bih=515&tbm=isch&tbnid=UP_fFkmW1fcSiM:&imgrefurl=http://obraczki-slubne.eu/obraczki_klasyczne&docid=vTsfA1JzSPu5sM&imgurl=http://obraczki-slubne.eu/obraczki/obraczki_rb310.jpg&w=198&h=250&ei=AxBrT_SPEJSHswap382-Ag&zoom=1&iact=rc&dur=78&sig=117982474277515881654&page=22&tbnh=159&tbnw=118&ndsp=13&ved=1t:429,r:8,s:270&tx=74&ty=60

peugeotcikowa, zajrzałam, przeczytałam o stronce (swoją drogą świetny pomysł Twojego narzeczonego :))
iii co do obrączek - to interesujący wzór. Ciekawe skąd taki pomysł, i czy coś oznacza :)

my zamienialiśmy złoto, które dostaliśmy prezencie i powstały bardzo śliczne i niedrogie złote krążki :)

na moim blogu możecie zobaczyć i nasze obrączki (według naszego projektu) i nasze zaproszenia (też według naszego projektu)

link do bloga w stopce, zapraszam :)

wow! Gosia9 świetny pomysł!

Naprawdę super :)

Chyba większość kobitek to sroczki :) Ja też!
My będziemy chyba przetapiać złoto, bo mam po rodzicach i dziadkach, więc nawet będzie miło je nosić na palcu :)

Shanti nie martw się, ja też jestem jak sroka ;).

Piękne są. Narazie myślę że to będzie tylko żółte złoto, ale u jubilera może mi się coś odmienić... Poza tym zawsze podobały mi się klasyczne półokragłe, ale mój B, jakieś parę miesięcy temu nagle wyparował, że może jakieś inne weźmiemy.
Więc nie wiadomo na czym stanie :P.

A wybór jest meeeega wielki.

jeżeli chodzi o obrączki to cały czas mam dylemat .... nosiłam kiedyś złoto .... teraz srebro ale do złota wracam czasami .... chyba wybiorę obrączkę mieszaną, żebym mogła ją nosić do wszystkiego ... a że mam słabość do błyskotek ..... no cóż chyba się nie oprę :-)

ale ceny straszne :-(

image

image

image

image

image

image

image

oooo widze, że forum się rozwija .... temat sukienek już był .... temat bukietów był ..... teraz czas na obrączki :-) fajnie, że można się tak wymienić tym co nam się podoba bo czasami jest to inspirujące :-)

nad sukienką na poprawiny w ogóle jeszcze nie myślę ..... na pewno będzie to coś lżejszego i bardziej zwiewnego niż suknia ślubna .... mamy poprawiny z orkiestra więc musi być to sukienka odpowiednia do tańców i troszke wyróżniająca, żeby dalej każdy wiedział, która to Panna Mloda :-) może cos w fiolecie, żeby dalej zachowac wystrój wesela :-)

http://flautists.cba.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

muszę popracować nad wrzucaniem fotek bo mam pościągane zdjęcia i nawet cieżko by mi było znaleźć do nich linki :/

Ale wszystko z czasem :) Kiedyś je wkleję

Sukienki sukienkami, a co z obrączkami ;p?

ja przezornie już kupiłam na poprawiny, miałam wkleić fotę, ale okazuje się to nie takie łatwe ;), aparat spsuty ;p.

Kupiłam tanio - na allegro, jak będą na to fundusze i znajdę coś innego co mi się meega spodoba, to kupię jeszcze coś później, ale jeśli nie to w razie czego coś już mam. No i przede wszystkim taniocha ;), kolor beżowy/cielisty więc mogę ewentualnie ubrać ją na jakieś wesele czy inną uroczystość. Jest przed kolanko troszkę i ma falbanki ;). Dużo podobnych sukienek krąży w sklepach etc...

Ale ogólnie nie przywiązuję takiej wagi do sukienki na poprawiny, najważniejsza jest ślubna i tyle :)

na allegro są więc tam może jakieś wychacze a jak nie to tradycyjnie na zamówienie ;-))
a myślałyście nad kieckami na poprawiny ?

Aniaa88 to ciężko z butami, ale robią też na zamówienie, i chyba powinni mieć takie rozmiary.

Naprawdę ładne sukienki shanti :), serio. Tez mi się podobają falbanki, ale raczej ich nie wprowadzę do swojej stylizacji ;P

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?