Młode Pary 2013 (część 4)

KWIECIEŃ
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: jeszcze sie zastanawiamy, kamerzysta: nie chcemy, makijaż: jeszcze nie wiem :)

MAJ
04.05. ~Olla1 Kościół ? ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura - przyjaciółka

CZERWIEC
01.06 ~aniawwo1987 - Ania i Kamil,kościół w Bolszewie, sala bankietowa "Amelia" w Zelewie, orkiestra: "Odeon", kamerzysta: multimedia360,
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Katarzyna Formela, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej (suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
13.07 ~11 - Karolina i Paweł Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, foto Fotogrupa
13.07. ~Madziaaa

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Ślub: Kościół Matarnia, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: kościół parafialny św. Piotra i Pawła w Chmielnie . wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie, ,
07.09 ~Mika2409 - Dominika i Michał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Casilla w Kębłowie, orkiestra: Odeon, fotograf i kamerzysta: Video-Film z Kębłowa
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo

Wrzesień - Indygo - , ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2013 (część 4)

Olla1 - jak zaklepiecie termin to daj znać uzupełnimy dane :-)

My też mamy w planach pochodzić sobie na kilka ślubów w naszym Kościele :-) podpatrzec co i jak i posłuchac organistę i może ktoś będzie miał fajną oprawę w Kościele :-)

Jeżeli chodzi o sukienkę to bardzo ładna, w ogóle nie w moim typie ale ma coś w sobie, taka filmowa :-) Ja niestety nie będę obiektywna bo nie lubię ecru sukienek :-( ale w sumie masz trzy wyjścia:
1. zaoszczędzić na czymś innym i spełnić marzenie o wyśnionej sukni i kupić ecru
2. nabrać kolorków (opalenizna, makijaż) dobrać żywsze dodatki i kupić białą
3. szukać dalej :-) jest jeszcze dużo czasu więc może wpadnie Ci w oko coś innego a tańszego

A gdzie rozpoczełaś poszukiwania sukni ? Jakie salony odwiedziłaś? Miałaś już wcześniej upatrzone modele czy mierzyłaś wszystko ? Warto już się rozglądać ?

Nartu22 - - fajnie, że się odezwałaś , rób sobie przerwy w nauce i odzywaj się częściej :-) i powodzenia w przeprowadzce , małe zamieszanie jest ale ja ten okres wspominam baaardzo miło i nadal nie mogę uwierzyć, że to ponad dwa lata już :-) a daleko teraz ?? mam nadzieje, że do Trójmiasta będzie należeć i do forum :-)

Jestem jestem i żyję :).

Poprostu małe kongo w moim życiu, licencjat, do tego egzaminy, czeka mnie jeszcze przeprowadzka.

Zmiany napewno będą dotyczyć Kościoła (przeprowadzka), ale jeszcze nie mieliśmy czasu się wybrać, więc narazie niech tak zostanie.

Poza tym mam sukienkę na poprawiny a luby zaopatrzył się juz w niektóre gadżety :) i jest różowo (: (: (:

Urocza i romantyczna sukienka! Jak masz jasna cerę to nie kupuj tej salonowej białej. Kolor niestety jest bardzo istotny. Na twoim miejscu bym poszukała podobnej w innych salonach. No i jest szansa że na jesieni bedzie ta sukienka przeceniona. Masz jeszcze czas :)

A u Mikołaja jest genialnie! Piękny barokowy wystrój i bogactwo detali!

O, nowy wątek :)

cześć dziewczyny!!!

Wczoraj wybraliśmy się na mszę do kościoła św. Mikołaja i upewniłam się w tym co myślę, tam jest niepowtarzalna atmosfera. Ślub będzie tam, jak oczywiście będzie termin :)

Sukienka - byłam mierzyć i zakochałam się w Cymbeline Fado (http://www.juliasposa.it/galleria/20) i nie wiem co robić. Cena powala na kolana!!! Cały weekend myślałam co zrobić i nadal nie wiem.
Jest model salonowy -20%, ale jest biały, a myślałam o czymś w jasnym ecru - mam jasną cerę i trochę zlewam się z bielą.
Dziewczyny pomocy! :(