Młode Pary 2016

Czy znajdzie się tu ktoś, kto planuje ślub w 2016 roku? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Młode Pary 2016

hehe, kiedy my chcieliśmy zamówić pewien zespół w styczniu 2013 na sierpień 2014, to mieli już tylko kilka wolnych terminów w całym roku ;)
najbardziej oblegane zespoły, sale itp. radzę jednak załatwić wcześniej, żeby później nie było żalu, że się nie udało :) ja niestety tak miałam z zespołem i trochę jest mi szkoda, bo grają fantastycznie ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam się z Ila... termin 2 lata na przygotowanie to wg mnie trochę za dużo i tak większość załatwia się na mniej niż rok przed ślubem a takie jak sala foto czy zespół to wystarczy rok... jak w tamtym roku we wrześniu dzwoniłam do zespołu i chciałam zarezerwować go na 2015 rok to on się zdziwił że czemu tak wcześnie, więc zdecydowaliśmy że ślub będzie w 2014 i tak też zostało... oczywiście są różne powody organizowania ślubu za 2 lata, ale pewnie w większości wypadków można wszystko spokojnie zorganizować w rok:) a czasem i mniej:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

My mamy ślub na początku sierpnia tego roku. Planowanie rozpoczęło się w listopadzie 2013 i powiem Wam szczerze, że połowa rzeczy która podobała mi się te kilka miesięcy temu już jest na nie :) Sukienka, kolor przewodni, fryzura, zaproszenia itp. Jak miałam spotkanie ze swoim fotografem w lutym to się śmiał, że mial telefon od dziewczyny która pytała o terminy na 2015r i był zdziwiony po co takie wyprzedzenie... Wiem z doświadczenia, że zapał jest zaraz po oświadczynach, ale z każdym miesiącem maleje i człowiek odkłada wszystko na ostatnią chwilę. Brak sal, terminów u fotografów i zespołów jest spowodowana nakręcaniem się m.in na takich forach ;)
Oczywiście nie chce nikogo zniechęcać, ale większość par tuż przed ślubem czy też po wie co mam na myśli ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale o wesele w miesiącu oblegany takim jak np sierpień ciężko było by zorganizować w tak krótkim czasie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To ja dorzucę coś z własnego doświadczenia :) zaręczyny 10 sierpnia, ślub 8 listopada tego samego roku (nie było zadnego ciśnienia pt. ciąża :)) wszystko udało się zorganizować bez większego stresu, ja szczerze polecam :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pierwszy wątek dla Młodych Par 2014 został poruszony w marcu 2012 roku więc sądzę, że czas jest odpowiedni :)

Powiem z własnego doświadczenia, że im szybciej się zacznie tym mniej stresu później :)

Fela każdy cieszy się tym dniem dlatego wcale się nie dziwię ze juz planuja:)

ledwo ruszyli z 2015 :D

hehe... ja mam ślub pod koniec sierpnia 2014 i mi się wydaje że te 4 miesiące to duuużo czasu a tu rok 2016 :)
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

UP !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A witam, witam :) Jaka data? Czy jeszcze nie ma konkretnej?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Si :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2