Młode Pary 2016

Czy znajdzie się tu ktoś, kto planuje ślub w 2016 roku? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Młode Pary 2016

My najprawdopodobniej maj 2016 :) jestem właśnie w trakcie szukania sali bądź restauracji, czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzony obiekt na około 50 osób w przystępnej cenie :) ? zależy mi na pysznym jedzeniu którego nie zabraknie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nasz termin 24 września 2016!:) Sala jest, orkiestra i fotograf też. Teraz czas na suknie! Póki co upatrzyłam sobie w Gdyni salon Offashion przy wielkopolskiej. Bardzo mi się spodobała jedna z sukni z tej kolekcji http://www.offashion.pl/kolekcja-GalaxyNY_2013.html Idę w sobotę zobaczyć jak będę się prezentować;)

Witam,
Jeśli nie posiadasz jeszcze sukni, to mam bardzo podobną na sprzedaż. Też unikałam kół i sztywnych halek.
Zdecydowałam się na lejący się muślin i koronkę.

Posiadam na sprzedaż suknię Nikola kupioną w warszawskim salonie Violi Piekut. Suknia jest w kolorze białym, na wzrost 172+6 (obcas) i w rozmiarze 40-42. Bez problemu nadaje się do regulacji.

Mój model nie posiada całych odkrytych pleców, tylko wycięcie w literę V do głębokości biustonosza. Suknia jest bardzo wygodna i z przyjemnością przetańczyłam w niej całą noc. Materiał w 100% naturalny, bez sztucznych dodatków.

Polecam i zapraszam do kontaktu i na przymiarkę.

U mnie ten sam termin :) Sala i kościół również wybrane, ale za resztę jakoś ciężko się zabrać...

dołączam i ja a raczej my :) termin na 16/07/2016 sala jest :) reszta w toku pozukiwan :)

gipsówka bywa kapryśna, a do tego trzeba ja odpowiednio ułożyć, a jesli chodzi ceny tez bywa różnie czasem droga czasem tania, ale ponad dwieście to sporo. oferte moge podesłać na maila. Jesli chcesz skontaktuj sie ze mna na prv lub mailowo.

ślub jest w sierpniu- wszyscy mówią, że gipsówka, kiedyś była tania i traktowano ją jako dodatek do kwiatów, a teraz jest na nią ogólny szał i cena wzrosła.
A ślub mam za miesiąc! nie powinnam siedzieć w tym wątku hihi ;)

200 zl??? Myslalam ze gipsowka jest tania. Popros kogos kto ma dzialke niech ci zasadzi- zalezy w jakim miesiacu bedzie slub.

a w jakim miesiacu jest ślub?

bardzo dużo gipsówki + jakiś dodatek małych kwiatków, http://www.prettywedding.pl/wp-content/uploads/2011/08/Pretty-Wedding-post20110701-Bukiety-Slubne-Z-Gibsowki.jpg W jednej ze znanych kwiaciarni policzyli mi 200zł, wydało mi się dużo...

abc a jak wygląda TEN bukiet?

wrzesień 2016 :)

Emily- a może jakieś szczegóły- która to pani, jaki boks? może numer telefonu? Mieszkam niedaleko i bukiet z zielonego rynku byłby mi na rękę :)
A za to co sobie wymyśliłam w znanych kwiaciarniach chcą cieżkie pieniądze...

My wreszcie mogliśmy zamówić mszę ślubna :-) mamy poza tym salę, foto + video i dj:-) typ sukni już znany,zaproszenia wybrane, dodatki, wygląd bukietu i kolorystyka również :-) nie jestem z Gdyni więc niestety nie polecę Ci tam kwiaciarni, ale wiem, że w Gdańsku na Zielonym Rynku jest Pani, która tworzy cuda z kwiatów w całkiem przystępnej cenie ;-)

hej :) planujemy Ślub na kwiecień 2016r. czy byłybyście tak miłe i doradziły jakąś dobrą kwiaciarnie/ okolica Gdyni?
sale, Kościół, fotografa, video już mamy :) jak Wam idą przygotowania? Pozdrowienia :)

Re: Młaniuode Pary 2016

Polecam Time of joy z Gdańska . Sami ich bierzemy (ślub 13.08.2016:-) ) mają świetne portfolio!

Dziewczyny proszę polećcie gdzie można znaleźć wyjątkowe zaproszenia ślubne ??

My wybraliśmy na początek miejsca, w których już kiedyś byliśmy (mi było łatwiej, bo śpiewam na weselach więc znam dużo dobrych miejsc). Wybraliśmy dwa i umówiliśmy się na spotkania. Na pierwszym spotkaniu kupili nas od razu, drugie miejsce odwiedziliśmy tylko by porównać i mieć pewność, że dobre wybraliśmy :-) na pewno zdążysz! Kwiecień nie jest obleganym miesiącem :-)

My byśmy chcieli ślub w kwietniu, ale na razie nic nie mam jeszcze zaplanowane, spodobała mi się jedna sala, ale póki co nie odpisują w sprawie wolnych terminów, boję się, że się nie wyrobię z niczym, stres zaczyna się, nie wiem nawet od czego zacząć... Dziewczyny poradźcie coś :-) Od czego zaczynacie, zapewne od rezerwacji sali, a dalej? A przy wyborze sali czym się kierujecie? Jeździcie po różnych miejscach, czy jak to wygląda? Pozdrawiam :-)

Mój ślub będzie 18 czerwca 2016 :)

My w 2016 będziemy planować ślub, ale na rok 2017 ;P

Póki co uczestniczymy w ślubach jako fotografowie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1