Młode Pary ( część 19)

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku, kościół Św Katarzyny szwedzkiej, Foto Katarzyna Puwalska, Autko Vips Stars, kamerzysta Wideo-Man,
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
27 kwietnia - Joanna =>(Joanna i Wojtek) Kościół św. Krzyża w Rumi auto: brzydula- fiat Multipla
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino, FotoGrupa
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => kościół ul. Mickiewicza we Wrzeszczu, sala Lukullus, foto - http://www.agamroz.pl, KRUKDUO - oprawa w kościele i DJ Jakubek na weselu, makijaż: Justyna ART
28 kwietnia - mannaznieba1 =>(Ania) kościół Św. Michała w Sopocie, sala Godding w Sopocie, dj Arek Socha, fotograf- Magda Kuśmirek
28 kwietnia - moniska84 =>(Monika i Kamil) sala Złota Róża, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół Silverton, foto Fotogrupa

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
5 maja - NaMiBiA =>(Magdalena i Janusz) Kościół: p.w. Matki Boskiej Różańcowej - Gdynia Demptowo, Restauracja: "Gosia" w Kielnie, Zespół: Art & Brass
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
19 maj - ilona22 =>(Ilona i Mariusz) Sala bankietowa Lublewo, kościół Św. Franciszka z Asyżu Gdańsk, zespół Akcent4U, kamerzysta Bogusław Maniński WIDEO-MAN
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia sala Filip Osłonino
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik, foto Kacper Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night, samochodzik - Vip Stars, Makijaz i fryzura - http://www.dream-beauty.pl/index-1.html
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda
26 maja - Ewcia => Kościół na Zielonym Trójkącie, wesele w Łapinie "ROMA", fotograf MK videofoto, DJ Dariusz
26 maja - anusiak0507 => kościół św. Mikołaja w Gdyni, sala via-mare Rewa, zespół Apus, fotograf Kordian Górczyński, dekoracje Diamond Decor, kamerzysta PMStudio Piotr Mila

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio, fryzjer Aleksandra Czerwińska, makijaż Ela Skoczeń, zaproszenia i zawiadomienia sami robiliśmy, buty bialebuty.com.pl, wystroj kosciola bukiet Benia
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
2 czerwca - wisienka125 => Dworek Oleńka, zespół Alaska, foto i video pan Tomasz Safian
2 czerwca - Madzianka => Restauracja Dzikie Wino w Redzie,
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
8 czerwca - gibon => kościół św. Bernarda w Sopocie,
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
12 czerwca - jezyneczka
15 czerwca - mrysq
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
16 czerwca - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/, zespół Blue Heaven
23 czerwca - Tymek200221 => Sala Filip w Osłonienie, zespół Samba, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
23 czerwca - mala_gdynia =>(Wioleta i Marcin) Wesele w Restauracji Kaszubska - Kosakow, Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia Obłuże
23 czerwca - Moira =>(Moira i Mateusz) kościół Matki Bożej Saletyńskiej w Gdańsku Sobieszewie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa, kamera videogroszek,
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) restauracja Biały Kruk w Starogardzie Gd, zespół Party, kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio
30 czerwca - gosiaaa =>(Małgorzata i Dawid) kościół św.Bernarda Sopot,wesele "Maciejka" Koleczkowo , zespół Malibu Latino
30 czerwca - KittyKat =>(Kasia i Dawid) Kosciół Sw.Brygidy w Gdansku

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa =>(Emilia i Marcin) kościół pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, sala OW "BAŁTYK" w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek, Fotograf - Tomasz Piątek http://www.fridayphoto.selia.pl/, Wideofilmowanie - wideo-wspomnienia http://www.video-wspomnienia.pl/, makijażystka Paulina Dmochowska http://www.designlook.pl
7 lipca - anetQs =>foto Fotogrupa, zespół Felling, duet do kościoła KrukDuo
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół Pickup, fotograf Fotogrupa
14 lipca - Pati_ =>( Patrycja i Adam) Kościół- Katedra Oliwska, Sala -Soprano, fotograf-Kuzyn
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
14 lipca - monika0305 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, kościół Św.Wawrzyńca w Gdyni, zespół Jaksband, fotograf z Grudziądza
21 lipca - karolina89 => Zielona Sala, fotograf- fotolinea, dj.piotr krumin, kościół Doroty z Mątów na Jasieniu
21 lipca - mojra => (Magda i Radek) Stara Cegielnia Rzucewo
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni
28 lipca - tygrysica055 =>(Kasia i Mariusz) ośrodek Adler, foto i video z PhotoYoung Design Studio, Dj Marecki
28 lipca - ania =>(Ania i Tomek) Restauracja Dzikie Wino, Dj Waldemar Maj, USC w gdyni

SIERPIEŃ

3 sierpnia - maryniaa => Gospoda Gdańska, dj Malko,
4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena, DJ DAJA Waldemar Maj
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl, foto: jpj-media, video: 2 style
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert) Kościół św. Andrzeja Boboli w Gdyni, sala Maciejka w Koleczkowie, video-Studio Art-Video, foto- Marcin Rożak
4 sierpnia - niulek =>(Ania i Krzysiek) kościół NMP WW Rumia, sala Filip Osłonino, zespół Party, kamerzysta i fotograf: pan Tomek Safian, makijaż pani Magda Purchla
4 sierpnia - niki =>(Niki i T. )
4 sierpnia - asiulka90 =>(Asiulka i Adaś) Dwor kaszubski Magnat, Kosciolek w Czapielsku
4 sierpnia - peugeotcikowa =>(Kamila i Sławek) kościół p.w. św. Andrzeja Boboli w Gdańsku,
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
11 sierpinia - anusiak =>(Ania i Marek)
11 sierpnia - gosiulek =>(Gosia i Michał) Hotel Hotton w Gdyni, kościół Matki Boskiej Bolesnej w Gdyni Orłowie, zdjęcia- znajomy fotograf, Dj Walker
11 sierpnia - Zaba&Zyrafa => karczma Kczewo, zespół Blue Heaven, fotograf+kamera Photo Young Studio
11 sierpnia - karolina (Karolina i Tomasz) Kościół p.w. Św. Judy, Rumia
Wesele: Hotel Faltom, Rumia, DJ Kot, Kamerzysta: kuzyn, Fotograf: artsvivendi
17 sierpnia - optymistka121 =>(Monika i Tomek) sala Pod Lipami w Łęgowie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian, zespół: Quo Vadis, kościół: św. Brata Alberta w Gdańsku
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
18 sierpnia - marcia66 =>(Marta i Łukasz) sala Orfeusz Mała Kłosowo, kościół św Maksimiliana Kolbe w Gdańsku,
18 sierpienia - marteczka => sala Złota Róża Gdańsk, kościół Miłosierdzia Bożego w Gdańsku, zespół DJ Marcin, fotograf Fotoinlove
18 sierpnia - marwin87 =>(Marta i Andrzej) Kościół p.w. Św. Teresy Benedykty od Krzyza, wesele w Restauracji "Pod Lipami" (Sala Japonska)
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
24 sierpnia - madzienkaja =>Kościół św Maksymiliana Kolbe, Hotel Amber, DJ+Wodzirej Brygada S pogotowie imprezowe Tomasz Pawlak, Foto Tomek Stefunko, Video Maribu, Suknia salon First Lady,
obrączki: Czarkowski
25 sierpnia - Marzena i Paweł =>parafia Podwyższenia krzyża sw.w Rumi,sala Agrotka Osłonino,foto fotoinlove, kamerzysta videogroszek, zespół Party.
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding, dj Lech Radziun
25 sierpnia - jarzyna =>(Jarzyna i Grześ) parafia p.w. św. Ojca Pio, hotel Otomin, DJ Adam Gorlikowski
25 sierpnia - karola70 =>(Karolina i Dawid) Kaplica pw. Narodzenia Pańskiego w Przejazdowie, Hotel Gniecki w Przejazdowie, zespół Krzysztof Krawczyk Band, forograf: 4moments
31 sierpnia - Afraa =>(Malwina i Paweł) kościół Św. Jana Bosko na Oruni Dolnej, hotel Gniecki w Przejazdowie, Zespół Drossel, kamerzysta http://www.videotomek.pl/

WRZESIEŃ

1 września - katelajda =>(Kasia i Sebastian) sala w Łęgowie pod Lipami, kościół w Straszynie, DJ Michał Pracel, fryzura p. Ola Czerwińska, makijaz Anna Stykała
1 września - magda_gda =>(Magda i Piotr) Parafia Św. Urszuli Ledóchowskiej w Gdańsku - wesele Gościniec w Gołubiu - wodzirej Gucio - fotograf Monika Głowczewska
7 września - peatrysia => (Patrycja i Mateusz) Wejherowo klasztor o. Franciszków, sala Rajska Góra,
8 września - pinimini =>(Julia i Patryk) parafia p.w.Chrystusa Milosiernego w Gdyni, hotel Nadmorski
8 września - Agata85 =>(Agata i Tomek)
8 września - JMJ =>(Justyna i Bartek) Kościół św.Ignacego, wesele Hotel Gniecki
8 września - magda => parafii pod wezwaniem Chrystusa Miłosiernego w Gdyni
15 września - Puchatkowa =>(Madzia i Radzio) ślub w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, fotograf - Paprocki i Kosicki, wodzirej Szczepan Babiuch, sala - remiza w Bolszewie koło Wejherowa
15 września - marynarka =>(Ola i Daniel) Kościół p.w. św. Walentego w Gdańsku, Restauracja "Wanoga", Dj - DJEvent Piotr Komorowski, kamerzysta i fotograf: OK! Serwis, fryzura: p. Ola Czerwińska
22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)
22 września - panna_p =>(Iza i Marek) parafia wojskowo-cywilna pw. Matki Odkupiciela w Gdańsku, wesele Hotel amber, dj Piotr Krumin
29 września -Anulak =>(Anna i Andrzej) Kościół p.w. Św. Antoniego Kosakowo,
Restauracja "Dzikie Wino'', zespól B.M.W z Żarnowca, kamerzysta: Kamer Vid, fotograf: Szarafińska

PAŹDZIERNIK

6 października - marta => Sala Weselna Orfeusz w Kłosowie, Zespół Muzyczny Pulsar i fotograf Fotogrupa
13 październik - kamila =>(Kamila i Michał) Sala Złota Róża w Gdańsku, Dj Gucio
19 października - go-gosia =>(Gosia i Michał)

JUŻ PO:
21 Styczeń - Milena86
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary ( część 19)

bukiet ślubny , zalezy od tego, co slobie wymyslisz powinien kosztwac od 150zł, jesli chcesz kulkę, to samych róż moze wyjsc 50+ zieleń i mikrofon...

strojenie kościoła z tego co wiem od 300 do 500 czasami taka cena jest na parę.

ze swojej strony moge zaoferować takie usługi, za kilka dni kończe kurs florystyczny i powoli buduję portfolio, wiec moja oferta może Cie zainteresować. jesli byłabys zainetesowana zapraszam do kontaktu.

A to zalezy , co sobie wybierzesz ,ale wg mnie spokojnie starczy:)

Dekoracja Kosciola czasami wykonywana jest przez Siostry Zakonne i trzeba zaplacic tylko za kwiaty bo na inne dekoracje sie nie zgadzaja,

Musisz se popytac :)

A ja tez jestem ciekawa jakie sa ceny bukietu slubnego,sprawdzalyscie moze?

Dawno mnie tu nie było. Witajcie :)
Mam pytanie, ile trzeba przeznaczyć kasy na dekorację koscioła, sali, bukietu dla mnie i butonerki? Tak mniej wiecej. Czy 1500zł to nie za mało?

Madziarrra no Wam to sie zbliża szybko

dZIEWCZYNY .........JESZCZE TROSZKĘ I WY BEDZIECIE MIAY SWÓJ DZIONEK:)

Byłam oglądać salę, bardzo ładna, ale wchodzi chyba tylko opcja okrągłych stołów..

A ja nie polecam Gnieckiego. Byłam na weselu w zeszłym roku i bez rewelacji. Już lepsze są lipy, górski.

Anusia, w Przejazdowie masz dużo lepszy hotel- Gniecki. W Czarnej Perle znajomi byli na sylwestrze. Zapłacili kupę kasy a wyszli głodni bo w zasadzie jedzenia było stosunkowo mało i bez szału.
Ja byłam za to na kilku imprezach w Gnieckim, jedzenia zawsze dużo i smaczne ;-). Więc bez większego zastanowienia ja robię właśnie w Gnieckim ;-).

Hej dziewczyny! Czy wśród Was organizuje swoje wesele w hotelu "Czarna Perła" w Przejazdowie? Ja planuję ślub w przyszłym roku i zastanawiam się nad tym miejscem, wiem że pierwsze wesele robią tam w czerwcu.

Z POZDROWIENIAMI :)

http://e-mojedziecko.blogspot.com/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Biustonosze tez sa w salonie beauty we wrzeszczu.Fajne,push up bardotki.

Witam Was Kochane!! :)

Właśnie wróciliśmy z Świąt - jestem obżarta jak świnka!! na jedzenie, to chyba przez tydzień nie będę mogła patrzeć ;) he, he...

Niulek, taaaaak proponowałam jakiś czas temu spotkanko i był słaby oddźwięk a szkoda, bo z miłą chęcią bym Was poznała ;)

Co do wystroju Kościoła to wszystko zależy od tego co wybierzesz ;)

Natomiast jeśli chodzi o biustonosz nie doradzę, bo ja pożyczyłam od Przyjaciółki ;D

a jak tam Dziewczyny u Was Święta minęły? :)

Madziarra - zazdroszczę!! Chciałabym już być na Twoim miejscu ;)

ja odnośnie bielizny - polecam sklep Lingeria, na dmowskiego we wrzeszczu
ja mam od nich stanik - bardzo wygodny, dopasowany i wręcz idealny.

Tyle ze to dużo od rozmiaru zależy - bo przy normalnych i małych biustach na pewno wszędzie jest duży wybór.

ja mam taki - tylko nie model slubny a zwykły (tez Ivory tylko bez ozdób)
http://www.karoline.pl/product-pol-3109-Biustonosz-Panache-EVIE-BRIDAL-Strapless-6110-Ivory.html

właśnie nie:)

Jenyyyyyyyyy....

Zazdroszczę :)

Madziarra stresujesz się????

5 dni:O:O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mozna wszyć , wystarczy zaniesc go do salonu troche wczesniej. ja miałam doszyte ramiaczka i prosty dekolt.

Jakie macie sukienki??? Z gorsetem??? Slyszalam, ze niektore dziewczyny wszywaja bardotke w sukienke.

śubny był z gildii, ale poprobuj w esotiq, maja fajne i wygodne kolekcje codzienne, wiec cos w slubnym kolorze tez sie znajdzie:)

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?