Młode Pary (część 23)

CZERWIEC

12 czerwca - jezyneczka
15 czerwca - mrysq
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
16 czerwca - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/, zespół Blue Heaven, kamerzysta 4ma.tv
23 czerwca - Tymek200221 => Sala Filip w Osłonienie, zespół Samba, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
23 czerwca - mala_gdynia =>(Wioleta i Marcin) Wesele w Restauracji Kaszubska - Kosakow, Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia Obłuże
23 czerwca - Moira =>(Moira i Mateusz) kościół Matki Bożej Saletyńskiej w Gdańsku Sobieszewie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa, kamera videogroszek,
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) restauracja Biały Kruk w Starogardzie Gd, zespół Party, kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio
30 czerwca - gosiaaa =>(Małgorzata i Dawid) kościół św.Bernarda Sopot,wesele "Maciejka" Koleczkowo , zespół Malibu Latino
30 czerwca - KittyKat =>(Kasia i Dawid) Kosciół Sw.Brygidy w Gdansku

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa =>(Emilia i Marcin) kościół pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, sala OW "BAŁTYK" w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek, Fotograf - Tomasz Piątek http://www.fridayphoto.selia.pl/, Wideofilmowanie - wideo-wspomnienia http://www.video-wspomnienia.pl/, makijażystka Paulina Dmochowska http://www.designlook.pl
7 lipca - anetQs =>foto Fotogrupa, zespół Felling, duet do kościoła KrukDuo
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół Pickup, fotograf Fotogrupa
7 lipca - Niusinka =>(Ania i Darek) Kościół Św.Jana Bosko; Sala - " Pod Lipami"; zdjęcia - Foto Ars; muzyka - Dj Karol Balicki; Makijaż - p. Ewa Nowak
14 lipca - Pati_ =>( Patrycja i Adam) Kościół- Katedra Oliwska, Sala -Soprano, fotograf-Kuzyn, kamera- http://www.coolartpro.pl , dj-dj Piotr Krumin,
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
14 lipca - monika0305 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, kościół Św.Wawrzyńca w Gdyni, zespół Jaksband, fotograf z Grudziądza
21 lipca - karolina89 => Zielona Sala, fotograf- fotolinea, dj.piotr krumin, kościół Doroty z Mątów na Jasieniu
21 lipca - mojra => (Magda i Radek) Stara Cegielnia Rzucewo
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni
28 lipca - tygrysica055 =>(Kasia i Mariusz) ośrodek Adler, foto i video z PhotoYoung Design Studio, Dj Marecki
28 lipca - ania =>(Ania i Tomek) Restauracja Dzikie Wino, Dj Waldemar Maj, USC w gdyni

SIERPIEŃ

3 sierpnia - maryniaa => Gospoda Gdańska, dj Malko,
4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena, DJ DAJA Waldemar Maj
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl, foto: jpj-media, video: 2 style
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert) Kościół św. Andrzeja Boboli w Gdyni, sala Maciejka w Koleczkowie, video-Studio Art-Video, foto- Marcin Rożak
4 sierpnia - niulek =>(Ania i Krzysiek) kościół NMP WW Rumia, sala Filip Osłonino, zespół Party, kamerzysta i fotograf: pan Tomek Safian, makijaż pani Magda Purchla
4 sierpnia - niki =>(Niki i T. )
4 sierpnia - asiulka90 =>(Asiulka i Adaś) Dwor kaszubski Magnat, Kosciolek w Czapielsku
4 sierpnia - peugeotcikowa =>(Kamila i Sławek) kościół p.w. św. Andrzeja Boboli w Gdańsku,
4 sierpnia - rosa87 => Sala Orchidea w Chwaszczynie, Parafia Chwaszczyno, zespół - "Pozytywne wibracje", Foto i DVD - Andrex.
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
11 sierpinia - anusiak =>(Ania i Marek)
11 sierpnia - gosiulek =>(Gosia i Michał) Hotel Hotton w Gdyni, kościół Matki Boskiej Bolesnej w Gdyni Orłowie, zdjęcia- znajomy fotograf, Dj Walker
11 sierpnia - Zaba&Zyrafa => karczma Kczewo, zespół Blue Heaven, fotograf+kamera Photo Young Studio
11 sierpnia - karolina (Karolina i Tomasz) Kościół p.w. Św. Judy, Rumia
Wesele: Hotel Faltom, Rumia, DJ Kot, Kamerzysta: kuzyn, Fotograf: artsvivendi
17 sierpnia - optymistka121 =>(Monika i Tomek) sala Pod Lipami w Łęgowie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian, zespół: Quo Vadis, kościół: św. Brata Alberta w Gdańsku
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
18 sierpnia - marcia66 =>(Marta i Łukasz) sala Orfeusz Mała Kłosowo, kościół św Maksimiliana Kolbe w Gdańsku,
18 sierpienia - marteczka => sala Złota Róża Gdańsk, kościół Miłosierdzia Bożego w Gdańsku, zespół DJ Marcin, fotograf Fotoinlove
18 sierpnia - marwin87 =>(Marta i Andrzej) Kościół p.w. Św. Teresy Benedykty od Krzyza, wesele w Restauracji "Pod Lipami" (Sala Japonska)
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
24 sierpnia - madzienkaja =>Kościół św Maksymiliana Kolbe, Hotel Amber, DJ+Wodzirej Brygada S pogotowie imprezowe Tomasz Pawlak, Foto Tomek Stefunko, Video Maribu, Suknia salon First Lady,
obrączki: Czarkowski
25 sierpnia - Marzena i Paweł =>parafia Podwyższenia krzyża sw.w Rumi,sala Agrotka Osłonino,foto fotoinlove, kamerzysta videogroszek, zespół Party.
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding, dj Lech Radziun
25 sierpnia - jarzyna =>(Jarzyna i Grześ) parafia p.w. św. Ojca Pio, hotel Otomin, DJ Adam Gorlikowski
25 sierpnia - karola70 =>(Karolina i Dawid) Kaplica pw. Narodzenia Pańskiego w Przejazdowie, Hotel Gniecki w Przejazdowie, zespół Krzysztof Krawczyk Band, forograf: 4moments
31 sierpnia - Afraa =>(Malwina i Paweł) kościół Św. Jana Bosko na Oruni Dolnej, hotel Gniecki w Przejazdowie, Zespół Drossel, kamerzysta http://www.videotomek.pl/

WRZESIEŃ

1 września - katelajda =>(Kasia i Sebastian) sala w Łęgowie pod Lipami, kościół w Straszynie, DJ Michał Pracel, fryzura p. Ola Czerwińska, makijaz Anna Stykała
1 września - magda_gda =>(Magda i Piotr) Parafia Św. Urszuli Ledóchowskiej w Gdańsku - wesele Gościniec w Gołubiu - wodzirej Gucio - fotograf Monika Głowczewska
7 września - peatrysia => (Patrycja i Mateusz) Wejherowo klasztor o. Franciszków, sala Rajska Góra,
8 września - pinimini =>(Julia i Patryk) parafia p.w.Chrystusa Milosiernego w Gdyni, hotel Nadmorski
8 września - Agata85 =>(Agata i Tomek)
8 września - JMJ =>(Justyna i Bartek) Kościół św.Ignacego, wesele Hotel Gniecki
8 września - magda => parafii pod wezwaniem Chrystusa Miłosiernego w Gdyni
15 września - Puchatkowa =>(Madzia i Radzio) ślub w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, fotograf - Paprocki i Kosicki, wodzirej Szczepan Babiuch, sala - remiza w Bolszewie koło Wejherowa
15 września - marynarka =>(Ola i Daniel) Kościół p.w. św. Walentego w Gdańsku, Restauracja "Wanoga", Dj - DJEvent Piotr Komorowski, kamerzysta i fotograf: OK! Serwis, fryzura: p. Ola Czerwińska
22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)
22 września - panna_p =>(Iza i Marek) parafia wojskowo-cywilna pw. Matki Odkupiciela w Gdańsku, wesele Hotel amber, dj Piotr Krumin
22 września - Julka =>(Julita i Paweł)
29 września -Anulak =>(Anna i Andrzej) Kościół p.w. Św. Antoniego Kosakowo,
Restauracja "Dzikie Wino'', zespól B.M.W z Żarnowca, kamerzysta: Kamer Vid, fotograf: Szarafińska
29 września - emi_w =>(Emilia i Piotr) Parafia pw. Matki Odkupiciela w Gdańsku, obiad Villa Palladium, foto Błażej Maziarz

PAŹDZIERNIK

6 października - marta => Sala Weselna Orfeusz w Kłosowie, Zespół Muzyczny Pulsar i fotograf Fotogrupa
13 październik - kamila =>(Kamila i Michał) Sala Złota Róża w Gdańsku, Dj Gucio
19 października - go-gosia =>(Gosia i Michał)

JUŻ PO:

21 Styczeń - Milena86
14 kwietnia - Madziarrra => http://forum.trojmiasto.pl/Relacja-Madzi-Kamila-14-04-t382180,1,11.html
21 kwietnia - halmonika
27 kwietnia - Joanna
28 kwietnia - Kamcia01 => http://forum.trojmiasto.pl/Kamila-i-Daniel-28-04-2012-relacja-t383992,1,170.html
28 kwietnia - wilczek
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => http://forum.trojmiasto.pl/Relacja-Slubna-Madzika-28-04-2012-t383425,1,11.html
28 kwietnia - mannaznieba1
28 kwietnia - moniska84
5 maja - Asia
5 maja - NaMiBiA
12 maja - Sunniva
19 maj - ilona22
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka
26 maja - drosera
26 maja - talus25
26 maja - Emili
26 maja - Ewcia
26 maja - anusiak0507 => http://forum.trojmiasto.pl/Ania-i-Konrad-zolty-slonecznik-t385672,1,130.html
2 czerwca - Ananao
2 czerwca - M&A
2 czerwca - Emilia
2 czerwca - Ania i Karol
2 czerwca - wisienka125
2 czerwca - Madzianka
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357
8 czerwca - gibon
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84
9 czerwca - Ewelinka22
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary (część 23)

Ja tez sie zastanawiam nad tym drzewkiem na odciski, jestem bardziej przekonana i chce to kupic, mysle ze poprosze przyjaciółke ktora tego dopilnuje zeby wszyscy zostawili swoj odcisk jak beda jeszcze w stanie.

Agata85 bardzo dziekuje za pomoc bardzo mi pomoglas :-)

Jedziemy po nasze obraczki, oby wszystko bylo ok.

Marynarka,
my mieliśmy drzewko szczęścia. Pomysł był fajny, teraz musimy tylko oprawić w ramkę i zawiesić na ścianie. Tam, gdzie my zamawialiśmy dają od razu instrukcję obsługi dla gości. Jeden błąd tylko zrobiliśmy, bo nie zostawiliśmy przy tym drzewku długopisu. Ale jeden z moich wujków zostawił, więc wszyscy mogli odcisnąć palec i od razu się podpisać.
Niestety na allegro, ta osoba akurat nic nie sprzedaje, ale podam Ci nick, zawsze możesz napisać i zapytać się czy zrobi. Galadier.
Co do estetyki - nie przejmuj się, nikt nam nic nie upaćkał.

katelajda na moje wyliczenia ( proporcjonalnie do tego ile ja mam na osobe ) licze z poprawinami bo nie wiem czy bedziesz miala
80 osob - 80 l coca coli 50 l wody, 60 l sok pomaranczowy, 40 l jablkowy ,
alk 60 butelek 0,5 l
wino jak 3 rodzaje to daj po 6 butelek z kazdego rodzaju (biale czerwone rozowe )
sadze ze ok

tutaj podobny temat, w watku jest troche podpowiedzi

http://forum.trojmiasto.pl/wesele-na-70-osob-jakie-koszta-ile-wodki-wszystkie-szczegoly-t319360,1,11.html

a tu kalkulator

http://wesele.plock.pl/wesele-8.html

Dziewczęta - mam pytanie odnośnie księgi gości, a właściwie innej jej formy, czyli ramki na odciski palców gości typu 'drzewko szczęścia' czy latającego balonu unoszącego Młodą Parę.
Miałyście już kontakt z czymś takim w praktyce? Może któraś z Was miała taką tablicę na własnym ślubie? Jestem ciekawa jak to się sprawdza, czy później tablica nie jest cała ubabrana... Oczywiście wiem, że warto wcześniej poinstruować gości co do 'obsługi' takiej księgi.

Czy ktoras z was by mi doradzila ile tych napoi i alkoholu mam kupic na 80 os? z gory dziekuje za pomoc

Zamowilam welon i podwiazke na allegro... teraz odczuwam ze ten dzien jest coram blizej...

Olesia glowa do gory gleboki oddech coco jumbo i do przodu :)

ps mamy tego samego kamerzyste dasz znac jak wspolpraca

kurcze mialam miec przymiarke 02.07 wlasnie zadzwonil salon ze suknia jeszcze nie zostala wyslana i bedzie z opoznieniem
:(

Oli oddychaj! i zostaw troche energii na TEN radosny dzień:)

Diewczyny, to co było dwa miesiące temu, to jest pikuś w porównaniu co teraz się dzieję... Od tygodnia działamy na najwyższych obrotach!! Do domu wpadamy tylko na chwilę, a dzisiaj z Mamą jestem na nogach od 3.30 :/

Zaraz mykamy na salę przewieźć rzeczy!!

To już jutro :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

:) a ja kupiłam butki :) piękniutkie. I dziś ide mierzyć suknie :D ale jestem podekscytowana :) coraz bliżej...

Ale Was tu dużo! :)

Olimpia, to czekamy na relacje ;]
Oby wam drogie najbliższe Weekendowe Panny Młode pogoda dopisała ;]

No, my mamy podobnie - normalnie motorek w tyłku - ciągle w biegu... ale potem pewnie będzie nam tego czasu brakowało :)

hej u nas jeszcze 2 miesiace a dzialamy na podwyzszonych obrotach
codziennie cos do domu po pracy doslownie wpadamy i wypadamy czlowiek w weekendy chce odpoczac ale tez mamy zaplanowane od rana do wieczora a to do sklepu a to ktos przyjedzie w odwiedziny a to my do rodzicow ehhh
wczoraj moj T powiedzial ze musimy jeszcze przed slubem wyskoczyc gdzies na jakis weekend - zeby odpoczac wyciszyc sie byc dla siebie i baaaardzo mi sie ten pomysl spodobal

Cześć..... dawno mnie tu nie było, byłam w Polsce 3 tyg temu i w tydzień załatwiłam dużo rzeczy. Najważniejsze, że sukienka jest dopasowana i jest przepiekna ;) do tego welon i bolerko. No ale z tym bolerkiem mam problem bo nie lubie bolerek;/ i chyba go nie zaloże tylko się zastanawiam czy w kościele tak wypada z odsłoniętymi ramionami;/

ja mam jakis spokoj wewnetrzny w sobie :) moze w kosciele mnie chwyci :)

A ja też kupowałam na allegro, tyle, że za 70 zł ale koronkowe wykończenia ma ;) jednak nie wiem czy założę...

Dziewczyny, to racja - czas zapitala niemiłosiernie a w szczególności w tej ostatniej fazie przygotowań, My z moim B nie wyrabiamy na zakrętach, w dodatku nie pomaga Nam Siostra mojego B - wiecznie jakieś roszczenia ma!! Ta kobita działa mi juz na nerwach, a ma być Naszym Świadkiem :/

Nie ważne, to już za dwa dni! Dzisiaj mała próba w Kościele byłą, ale mnie skręcało z nerwów...

Cześć!!! :)

Na wstępie mogę powiedzieć, że ślub, to naprawdę wyjątkowy dzień :) i tak w zasadzie poczułam to dopiero jak mój Pan Młody wszedł do mojego domu :)
Pierwszy raz w życiu również widziałam w jego oczach łzy :)

Teraz piszę z naszej podróży poślubnej, więc po powrocie zdam relację i wstawię zdjęcia :)

Pozdrawiamy wraz z mężem :)

A zapomnialam dodac ze tych napoi sokow i alkoholu to tak na 80 osob potrzebuje...

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...