Młode Pary (część 23)

CZERWIEC

12 czerwca - jezyneczka
15 czerwca - mrysq
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
16 czerwca - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/, zespół Blue Heaven, kamerzysta 4ma.tv
23 czerwca - Tymek200221 => Sala Filip w Osłonienie, zespół Samba, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
23 czerwca - mala_gdynia =>(Wioleta i Marcin) Wesele w Restauracji Kaszubska - Kosakow, Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia Obłuże
23 czerwca - Moira =>(Moira i Mateusz) kościół Matki Bożej Saletyńskiej w Gdańsku Sobieszewie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa, kamera videogroszek,
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) restauracja Biały Kruk w Starogardzie Gd, zespół Party, kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio
30 czerwca - gosiaaa =>(Małgorzata i Dawid) kościół św.Bernarda Sopot,wesele "Maciejka" Koleczkowo , zespół Malibu Latino
30 czerwca - KittyKat =>(Kasia i Dawid) Kosciół Sw.Brygidy w Gdansku

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa =>(Emilia i Marcin) kościół pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, sala OW "BAŁTYK" w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek, Fotograf - Tomasz Piątek http://www.fridayphoto.selia.pl/, Wideofilmowanie - wideo-wspomnienia http://www.video-wspomnienia.pl/, makijażystka Paulina Dmochowska http://www.designlook.pl
7 lipca - anetQs =>foto Fotogrupa, zespół Felling, duet do kościoła KrukDuo
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół Pickup, fotograf Fotogrupa
7 lipca - Niusinka =>(Ania i Darek) Kościół Św.Jana Bosko; Sala - " Pod Lipami"; zdjęcia - Foto Ars; muzyka - Dj Karol Balicki; Makijaż - p. Ewa Nowak
14 lipca - Pati_ =>( Patrycja i Adam) Kościół- Katedra Oliwska, Sala -Soprano, fotograf-Kuzyn, kamera- http://www.coolartpro.pl , dj-dj Piotr Krumin,
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
14 lipca - monika0305 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, kościół Św.Wawrzyńca w Gdyni, zespół Jaksband, fotograf z Grudziądza
21 lipca - karolina89 => Zielona Sala, fotograf- fotolinea, dj.piotr krumin, kościół Doroty z Mątów na Jasieniu
21 lipca - mojra => (Magda i Radek) Stara Cegielnia Rzucewo
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni
28 lipca - tygrysica055 =>(Kasia i Mariusz) ośrodek Adler, foto i video z PhotoYoung Design Studio, Dj Marecki
28 lipca - ania =>(Ania i Tomek) Restauracja Dzikie Wino, Dj Waldemar Maj, USC w gdyni

SIERPIEŃ

3 sierpnia - maryniaa => Gospoda Gdańska, dj Malko,
4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena, DJ DAJA Waldemar Maj
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl, foto: jpj-media, video: 2 style
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert) Kościół św. Andrzeja Boboli w Gdyni, sala Maciejka w Koleczkowie, video-Studio Art-Video, foto- Marcin Rożak
4 sierpnia - niulek =>(Ania i Krzysiek) kościół NMP WW Rumia, sala Filip Osłonino, zespół Party, kamerzysta i fotograf: pan Tomek Safian, makijaż pani Magda Purchla
4 sierpnia - niki =>(Niki i T. )
4 sierpnia - asiulka90 =>(Asiulka i Adaś) Dwor kaszubski Magnat, Kosciolek w Czapielsku
4 sierpnia - peugeotcikowa =>(Kamila i Sławek) kościół p.w. św. Andrzeja Boboli w Gdańsku,
4 sierpnia - rosa87 => Sala Orchidea w Chwaszczynie, Parafia Chwaszczyno, zespół - "Pozytywne wibracje", Foto i DVD - Andrex.
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
11 sierpinia - anusiak =>(Ania i Marek)
11 sierpnia - gosiulek =>(Gosia i Michał) Hotel Hotton w Gdyni, kościół Matki Boskiej Bolesnej w Gdyni Orłowie, zdjęcia- znajomy fotograf, Dj Walker
11 sierpnia - Zaba&Zyrafa => karczma Kczewo, zespół Blue Heaven, fotograf+kamera Photo Young Studio
11 sierpnia - karolina (Karolina i Tomasz) Kościół p.w. Św. Judy, Rumia
Wesele: Hotel Faltom, Rumia, DJ Kot, Kamerzysta: kuzyn, Fotograf: artsvivendi
17 sierpnia - optymistka121 =>(Monika i Tomek) sala Pod Lipami w Łęgowie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian, zespół: Quo Vadis, kościół: św. Brata Alberta w Gdańsku
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
18 sierpnia - marcia66 =>(Marta i Łukasz) sala Orfeusz Mała Kłosowo, kościół św Maksimiliana Kolbe w Gdańsku,
18 sierpienia - marteczka => sala Złota Róża Gdańsk, kościół Miłosierdzia Bożego w Gdańsku, zespół DJ Marcin, fotograf Fotoinlove
18 sierpnia - marwin87 =>(Marta i Andrzej) Kościół p.w. Św. Teresy Benedykty od Krzyza, wesele w Restauracji "Pod Lipami" (Sala Japonska)
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
24 sierpnia - madzienkaja =>Kościół św Maksymiliana Kolbe, Hotel Amber, DJ+Wodzirej Brygada S pogotowie imprezowe Tomasz Pawlak, Foto Tomek Stefunko, Video Maribu, Suknia salon First Lady,
obrączki: Czarkowski
25 sierpnia - Marzena i Paweł =>parafia Podwyższenia krzyża sw.w Rumi,sala Agrotka Osłonino,foto fotoinlove, kamerzysta videogroszek, zespół Party.
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding, dj Lech Radziun
25 sierpnia - jarzyna =>(Jarzyna i Grześ) parafia p.w. św. Ojca Pio, hotel Otomin, DJ Adam Gorlikowski
25 sierpnia - karola70 =>(Karolina i Dawid) Kaplica pw. Narodzenia Pańskiego w Przejazdowie, Hotel Gniecki w Przejazdowie, zespół Krzysztof Krawczyk Band, forograf: 4moments
31 sierpnia - Afraa =>(Malwina i Paweł) kościół Św. Jana Bosko na Oruni Dolnej, hotel Gniecki w Przejazdowie, Zespół Drossel, kamerzysta http://www.videotomek.pl/

WRZESIEŃ

1 września - katelajda =>(Kasia i Sebastian) sala w Łęgowie pod Lipami, kościół w Straszynie, DJ Michał Pracel, fryzura p. Ola Czerwińska, makijaz Anna Stykała
1 września - magda_gda =>(Magda i Piotr) Parafia Św. Urszuli Ledóchowskiej w Gdańsku - wesele Gościniec w Gołubiu - wodzirej Gucio - fotograf Monika Głowczewska
7 września - peatrysia => (Patrycja i Mateusz) Wejherowo klasztor o. Franciszków, sala Rajska Góra,
8 września - pinimini =>(Julia i Patryk) parafia p.w.Chrystusa Milosiernego w Gdyni, hotel Nadmorski
8 września - Agata85 =>(Agata i Tomek)
8 września - JMJ =>(Justyna i Bartek) Kościół św.Ignacego, wesele Hotel Gniecki
8 września - magda => parafii pod wezwaniem Chrystusa Miłosiernego w Gdyni
15 września - Puchatkowa =>(Madzia i Radzio) ślub w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, fotograf - Paprocki i Kosicki, wodzirej Szczepan Babiuch, sala - remiza w Bolszewie koło Wejherowa
15 września - marynarka =>(Ola i Daniel) Kościół p.w. św. Walentego w Gdańsku, Restauracja "Wanoga", Dj - DJEvent Piotr Komorowski, kamerzysta i fotograf: OK! Serwis, fryzura: p. Ola Czerwińska
22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)
22 września - panna_p =>(Iza i Marek) parafia wojskowo-cywilna pw. Matki Odkupiciela w Gdańsku, wesele Hotel amber, dj Piotr Krumin
22 września - Julka =>(Julita i Paweł)
29 września -Anulak =>(Anna i Andrzej) Kościół p.w. Św. Antoniego Kosakowo,
Restauracja "Dzikie Wino'', zespól B.M.W z Żarnowca, kamerzysta: Kamer Vid, fotograf: Szarafińska
29 września - emi_w =>(Emilia i Piotr) Parafia pw. Matki Odkupiciela w Gdańsku, obiad Villa Palladium, foto Błażej Maziarz

PAŹDZIERNIK

6 października - marta => Sala Weselna Orfeusz w Kłosowie, Zespół Muzyczny Pulsar i fotograf Fotogrupa
13 październik - kamila =>(Kamila i Michał) Sala Złota Róża w Gdańsku, Dj Gucio
19 października - go-gosia =>(Gosia i Michał)

JUŻ PO:

21 Styczeń - Milena86
14 kwietnia - Madziarrra => http://forum.trojmiasto.pl/Relacja-Madzi-Kamila-14-04-t382180,1,11.html
21 kwietnia - halmonika
27 kwietnia - Joanna
28 kwietnia - Kamcia01 => http://forum.trojmiasto.pl/Kamila-i-Daniel-28-04-2012-relacja-t383992,1,170.html
28 kwietnia - wilczek
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => http://forum.trojmiasto.pl/Relacja-Slubna-Madzika-28-04-2012-t383425,1,11.html
28 kwietnia - mannaznieba1
28 kwietnia - moniska84
5 maja - Asia
5 maja - NaMiBiA
12 maja - Sunniva
19 maj - ilona22
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka
26 maja - drosera
26 maja - talus25
26 maja - Emili
26 maja - Ewcia
26 maja - anusiak0507 => http://forum.trojmiasto.pl/Ania-i-Konrad-zolty-slonecznik-t385672,1,130.html
2 czerwca - Ananao
2 czerwca - M&A
2 czerwca - Emilia
2 czerwca - Ania i Karol
2 czerwca - wisienka125
2 czerwca - Madzianka
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357
8 czerwca - gibon
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84
9 czerwca - Ewelinka22
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary (część 23)

ja mój kupiłam na allegro za 28.50zł z przesyłką :)

Przejdź się do Elizabeth w Gdyni na Świętojańskiej, ja tam kupiłam i za dwa zapłaciłam 230 zł. Szkoda, że potrzebujesz biały, mam na sprzedaż ecri.

Hej dziewczyny, wiem ze ten temat byl juz tu walkowany tyle razy ale bardzo prosze doradzcie mi, ile mam kupic wodki, soku pomaranczowego, jablkowego, coli i wody na wesele i poprawiny? aaa i piwo tez bedzie.

Dlaczego te welony sa takie drogie? Moze ktoras z was widziala gdzies jakies w miare tanie, poszukuje bialego.

Mam juz moje fioletowe buty z Salonu First Lady, sa sliczne i bardzo wygodne.

W tym tygodniu mamy miec nasze obraczki :-)

Ale ten czas szybko leci....

No pogoda jest bez rewelacji,
Niby od przyszłego tygodnia ma przyjśc ocieplenie,ale nie wiem czy można już w to wierzyc...

A u nas mija dziś równiśki miesiąc. Miesiąc temu o tej porze byliśmy już po i zasiadaliśmy do obiadu i nie było tak zimno. Maj był zdecydowanie ładniejszy niż czerwiec :)

Po tym jak dziś zmokłam idąc do pracy też twierdzę, że mamy jesień, ale liczę na lato we wrześniu :)

tego lata to raczej lata nie będzie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piękny środek jesieni :) Oby do sierpnia się zrobiło prawdziwe lato!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

letnie porzadki hehe niezrozumiale ale spoko niech mu tak bedzie tylko nie wiem co mu przeszkadzal wpis o mojej chestnej z piekla rodem

jak patrze na ten dzeszcz to ... nic mi sie nie chce

hahahahhaha dobre! :}

Admin wrócił z urlopu i po nas sprząta:)

hehe Agata nir tylko w tym wątku ;] też sie nad tym zastanawiałam " o co chodzi " :}

hmmm chyba pare wpisow "wyparowało" ?

Dziewczyny, dzięki za pamięć!! :)

Taaaaaa, mam wódkę całe 10 kartonów :D jutro odbiór wina i zakup szampanów ;) i w zasadzie wszystko dopięte na ostatni guzik :)

Dziewczyny, mam pytanko - u Nas na weselu będą przedstawieni najważniejsi Goście, ale jednej bardzo ważnej osoby nie będzie :( Ojczym i nie wiem jak to wkomponować w przedstawienie Mamy, aby i o Nim parę słów wspomnieć - może jakieś złote rady? :)

Ja nie mam pomysłu :(

Ajjj, to już 5 dni!! Nerwy się zaczynają :D a o kłótniach nie wspomnę, ciągle coś od dwoch tyg :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Właśnie Olesia ślub juz tuż tuż a co z wódką ?:}

Oli jeszzce sie z nim nabędziesz oby cale zycie! wiec korzystaj z ostatnich dni wolnosci :)

zdrówko dla Was! jak z wodka w koncu? kupiona?

ale lejeeeeeeeeeee

Zapewne wszystkie już MĘŻATKI dzisiejszgo dnia dobrze się bawią!! :)

Jeszcze raz wszystkiego dobrego życzę na Nowej Drodze Życia Parom z dzisiejszego dnia!! :*

A ja właśnie piję z Mamą w mój ostatni panieński weekend, a mój B na kawalerskim :) ech, jakoś mi tak dziwnie smutno bez niego :D

i oby sie teraz Wam fajnie działo!

To i ja się dołączam, Drogie Młode Pary ... :}

image

Dzisiejsze panny młode udanej zabawy i wszystkiego naj naj lepszego :)

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...