Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :)

Witam!
Postanowiłam założyć wątek, w którym będziemy mogły dzielić się swoimi troskami i radościami codziennego dnia zwykłej (a może jednak nie) mężatki.
Rodzinne spotkania z teściami...
Kłótnie z mężem?
Problemy z dziećmi ? / z zajściem w ciążę?
Powroty do pracy / bezrobocie ?

W grupie raźniej !
Wstęp tylko dla mężatek! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :)

halo halo jest tu kto? :>

No niestety wydatki :( ale nie mamy innej opcji póki co i to jest smutne. Ale mam nadzieje że jakoś nam się ułożą te sprawy i wszystko wyjdzie po naszej myśli :)

emmeleila 3mam mocno kciuki za egzaminy:):*

Bombelkowa wszystkiego naj z okazji miesięcznicy:) Bobasa Ci zycze:)

Adusia do wieczora, to pewnie sporo tu się zmieni- będziesz miała lekturę na dobranoc:P A z tym mieszkaniem i odkładaniem kasy, to z jednej strony fajnie, a z drugiej to przez tyle czasu musicie wynajmować, co wiąze się z wyadtkami :/

Jej nadążyć za wami to istny cud :)
Jak mi się żyje w małżeństwie no dobrze bo nam niedługo 2 lata strzelą :) muszę zmienić w suwaczku ;P
A co do mieszkań to wam zazdroszczę, my póki co wynajmujemy kawalerkę w Gdańsku Oliwie fajne położenie fajni sąsiedzie ale mieszkanie robi się ciasne ;)
Chcieliśmy teraz po weselu kupić mieszkanie mieliśmy już upatrzone ale z racji takiej że tylko mój Kuba ma umowę o pracę to nie dostałby kredytu w wysokości 190.000zł a i ja z drugiej strony nie chciałabym mieszkania, cały czas po głowie chodzi mi dom gdzieś w okolicach Gdańska np. Pruszcz, Borkowe, Otomin, Straszyn ;P cenowo nie najgorzej tak jak przeglądałam za 450.000zł da się kupić. Więc po ciężkich rozmowach doszliśmy do wniosku że poczekamy jeszcze 3 lata aż skończę studia i przez ten czas będzie odkładać kasę a i może ja lepszą pracę dostanę i może będzie nas stać na domek :) a jak nie to zawsze będziemy mogli kupić większe mieszkanie więc dużo plusów płynie z takiej decyzji.
Jeśli kupowalibyśmy mieszkanie to koniecznie na parterze z ogródkiem żeby można było w przyszłości dla dzidzi np. basenik wystawić czy spędzać tam czas jak będzie ładna pogoda :)
Teraz ja się rozpisałam :P oki wracam do nauki bo mam jej ogrom i nie wiem jak wszystko ogarnę na ten weekend ;)
Nie rozpisujcie się za dużo co bym wieczorem mogła coś naskrobać :)
Buziaki:*

Miłej pracy :) do jutra mam nadzieje:)

see you dziewczynki !!

Wredoto moja praca jest relaksująca, tak więc wypoczne :D Do juterka:)

Mi też się nie chce do teściowej.
Upiekło nam się w ten weekend, a urodziny miała :p i nie pojechali my, bo mąż chory.

Dobra kobitki.
ja też uciekam.
jutro rano znów pobudka przez głupiego jamnika, więc chociaż trochę się wyspać trza.

Do jutraaaa! :*
Loca, a wy do pracy! :> :d sesese!

oj Bombel bombel:P:P:P

Jak tam miesiecznica?? Praezent był:)??

A ty Bombelku dostaniesz kwiatka- czuje w kościach:P Ja też jeszceze nie grilowałam, a az tak bardzo mi się nie chce, zeby aż do teściowej jechać;P

Ale ja nie śmiem insynuować, że masz tyłek brudy Loca! wręcz przeciwnie, myślałam, czy stopy myjesz, bo w lato, w sandałkach się brudza :P

Emenems to gratulacje z okazji miesięcznicy :)
My jutro mamy.
Zazdroszczę grila, nie jadłam jeszcze w tym roku ;(

Tylko nocki bo wtedy pracuje tydzien na tydzien, i moge jezdzic do Gdańska gdzie tez się zajmuje firmą z siostra ;) a w Norwegii pracuje na Shellu w Gol, na trasie Oslo-Bergen. Spokojna praca, tylko zawsze pierwsza nocka jest ciezka, pozniej mam regularny tryb to jakos spokojnie moza sie przyzwyczaic :)
pozatym, szkoda troche w lecie spania w dzien, w zimie to i tak ciemno caly czas to obojetnie :D ale w lecie sciemnia sie przed 1 w nocy i rozjasnia o 3 wiec to tak szkoda maronwac dzis jak jest slonce na spanie :D

Bombel nogi mam na ścianie, nie tyłek:P

miłego wieczoru:)

aha, no i zapomnialam sie przedstawic, mam 29 lat, jestem z Gdańska, mieszkam w Gol, staż małżenski caly miesiac ;) szczerze mowiac zapomnialam o tym dzsi :D u nas pogoda piękna (w Norwegii) cały dzien spedzialm na ogródku grillując z męzem :D ale z checia bym juz przyjechala do Polski...na plaże i te klimaty....:) oj jak ja wam zazdroszcze !

Loca, kupiłam :/
Ceny boskie, co nie?
Nie wiem jeszcze ile przesyłka, jutro będę wysyłać.

Emenems witamy witamy.
Faktycznie jest co nadrabiać :)
a co to za praca, że nocki? :>

obiecałam i przyprowadziłam do wątku:) Witaj Em - co to dla Ciebie- byle net nie padł, a dasz rade:D

jeszcze skomentuję te zakupy hihi szaleństwo :D ja tam w zabobony nie wierzę, ale wyprawkę i w zasadzie wszystko kupiłam w 8-9 miesiącu ciąży dopiero.. jakoś tak.

Oj wyłączam się już. .

czesc dziewczynki ;):) przegapilam tluściutki wątek :D bedem iala co nadrabiac dzis w pracy.zaczynam dzis i na 14 nocek wiec jak nie pade przy 9 to bedzie cud :)

kupiłaś:)?? piękne;) a ile Cię do tego przesyłak kosztoała??

Ja ma ze dwa wory takich słodziaków, wiec ja Cię rozumiem kochana;)

camia, spokojnej nocy :)

Loca, serio?
Tylko nie pobrudź ściany :p
(żarcik) :D

Inne tematy z forum

jak schudnąć... :( (192 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Adwokat Rozwód Gdansk (4 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

Prezent na dzień kobiet (27 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...