Re: Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :)
" Pani" hahahaha (a nie mówiłam że jak w szkole??:)
Nie no luz Proszę Pani Bąbel, widzę że Pani mniemanie o sobie rosnie Proszę Pani Bąbel.Prosze mi wybaczyć moje grubiaństwo jednak w regulaminie tego forum nie ma podpunktu iż do innych użytkowników należy się zwarać per Pan/Pani.
A moje spostrzeżenia Proszę Pani są moimi spostrzeżeniami i mam prawo je pisać a Pani proszę Pani Bąbel nie musi ich czytać jak słusznie Pani zauważyła.Wystarczy że inne młode mężatki to zrobią.
A są one takie (w/w spostrzeżenia) a że pamięć mam zarąbistą proszę Pani Bąbel,że w nowym forum macie drogie Panie identyczne wątki i w nich zawarte wypowiedzi...i tyle, a to że nie ma dużo użytkowników i same do siebie gadacie drogie Panie to też moje spostrzeżenie, może Pani, Pani Bąbel zablokować całe swoje forum to nic nie będę mogla czytać, póki co oddaje się z lekką nutką podniecenia czytaniu waszych wyszukanych i elokwentnych (zgodnych z zasadami pisowni języka polskiego-jakby jeszcze któraś z was drogie Panie je znała...jak zapewne wiecie, poprawność nie polega tylko na braku literówek i błędów ortograficznych ale na fleksji, koniugacjach, związkach wyrazowych, interpunkcji, czasach, podmiocie orzeczeniu i innych częściach zdania i mowy oraz na poprawnym ich łączeniu - co niestety w przypadku Pani i innych Pani koleżanek z kolektywu jest nagminnie gwałcone).
A swoją drogą proszę Pani, czyż to nie szalenie nieprofesjonalne na jednym forum reklamować drugie?? kryptoreklama i zakamuflowana partyzantka("napisz do mnie to Ci powiem gdzie jesteśmy") też chyba nie godzą się z etyką którychkolwiek Administratorów i Moderatorów...
Ale cóż mnie oceniać Szanowna Pani...myślę jednak że nie jest to nasze ostatnie spotkanie Pani Bąbel, aby ułatwić nam przyszłe kontakty może się Pani do mnie zwracać per "ty"-zaszaleje a co mi tam
Serdecznie Panią pozdrawiam Pani Bąbel jak i Panią Dyrektor Nolę
0
0