Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :)

Witam!
Postanowiłam założyć wątek, w którym będziemy mogły dzielić się swoimi troskami i radościami codziennego dnia zwykłej (a może jednak nie) mężatki.
Rodzinne spotkania z teściami...
Kłótnie z mężem?
Problemy z dziećmi ? / z zajściem w ciążę?
Powroty do pracy / bezrobocie ?

W grupie raźniej !
Wstęp tylko dla mężatek! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :)

Hooop !
Reaktywacja wątku !

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=263551&c=1&k=45

.......

errata - na czytaniu waszych elokwentnych wypowiedzi oczywiście - wybaczcie Drogie Panie ten błąd składniowy !!

" Pani" hahahaha (a nie mówiłam że jak w szkole??:)
Nie no luz Proszę Pani Bąbel, widzę że Pani mniemanie o sobie rosnie Proszę Pani Bąbel.Prosze mi wybaczyć moje grubiaństwo jednak w regulaminie tego forum nie ma podpunktu iż do innych użytkowników należy się zwarać per Pan/Pani.

A moje spostrzeżenia Proszę Pani są moimi spostrzeżeniami i mam prawo je pisać a Pani proszę Pani Bąbel nie musi ich czytać jak słusznie Pani zauważyła.Wystarczy że inne młode mężatki to zrobią.

A są one takie (w/w spostrzeżenia) a że pamięć mam zarąbistą proszę Pani Bąbel,że w nowym forum macie drogie Panie identyczne wątki i w nich zawarte wypowiedzi...i tyle, a to że nie ma dużo użytkowników i same do siebie gadacie drogie Panie to też moje spostrzeżenie, może Pani, Pani Bąbel zablokować całe swoje forum to nic nie będę mogla czytać, póki co oddaje się z lekką nutką podniecenia czytaniu waszych wyszukanych i elokwentnych (zgodnych z zasadami pisowni języka polskiego-jakby jeszcze któraś z was drogie Panie je znała...jak zapewne wiecie, poprawność nie polega tylko na braku literówek i błędów ortograficznych ale na fleksji, koniugacjach, związkach wyrazowych, interpunkcji, czasach, podmiocie orzeczeniu i innych częściach zdania i mowy oraz na poprawnym ich łączeniu - co niestety w przypadku Pani i innych Pani koleżanek z kolektywu jest nagminnie gwałcone).

A swoją drogą proszę Pani, czyż to nie szalenie nieprofesjonalne na jednym forum reklamować drugie?? kryptoreklama i zakamuflowana partyzantka("napisz do mnie to Ci powiem gdzie jesteśmy") też chyba nie godzą się z etyką którychkolwiek Administratorów i Moderatorów...

Ale cóż mnie oceniać Szanowna Pani...myślę jednak że nie jest to nasze ostatnie spotkanie Pani Bąbel, aby ułatwić nam przyszłe kontakty może się Pani do mnie zwracać per "ty"-zaszaleje a co mi tam

Serdecznie Panią pozdrawiam Pani Bąbel jak i Panią Dyrektor Nolę

Dla Ciebie Pani, a nie Bąbel, to po pierwsze.
A po drugie, jak nie wiesz coś na jakiś temat to może lepiej się nie wypowiadaj, bo się ośmieszasz.
Tyle mam do powiedzenia i nie zamierzam odpowiadać na Twoje głupie zaczepki.

Skończyc to moze je Admin, napisz do niego ze ja Ciebie denerwuje Bąbel bo inaczej nie da rady - tak tak drogie panie, nie ma co, widzę ze juz nawet niemężatki sa zapraszane-bo 5 użytkowników w tym moderator i admin to słabiutko.....A czy ja jestem nudna czy nie niech zdecydują moje koleżanki - a ze ty nią nie jesteś to za duzo do powiedzenia nie masz w tym temacie

A wy nie nudne??to ciagłe zakładanie forów...to jest dopiero nuda, i ciagle te same wpisy

Emenems, skończ swoje gadki, bo robisz się nudna.

Wszystkie Panie, które chcą pogadać - mężatki i nie mężatki pisać do mnie zanetaha@wp.pl albo do Noli.

Pozdrawiam :)

Admin Ci usunał post bo reklamowalas inne forum to teraz masz taki sposob :D widze ze twarda jestes, nie martw sie i tak ci padnie

Lyckan pewnie, że jesteśmy aktywne! Napisz do mnie na olinkavip@gmail.com to podam Ci namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej:)
Jeszcze jesteście aktywne? Bo chętnie bym dołączyła do grupy.
Może jeszcze nie jestem mężatką, ale od pół roku mamą małego Kajtka i chętnie z kimś o swoich różnościach pogadam:)

czesc Aga, napisz do mnie na prv albo na e-myk@wp.pl to Ci podam namiar ;)

gdzie sie podzialyscie??

Fajne fotki ;)

Jakby ktoś chciał do nas dołączyć i nas szukał tutaj to pisać! :D

Truszka, zapraszamy !

Truszka daj jakiś namiar na siebie - podesle Ci naszą nową miejscówkę;D

Hej, gdzie sie teraz ukrywacie dziewczyny? Chętnie bym do was dołączyła :) pozdrawiam Was

panna Borgio - przepis na tuje ;)
Jedź na wieś, pozbiera trochę krowich placków (nie żartuje!!), wrzuć je do wody (ja wrzucam do konewki), odczekaj 4-5 dni i masz najlepszy możliwy nawóz ;) Podlewaj co jakiś czas tuje tym cudem i do tego kup korę i wyłóż ją na piasek.

dobrze,że chociaż razem, toweselej było :)

Już wszystkie które się logowały, są aktywne.

Faktycznie nie mogłam spać, małżonek zresztą też.