Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :)

Witam!
Postanowiłam założyć wątek, w którym będziemy mogły dzielić się swoimi troskami i radościami codziennego dnia zwykłej (a może jednak nie) mężatki.
Rodzinne spotkania z teściami...
Kłótnie z mężem?
Problemy z dziećmi ? / z zajściem w ciążę?
Powroty do pracy / bezrobocie ?

W grupie raźniej !
Wstęp tylko dla mężatek! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :)

Ja też miała usuwaną 8,ale wspominam to zdecydowanie miło - zero bólu po i tylko zdjecie szwów poźniej- polecam doktora z Orłowa:) Ale ja dziwna jestem, bo lubie do dentysty chodzić i nie znoszę znieczulenia :P

Bidulko zgłoś sie do lekarza, bpo z tymi zębami niestety są przeboje:/

Co dziś kupujesz?? :)
Pozdrawiam - idę do pracy- bedę po południu:)

Witam od rana w bolesnościach :(
Od wczoraj wieczora boli mnie dolna lewa 8-mka (ząb mądrości), która rośnie mi w poziomie (miałam zdjęcie robione) i zdaje się, że w niedalekiej przyszłości czeka mnie po raz drugi usuwanie stałego zęba :( już jednego miałam usuwanego i pamiętam to bardzo nie fajnieee :((

Jadę na zakupy.
do poźniej :*

~camia: to jesteśmy sąsiadkami - ja też mieszkam na granicy chełmu i ujeściska:) yupi!

~bombel: tylko nic na siłę, czasem trzeba zaufać mężowi;-) może jak na chwile odpuścisz to sam szybciej zmieni zdanie;-)))

a tak poza tym skoro robi się nas tu coraz więcej, to czuję, że taką grupą damy radę z każdym problemem.

ja jeszcze pozakuwam i do juterka!

Cześć dziewczyny!

Fajnie się Was czyta!!
Dzisiaj z małżonkiem obchodziliśmy naszą pierwszą rocznicę, a razem jesteśmy od 4 lat. Muszę napisać, że jest z nas naprawdę, świetny team:) Od ślubu chyba nie zdarzyło nam się pokłócić nawet o najdrobniejszą sprawę. Jedynie na co mogę narzekać to na nieco mniej "świetlne" życie towarzyskie. Na swoim osiedlu niestety nie znam nikogo, a większość znajomych skoncentrowana jest na wychowywaniu dzieci, albo nagle zabrakło im spontaniczności i ze wszystkimi trzeba się umawiać;/
Pozdr:))

Ja też uciekam - papa dziewczyny :)

Bombelkowa- odpisałam:)

Loca ... PW i mówię Paniom dobranoc :* do jutra.

Ja dawno w simsy grałam i wtedy nie było pewnie tylu bajerów :/ A teraz to pewnie zainteresowałyby mnie te dodatki dla dzieci;)

A mario to mega adrenalina i strategie hehe

Loca.. zapomniałabym.
Jeśli chodzi o simsy, to aktualnie gram w SIMS 3 z dodatkiem podróże i pokolenia.
Pokolenia dziś zainstalował mi małżon więc stąd moje 4h stracone przed monitorem :p
Podoba mi się, bo sa fajne dodatki dla dzieci : jest wózek, piaskownica, huśtawki takie fajowe :p
Wogole zawsze jak robie rodzinke to mam dużo dzieci :D

Mario - tiaaa bardzo dużo się tam dzieje ;)
hi hi hi

Bombelkowa: pewnie,ze nie tylko dla sexu, bo taki zwiazek za długo by nie przetrwal, ale to też istotna część małżeństwa:) Rozmawiałaś z Nim o tym ?? A sama cos inicjejesz czy czekasz na jego inicjatywę??

.Nola. bo my się tak krótko znamy a już żyć nie możemy bez siebie :D

Loca - no tak wyszło, że niestety ja jestem ta temperamentna bardziej :p
Na początku było lepiej.. a potem coraz mniej i mniej..
to może nie tyle co denerwuje, o ile jest mi przykro i czuje się zaniedbana.. Ech, faktycznie szkoda się dołować na noc. Jest jak jest. Nie związałam się z Nim z powodu sexu. Ma inne walory..

camia, zdaje się że to babcie będą się najbardziej do tych stópek dorywać :p

a my dziś film, kawusia, simsy, gazetki i komputerowo razem.
spacerku nie było niestety.

A co do suwaczków i chwalenia sie: po to tu jestesmy :D

ja się na dzisiaj żegnam.. muszę zregenerować siły, zeby jutro móc się dalej bawić z Alicją :D słodkich snów Paniom życzę :) do jutra...

Nola: ja nad wszystkim panuję : spacerek , obiadek i kawusia z małzonem były, teraz pora na forum:)

P.S.

też się postarałam o suwaczki, a co, jest się czym chwalić :)

Cześć dziewczyny,

ale się rozpisałyście jak mnie nie było. Ja tu kulturalnie niedzielę spędzam z mężem, trochę na rowerze, troche przed tv, a Wy czasu nie marnujecie :P

A jak były plastry, to lepiej było?? Czy to tak od początku?? Ty ta bardziej temperamentna:) ?? Bo ze mna tak właśnie jest ;P Na odległośc hmmm... Może telepatycznie sie da ;) A tak na powaznie, to na dłuższą mete takia róznica strasznie denerwuje:(

a i nie warto sie przed snem denerwować ;)
bombelkowa a Ty nie rozpaczaj proszę... czas przyjdzie to zrobicie takiego dzidziusia pięknego, że wszyscy będą zazdrościć ! ! i każdy będzie chciał wycałowac te małe rączki i stópki :D

będzie trwał do póki nie założę wmm , no chyba że wolicie tutaj :)

imagehosting wpisz w wyszukiwarkę i tam się wrzuca fotki, potem link kopiujesz i już.

Więc mąż zazdrosny o dzidzię? A jak ma na imię córcia? :>

Loca, pocznie się.. na odległość też można? Bo to właśnie ten temat, w którym kiepsko się dogadujemy.. różnica temperamentów :(

Jak tak, to może coś się z tego pocznie :)

A ja jakoś nie mogłam sie nigdy do simsów przekonać, bo dla mnie to za mało tam sie działo:( Woletakie "strategiczne":P:P jak Mario:D

ja to chyba nie wiem jak takie zdjęcie wkleić.. jak sie nauczę chętnie to zrobię :) bo obiektywnie jst najpiękniejsza na świecie !! :P
A mieszkam właśnie na granicy Chełmu i Ujeściska.
a Męża mam już 13 miesięcy :) i jakoś od kiedy moja Kruszyna jst z nami, to mało się dogadujemy.. wiem, ze to normalne i wszystko się zmieniło.. za dużo by pisać co było i dlaczego teraz jst jak jst, więc będę na bieżąco relacjonowała dopóki wątek będzie trwał :D